Dodaj do ulubionych

Wybredna...

10.12.13, 23:25
Co byście dali w prezencie osobie okropnie wybrednej, ma wszystko, nic nie potrzebuje, zanim coś kupi przebiera, ogląda, porównuje ceny. Ma 64 lata, jest uczynna i pomocna. Jeszcze jedna Wigilia z Nią i zwariuję. Kosmetyki i perfumy odpadają-jest alergiczką. Biżuterii ma mnóstwo a i tak nie nosi. Ubrań i bielizny również ma pod dostatkiem. Pomóżcie, bo poza książką nic nie wymyśliłam.
Obserwuj wątek
    • freedoro Re: Wybredna... 12.12.13, 09:29
      Dzięki za pomoc, ale to już kiedyś dostała (herbatki, kawki, ręcznie zdobione filiżanka z imbrykiem...) Nienawidzę chodzić po sklepach jak nie mam pomysłu na zakup, ale chyba nic innego mi nie pozostaje, może coś mi wpadnie w oko.
    • pani.truskawka Re: Wybredna... 12.12.13, 10:33
      To może jakieś fajne słodycze? Książka też nie wydaje się złym pomysłem.
      • Gość: karolinkkka Re: Wybredna... IP: *.centertel.pl 08.05.14, 23:51
        Tylko czy ta osoba lubi czytać, ale jeżeli nawet, to co? Jest starszą osobą, więc książka powinna mieć wyraźną czcionkę. Może dla odmiany podaruj jej np. voucher na warsztaty ceramiczne albo na warsztaty wyrobu świec? www.superprezenty.pl/pl/warsztaty_wyrobu_swiec_akademia_4_pory_roku.aspx?CtgID=174 Jak piszesz, jest osobą, która ma 67 lat, więc pewnie dawno już przeszła na emeryturę. Ma więc dużo wolnego czasu, dlaczego nie pomóc jej go zagospodarować? :)
    • boobka Re: Wybredna... 16.09.14, 22:56
      Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka