Dodaj do ulubionych

Swarowski - charmsy

01.02.11, 13:25
Hej dziewczynki zastanawiam sie nad sklepami oferującymi bizuterię swarowski, szczególnie chodziłobymi o charmsy/wszelkie zawieszki (także jak coś fajnego macie to wrzucajcie) :)

znalazłam na : www.silverado.pl/CHARMS,k267.html (ale tu kryształki tylko są w części), jomisilv.pl/swarovski/c,17604,1 (tutaj znowu są takie fajne duże).

Bardziej mi sie podobają te duże ale sama nie wiem - czy to nie będzie kłuć w oczy jako taki charms?
Obserwuj wątek
    • kapakwiat Re: Swarowski - charmsy 23.02.11, 14:41
      Witam serdecznie.Charmsy to naprawdę świetny pomysł na prezent,wiem coś o tym;-)
      Posiadam charmsy od Thomas Sabo fakt że nie mam ich dużo,
      bo ceny nie są małe ale czasem jak jestem u koleżanki w berlinie to w KaDeWe
      sobie coś dokupuję .
      Ciągle zadawałam sobie pytanie gdzie mogę kupić oryginalne przywieszki Thomasa Sabo.
      Niestety muszę stwierdzić że przywieszki Thomas Sabo uzależnia.
      Szkoda że na naszym polskim portalu aukcyjnym nie ma ich w ogóle Ostatnio byłam i wpisałam Thomas Sabo
      a tu znalazło mi same podróbki Czasami zadaję sobie pytanie,
      dlaczego nasze kochane All. pozwala na sprzedaż podróbek,
      przecież one nawet nie są podobne .Na aukcji pisze "oryginalna Thomas Sabo"
      a na obrazku widać że chiny się kłaniają .
      Raz zamówiłam że stronki w stanach i do dzisiaj nie mam przesyłki.
      Tym razem wybrałam niemiecką stronkę w polskim języku www.juweleria.pl wysyłają za pobraniem i przesyłkę mają darmową .
      Dzwoniłam do nich i jest to autoryzowany sprzedawca,
      powiedzieli że jak mi się po zakupie przywieszka nie spodoba to mogę ją do 14 dni zwrócić.
      Oczywiście koszty pokrywają oni.
      Więc zobaczę co mają do zaoferowania
      Zobaczymy,jeżeli mi się tym razem nie uda,to pozostaje tylko zakup w berlinie

pozdrawiam
    • Gość: lukik-polny Swarowski - a moze kwarc ognisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 19:37
      Swarowski jest fajny ale jak kto chce zapraszam na bloga- można na nim dużo znaleźć informacji o biżuterii srebrnej i kamieniach szlachetnych a dziś dałem wpis o zawieszkach z kwarcem ognistym
      ujek-dobra-rada.blogspot.com/2011/02/kwarc-ognisty-zawieszki.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka