Dodaj do ulubionych

Kosz upominkowy

IP: *.c0.msk.pl 03.07.12, 02:32
Cztery lata temu przekonałem się do kosza upominkowego choć nigdy nie byłem zwolennikiem "prezentów bez pomysłu". To były 60 urodziny mojej mamy. Odkąd pamiętam, dobranie dla niej czegokolwiek co by jej sprawiło radość zawsze było na pograniczu cudu, choć teraz już wiem, że nie chodziło o prezenty, a raczej o jej wysokie wymagania wobec mnie przez całe życie. Wracając do koszy: można wybrać coś spośród przygotowanych zestawów, lub stworzyć własną kompozycję, co oczywiście jest dużo droższe. Warunki dostawy są bardzo wymagające - tłumaczą to tym, że w przeszłości wysyłali za pobraniem i często ludzie ich nie odbierali. Ale co tam, zależało mi na różnorodności, żeby chociaż jedna czekoladka/ciasteczko przypadło mamie do gustu i... się udało. W zestawie zamówiłem butelkę wina, którą skonsumowaliśmy w jej urodziny. To był pierwszy raz gdy uniknąłem zrzędzenia i wspominam jej sześćdziesiątkę wyjątkowo miło. Polecam kosze upominkowe wszystkim, którzy nie mają pomysłu.
Obserwuj wątek
    • itsmeilona Re: Kosz upominkowy 13.07.12, 14:23
      Kosz prezentowy to rzeczywiście super prezent.
      Ja zamawiam kosze w sweet-gift.pl bo mają wybór fajnych, oryginalnych koszy i szybko je wysyłają.
      • koszeokolicznosciowe Re: Kosz upominkowy 24.10.12, 20:59
        Zapraszamy do zapoznania się z ofertą koszy okolicznościowych naszej firmy .
    • kasia2461 Re: Kosz upominkowy 29.08.12, 12:36
      Oczywiście że kosze upominkowe to najlepszy prezent idealnie nadają się rownież jako prezent ślubny lub jako podziękowanie dla rodziców na weselu-kwiaty i same bombonierki już odchodzą do lamusa. Masz rację że więcej osób się przekonuje również do koszy świątecznych najczęściej po darowywane są dla pracowników w firmie lub kontrahentów.
    • kasia2461 Re: Kosz upominkowy 30.09.12, 15:51
      Do świąt Bożego Narodzenia już tylko kilkanaście dni,warto się zastanowić nad super prezentami świątecznymi jakimi mogą być zestawy w postaci skrzynek drewnianych a w środku butelka wina lub koniaku a może zestaw w postaci kosza świątecznego w którym znajdą się rarytasy takie jak bombonierki, pralinki, przetwory, kawy, herbaty, wino i wiele innych. Na brak pomysłu jest wiele możliwości ale ja polecam kosz świąteczny.
      Gość portalu: bezpomysłu napisał(a):

> Cztery lata temu przekonałem się do kosza upominkowe
      > go
      choć nigdy nie byłem zwolennikiem "prezentów bez pomysłu". To były 60
      > urodziny mojej mamy. Odkąd pamiętam, dobranie dla niej czegokolwiek co by jej s
      > prawiło radość zawsze było na pograniczu cudu, choć teraz już wiem, że nie chod
      > ziło o prezenty, a raczej o jej wysokie wymagania wobec mnie przez całe życie.
      > Wracając do koszy: można wybrać coś spośród przygotowanych zestawów, lub stworz
      > yć własną kompozycję, co oczywiście jest dużo droższe. Warunki dostawy są bardz
      > o wymagające - tłumaczą to tym, że w przeszłości wysyłali za pobraniem i często
      > ludzie ich nie odbierali. Ale co tam, zależało mi na różnorodności, żeby choci
      > aż jedna czekoladka/ciasteczko przypadło mamie do gustu i... się udało. W zesta
      > wie zamówiłem butelkę wina, którą skonsumowaliśmy w jej urodziny. To był pierws
      > zy raz gdy uniknąłem zrzędzenia i wspominam jej sześćdziesiątkę wyjątkowo miło.
      > Polecam kosze upominkowe wszystkim, którzy nie mają pomysłu.
      • koszedelikatesowe.com Re: Kosz upominkowy 20.10.12, 12:17
        Na święta kosze delikatesowe powinny się czymś wyróżniać w natłoku prezentów oferowanych przez kontrahentów . Bardzo fajnym pomysłem są np. kosze w tubach , zawierające nadruk fullkolor na całej powierzchni , dodatkowe wypełnione małymi tubkami ( również z nadrukiem) zawierającymi słodycze i inne smakoszki . A do wszystkie dołozona butelka dobrego alkoholu . Całość prezentuje się znakomicie , wyróznia i co ważne jest bardzo łatwe w transporcie
    • jesse.ssie Re: Kosz upominkowy 27.10.12, 19:33
      Ania Drewnik z Poznania to głupia ku.... Lubi ciągnąć brudne pałki :)
    • twister_lodz Re: Kosz upominkowy 27.11.12, 21:43
      Jeżeli chodzi o kosze upominkowe, to mogę zaproponować kosz kwiatów / słodyczy z kwiaciarni w łodzi Kwiaciarnia Łódź, a wysyłkę poza Łódź Kwiaciarnia internetowa, która oferuje doręczenie kwiatów na terenie całej Polski. Polecam !
    • chabry_i_maki Re: Kosz upominkowy 27.11.12, 21:46
      Przepiękna bizuteria z bursztynem!

3. grudnia DZIEŃ DARMOWEJ WYSYŁKI W ambertic.pl

• Gość: zibi Re: Kosz upominkowy IP: *.lewandow.net.pl 04.12.12, 21:12
      Hej moze to nie kosz ale zestaw prezentowy - karafka plus małe co nie co ;-) też fajne
    • farmonka Re: Kosz upominkowy 05.12.12, 15:47
      mi się takie gotowe pakunki ze słodyczami np bardzo dobrze kojarzą z dzieciństwem kiedy dostawało się takie w szkole, gotowe kupione w supermarkecie, co do konkretnie koszy to nigdy nikomu takiego nie kupiłam ani sama nie dostałam, no ale patrząc po sklepach jest to dosyć powszechne, proponuję skorzystać z akcji reala www.facebook.com/NarodowyDzienZakupow/app_365830843511147 i jednocześnie kupić u nich taki kosz ze zniżką :)
      • serbacy Re: Kosz upominkowy 06.12.12, 12:29
        mnie jakos te kosze nie przekonuja, wydaje mi sie to zwyklym pojsciem na latwizne i jedyna osoba ktorej moglbym to dac i byloby to odpowiednie bylby moj szef, a co do akcji reala to zachecam do przylaczenia sie, sam biore udzial i webuje jak najwiecej znajomych, wiec klikac w linku www.facebook.com/NarodowyDzienZakupow/app_365830843511147
        • farmonka Re: Kosz upominkowy 07.12.12, 13:28
          hahah, Serbacy coś w tym jest co mówisz :) a do akcji niech przyłączy się każdy, bo nawet jeśli sami nie dacie rady zrobić zakupów w realu to pomożecie innym a przecież nic was to nie kosztuje, wystarczy poświecić nawet nie całe 5s wchodząc w link www.facebook.com/NarodowyDzienZakupow/app_365830843511147 fejsbukowa aplikacja :)
    • Gość: Beata Re: Kosz upominkowy IP: *.dsi-sieci.pl 08.07.13, 14:54
      Jeśli mowa o koszach prezentowych to zapraszam na stronę www.koszykomania.pl ,niedrogie i bardzo gustowne koszyki.
      • marekwarszawianin Re: Kosz upominkowy 20.04.15, 20:16
        Absolutną nowość na rynku koszy upominkowych wprowadziła firma Angels Fruit Bouquets.

W swojej ofercie posiadają niespotykane do tej pory kosze upominkowe przepełnione owocami w czekoladzie! Oprócz koszy prezentowych w ich ofercie znajdziecie również truskawki w czekoladzie, bukiety z owoców i pełno owocowych inspiracji!
    • sarcronimo Re: Kosz upominkowy 04.03.19, 18:00
      Niekoniecznie kosz prezentowy to prezent bez pomysłu, np. na www.slonskikosz.pl sa kosze tematyczne z produktami ze śląskim charakterem i tradycją. Taki kosz tematyczny jest z pomysłem :).
      • sarcronimo Re: Kosz upominkowy 04.03.19, 18:22
        www.slonskikosz.pl dla zainteresowanych dorzucam link.
    • magdakafelek Re: Kosz upominkowy 14.02.21, 17:18
      Ja kosze bożonarodzeniowe zamawiałam kilkukrotnie na www.sweetlo.pl i jestem z nich bardzo zadowolona. Można też skorzystać z koszy świątecznych na Tekst linku
    • gosc9997 Re: Kosz upominkowy 16.02.23, 09:42
      Sprawdźcie kosze prezentowe na www.napu.pl/prezent-na-rocznice-slubu/ mają bardzo duży wybór na różne okazje, każdy może znaleźć coś dla siebie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka