dorocia1970 20.12.12, 17:41 Zajrzyjcie na tą stronkę www.rodzinnagarderoba.pl może tam znajdziecie coś fajnego na ciekawy prezent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marianna Re: zakupy IP: *.icpnet.pl 28.12.12, 19:09 A ja wpadłam na to, żeby na prezent koleżanki z okazji wieczoru panieńskiego się wybrać do spa, same dziewczyny (oczywiście za pannę młodą się zrzucamy) na cały dzień albo weekend i wieczorkiem imprezka oczywiscie. Co o tym sądzicie? miedzyzdrojespa.pl/day_spa/cid/515 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: zakupy IP: *.toya.net.pl 28.12.12, 19:20 Fajny pomysł, napewno będzie zadowolona i Wy również:) Odpowiedz Link Zgłoś
ne.co Re: zakupy 30.12.12, 14:16 nie znam się na wieczorach panieńskich, ale nareszcie jakaś odmiana od biegania po pijaku po klubach, Bardzo podoba mi się ten pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
robson.uk Re: zakupy 04.01.13, 18:18 pomysł na pewno oryginalny z tym SPA ale na Międzyzdroje lepiej latem chyba uderzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrywybor Re: zakupy IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.13, 12:07 Z kolei ja mogę polecić www.badanga.pl - tam znajdziecie same okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
kwateraglowna.opole Re: zakupy 10.05.13, 16:13 Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie! Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę! Idealny pomysł na prezent!! Laserowy paintball - nowość w Opolu!!! www.facebook.com/KwateraGlownaOpole www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
chabry_i_maki Re: zakupy 13.05.13, 21:22 Warto zapoznać się z promocją sklepu Ambertic.pl na Dzień Matki: 1. 5 % rabatu na cały asortyment 2. do każdego wisiorka łańcuszek srebrny gratis! a wszystko to w ambertic.pl POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś