bomi81 22.05.13, 12:03 Co sądzicie o tej torebce, nadaje sie na Dzień Matki? Tekst linka Chodzi mi o torebkę, która będzie i do biura i na zakupy. Mi się podoba, ale może za bardzo młodzieżowa i lepiej kupić coś klasycznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata.michalczewska Re: torebka dla mamy 22.05.13, 12:07 Zdecydowanie nie pasuje. No chyba, że chcesz sama ją nosić - masz gwarancję zwrotu ;) Ja wybrałam coś bardziej klasycznego i DOBREGO JAKOŚCIOWO - bo na taki prezent mama sama sobie nie pozwoli: tiny.pl/h8br6 Odpowiedz Link Zgłoś
bomi81 Re: torebka dla mamy 22.05.13, 16:12 Ojej, taką to moja mama na pewno by oddała ;) Mi też nie bardzo się podoba, może przez ten kolor Odpowiedz Link Zgłoś
bomi81 Re: torebka dla mamy 22.05.13, 16:13 Ojej, taką to moja mama na pewno by oddała ;) Mi też nie bardzo się podoba, może przez ten kolor... Odpowiedz Link Zgłoś
dobreprezenty Re: torebka dla mamy 05.02.14, 19:02 ładne i w dobrej cenie są torebki na dobreprezenty.eu/c/1535/torebki-galanteria.html myślę, że uda znaleźć Ci się coś odpowiedniego dla Mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś