Dodaj do ulubionych

prezent dla faceta

IP: *.rev.netart.pl 03.12.13, 21:33
Czy macie już jakieś pomysły na prezent dla swojego męża/chłopaka/ narzeczonego? Może podsuniecie coś, co można kupić 30-letniemu mężczyźnie, który nie interesuje się niczym szczególnym. Portfel ma, perfumy także ma, nie pali papierosów. Mój budżet to 240 zł. Szukam czegoś oryginalnego. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: z20 Re: prezent dla faceta IP: *.centertel.pl 04.12.13, 13:03
      A jakie ma hobby?
    • Gość: pati Re: prezent dla faceta IP: *.centertel.pl 04.12.13, 14:24
      może jakiś przydatny gadżet albo coś z elektroniki? mój facet bardzo lubi takie prezenty. w zeszłym roku dostał trymer do brody philipsa, w tym... niespodzianka :) ale stawiam tylko na praktyczne/użyteczne rzeczy bo takie najbardziej doceni
      • maciusiowka Re: prezent dla faceta 04.12.13, 18:59
        Myślę, że fajnym prezentem mogą być oryginalne słuchawki drewniane Kruger&Matz - fajnie wyglądają, dobrze grają, cenę mają przystępną.Moim zdaniem to może być bardzo dobry pomysł jako prezent - i to gadżet i praktyczny:)
      • Gość: Nicole Re: prezent dla faceta IP: *.mikolow.silesianet.pl 05.01.14, 17:23
        Tu znajdziesz bieliznę na każdą okazję ! tablica.pl/oferty/uzytkownik/Tydx/
    • pani.truskawka Re: prezent dla faceta 12.12.13, 10:39
      Ciężko tak doradzać, jeżeli się danej osoby nie zna. To Twój mężczyzna, więc sama powinnaś wiedzieć najlepiej, czego mu brakuje. Ja kupiłam mojemu chłopakowi kurtkę puchową, którą sam sobie wybrał, on mi dołożył do mojej i w ten sposób prezenty świąteczne mamy w tym roku z głowy ;)
      • Gość: miodowa33 Re: prezent dla faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 19:35
        Ja nie umiem kupować fajnych prezentów, więc staram się przynajmniej coś praktycznego kupić. Swojemu mężowi wzięłam golarkę do ciała brauna, którą można używać pod prysznicem. Ojcu kupiłam papierośnicę z zapalniczką, elegancka i praktyczna, a bratu krawat, klasyczny, pasujący do wielu koszul.
        • Gość: Gloria Re: prezent dla faceta IP: *.centertel.pl 16.12.13, 12:21
          Fakt, oni docenią tylko takie rzeczy... Ja sprawiłam swojemu multigrooma do golenia, strzyżenia i stylizacji - mam nadzieję, że będzie 2 w 1, czyli i fajny prezent no i dzięki temu chociaż trochę zmieni image ;)
    • Gość: Kaska Re: prezent dla faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 11:49
      Za 250 zł możesz kupić naprawdę ciekawy prezent. Zajrzyj sobie tutaj: prezentmarzen.com/prezenty-dla-niego/ Masz tam masę ciekawych pomysłów na prezent. Na pewno wybierzesz coś dla swojego mężczyzny ;)
    • www.fotoobalski.pl Re: prezent dla faceta 18.01.14, 12:55
      A może zrób mu prezent w postaci ciekawych zdjęć pięknej kobiety, jaką zapewne jesteś ? :) Pamiątka na całe życie dla niego a także dla Ciebie :)
    • annika.7 Re: prezent dla faceta 30.01.14, 17:19
      Możesz mu kupić zegarek np. www.zegarek.net/zegarki/casio/zegarek_casio_MTP-1302L-7B.html nie przekrasza twojego budżetu ;)
    • Gość: wierszemmalowane Re: prezent dla faceta IP: *.centertel.pl 02.02.14, 20:04
      Oryginalny prezent, którego nie da się zapomnieć- wiersz na zamówienie.
      www.wierszemmalowane.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka