Dodaj do ulubionych

rocznica slubu

IP: *.proxnetwork.com 29.07.13, 16:32
Brak mi zupełnie pomysłu na prezent na piątą rocznicę ślubu. Możecie cos polecić, co można kupić swojej żonie w tym dniu? zależy mi na oryginalnych, nieoklepanych pomysłach. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: morganka89 Re: rocznica slubu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 16:55
      kup coś, co ona lubi. może jakaś biżuteria? Jak nie masz pomysłu to kup dobre włoskie wino, ugotuj romantyczną kolację i podaruj bukiet czerwonych róz.

• jan7787 Re: rocznica slubu 12.08.13, 11:02
      Zbliżają się urodziny,imieniny,rocznica,czy po prostu chcesz sprawić miły prezent bliskiej Ci osobie,a nie masz pomysłu? Zgłoś się do nas! Oferujemy wysokiej jakości obrazy drukowane na płótnie, obrazy malowane na płótnie metodą olejną, fototapety naścienne, plakaty naklejki. Wystarczy,że prześlesz zdjęcie lub wybierzesz z galerii, dobierzesz rozmiar i zamówisz. My zajmiemy się resztą. Zapraszamy!

www.fotonaplotnie.pl
    • the-aa Re: rocznica slubu 12.08.13, 17:11
      Biżuteria odpada, bo istnieje spore ryzyko, że to, co kupisz jej się nie spodoba. Poszperaj na iprezenty, widziałam tam np. weekend w spa dla dwojga.
    • Gość: aneta Re: rocznica slubu IP: 78.10.93.* 10.09.13, 14:47
      Ja bym chciała od męza dostać jakiś ładny zestaw filiżanek np z www.po-selected.pl i żeby ze mną kawę z nich częściej pił :)
    • karo6589 Re: rocznica slubu 06.03.16, 21:43
      Hmm nieoklepany pomysł?..
      To może portret? Na stronie mojportret.pl zainteresowało mnie kilka.
    • zuzaca Re: rocznica slubu 21.05.16, 22:41
      Każda babeczka lubi bieliznę, zatem spróbuj pójść tą drogą. Mnie ostatnio mój facet kupił piękny gorset: obsessive.com/pln_pl/produkty/gorsety-i-body To prezent równocześnie dla faceta, wiec warto zainwestować :)
    • kasia_989 Re: rocznica slubu 02.08.17, 11:30
      Skoro jest to wasza rocznica, powinniście spędzić ją razem. Nie musisz na nią wcale wydawać wszystkich oszczędności. Myślę, że wystarczy, jeśli zorganizujesz romantyczny wieczór we dwoje :) Na zakończenie możesz dorzucić jeszcze taką magiczna niespodziankę: pokazy-iluzji.pl/
      Jestem pewna, że taka wspólna rozrywka uczyni waszą rocznicę naprawdę niezapomnianą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka