kaczuszka90 Re: Prezent na Dzień Ojca? 19.06.17, 11:53 Polecam www.poppyfield.cupsell.pl :) Mój tata dostanie w tym roku poduszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaates Re: Prezent na Dzień Ojca? 27.06.17, 18:29 Najlepszym prezentem będzie subskrypcja kaw ze strony multisub.pl! Tacie na pewno się spodoba (o ile lubi kawe). Produkty są na prawdę wysokiej jakości, a co miesiąc przysyłają nam inny rodzaj kawy! Odpowiedz Link Zgłoś
michael21 Re: Prezent na Dzień Ojca? 18.06.19, 14:08 Mój woli herbatkę i właśnie czekam aż przyjdzie paczuszka z smaczajama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eifa Re: Prezent na Dzień Ojca? 26.02.18, 22:48 Hmmm, a może rejestrator do samochodu? www.teletorium.pl/rejestrator-jazdy-dvr-xblitz-p600-professional-czarny/88958/ Według mnie to bardzo potrzebny i fajny gadżet. Odpowiedz Link Zgłoś
rokitta Re: Prezent na Dzień Ojca? 25.03.18, 22:52 Ja dorzuciłabym także zestaw głośnomówiący, według mnie to też bardzo praktyczny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
kamnow684 Re: Prezent na Dzień Ojca? 29.03.18, 09:34 A po co się wykosztowywać, skoro można kupić coś praktycznego i uroczego za małe pieniądze :) Np. jakiś kubek z śmiesznym nadrukiem, albo nadrukiem, który sami zaprojektujecie. Jak chcesz się zainspirować,to zobacz sobie tu: http://www.gameinfo.pl/kubek-na-prezent-dla-kazdego/ Odpowiedz Link Zgłoś
martynson7676 Re: Prezent na Dzień Ojca? 01.05.18, 09:13 Jeśli coś praktycznego to może kamerke do smochodu? Bardzo się przydaje w wypadku stłuczki. Ja ostatnio kupowałam mężowi, Xblitz Dual Core i strasznie sobie chwalił. Ma dwie kamery więc nagrywa i przód i tył a do tego może działać jako kamera cofania :) Odpowiedz Link Zgłoś
edziulk_a Re: Prezent na Dzień Ojca? 15.06.18, 10:20 może jakaś maszynka elektryczna? albo jakieś narzędzia? ja nie mam tego problemu jestem jedynaczką i wysyłam pocztą kwiatową dla taty skromny słodki upominek i alkohol. bardzie się skupiam z prezentami na urodziny. A na dzien ojca to bardziej życzenia i pamięć się liczą.. jak byłam młodsza to zawsze dawałam tacie laurki które sama przygotowywałam to dopiero była frajda i bez pieniędzy prezent cieszył Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_printu Re: Prezent na Dzień Ojca? 25.07.18, 11:09 Nawigacja to dobry pomysł, tak samo jak kosmetyki czy dobrej jakości koszula. Natomiast jako dodatek do praktycznego prezentu, możecie wykonać fotoksiążkę z Waszymi zdjęciami z dzieciństwa. To na pewno zrobi wrażenie na Tacie :) Jeśli podoba Ci się mój pomysł, to zapraszam na Printu printu.pl/fotoksiazka/. , mamy odpowiednie szablony na tą okazję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja267 Re: Prezent na Dzień Ojca? 23.10.18, 18:00 ja uważam, że warto wysłać kosz upominkowy który jest bardzo elegancki i szykowny idealny dla starszych Mężczyzn z klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenablaszka Re: Prezent na Dzień Ojca? 24.06.19, 00:24 Mój tato dostanie ode mnie słuchawki Sennheisera. Pracuje z domu i często rozmawia ze współpracownikami przez skype, a słuchawki są z mikrofonem i bezprzewodowe. Jeśli komuś brakuje inspiracji, to w Media Expert można znaleźć mnóstwo bardzo przydatnych gadżetów – a większość facetów ma bardzo pragmatyczne podejście jeśli chodzi o upominki :x Odpowiedz Link Zgłoś
kamil1990men Re: Prezent na Dzień Ojca? 17.09.19, 14:53 Już po temacie, ale na przyszły rok proponuję kartę podarunkową do SPA. Dostałem od swojej dziewczyny w tamtym roku i skorzystałem z masażu w Krakowie Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
olo89 Re: Prezent na Dzień Ojca? 05.06.20, 03:18 Ja w tym roku postawiłam na praktyczny prezent i zamówiłam dla taty zestaw kosmetyków Masveri. Wiem, że lubi ich kosmetyki więc na pewno będzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula34 Re: Prezent na Dzień Ojca? 25.05.22, 13:03 A może tradycyjnie - Skarpetki :) Bardzo fajne zestawy. Prezent praktyczny. bestsocks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
efraim777 Re: Prezent na Dzień Ojca? 25.05.22, 23:23 Tutaj znajdziesz dobre oferty z rabatem, wiec zawsze coś zaoszczędzisz. Jest duży wybór sklepów z podziałem na kategorie co Cię interesuje promolovers.pl/?cid=GbmIDgUd Odpowiedz Link Zgłoś
orza Re: Prezent na Dzień Ojca? 08.06.22, 12:02 Warto zaglądać na picodi czy sklep z którego zamawiacie nie ma przypadkiem cashbacku ;) Rejestrując się linkiem poniżej dostaniecie 10 zł na start, warto! my.picodi.com/pl/refer/3284fb15-4bf8-47cd-aa43-fd71aefc2a69 Odpowiedz Link Zgłoś