Dodaj do ulubionych

List do Mikołaja

27.10.11, 09:36
Witam i proszę o pomoc:)

Moje dziecko napisało list do Mikołaja w którym prosi o zdalnie sterowane auto z otwieranym dachem z którego wylatuje helikopter - podobno widział takie cudo w reklamie na Carton Network. Problem tylko w tym że ja dzisiaj cały net przeszukałam i nic takiego nie znalazłam. Jesli ktoś wie - widział tą reklamę np. i wie jaki producent bardzo proszę o info:)
Obserwuj wątek
    • pand-usia Re: List do Mikołaja 27.10.11, 11:16
      dwa w jednym - super !!! Widziałam różne zdalnie sterowane autka np. pojazd widłowy albo antygrawitacyjny ścigacz ale takiego z otwieranym dachem z którego wylatuje helikopter to nie.
    • yo_witka Re: List do Mikołaja 27.10.11, 14:06
      Właśnie ja nie do końca wiem czy to nie będzie coś takiego że samochód jest nie sterowany tylko właśnie ma otwierany dach i w środku jest zdalnie sterowany helikopter ale i tak nie wiem gdzie tego szukać:) Muszę sama zacząć oglądać CN i zobaczyć tą reklamę. A jak nie to mam już w pogotowiu plan B żeby zrobić mu "list od Mikolaja" w którym Mikołaj wytłumaczy się że nie był w stanie czegoś takiego zorganizować i dlatego daje mu sam helikopter lub auto zdalnie sterowane:)
      • ania_i_mariusz Re: List do Mikołaja 27.10.11, 20:18
        Witaj,

Wydaje mi się, że mam to o co chodzi Twojemu dziecku. Tu masz film na youtube o tej zabawce www.youtube.com/watch?v=FTR1fjjbTBI możesz do mnie napisać jak byś miała problemy z namierzeniem tej zabawki :)
        • yo_witka Re: List do Mikołaja 28.10.11, 09:00
          Mąż wczoraj namierzył na Merlinie :)
          merlin.pl/Zestaw-zdalnie-sterowany-samochod-helikopter-I-R-Heli-Racer_Silverlit/browse/product/206,940044.html#fullinfo
          Myslę że o to chodziło, także chyba w tym roku Mikołaj spisze się na medal :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka