chomskybornagain1 25.08.04, 14:43 Czy ktos wspolpracowal kiedys z wydawnictwem Helion? Jesli tak to jakie wrazenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theotherme Re: Helion 25.08.04, 22:26 Wprawdzie nie współpracowałem, ale niedawno pisano o tym wydawnictwie tutaj: groups.yahoo.com/group/pl-p-t Odpowiedz Link
chomskybornagain1 Re: Helion 30.08.04, 09:28 Moderator nie chce mnie wpuscic na konto :( czy moglbym dostac ten tekst o Helionie na maila: yarek@yeah.net Odpowiedz Link
jagapie Re: Helion 01.06.05, 11:19 moja koleżanka współpracuje z nim jako redaktor i wyjątkowo chwali sobie współpracę - ma co robić i o dziwo! wypłacają jej należność, i to w terminie. Odpowiedz Link
krysiulka Re: Helion 10.07.05, 23:08 jagapie napisała: > moja koleżanka współpracuje z nim jako redaktor i wyjątkowo chwali sobie > współpracę - ma co robić i o dziwo! wypłacają jej należność, i to w terminie. Współpracowałam z Helionem i mam dokładnie odwrotne wrażenie. Nigdy więcej. "Jest tyle dziewcząt w mieście, ja zaś atrakcyjny jestem" :) Odpowiedz Link