Dodaj do ulubionych

złote myśli

19.09.05, 13:59
Co sądzicie o Wydawnictwie www.zlotemysli.pl ? Uczciwi sa i profesjonalni w
tym, co robią?
Obserwuj wątek
    • barbara7 Re: złote myśli 22.09.05, 17:55
      Wydałam u nich jedną książkę. Jestem zadowolona. Poza napisaniem książki nic
      mnie nie obchodziło. Zawarta jest bardzo prosta, ale moim zdaniem, rzetelna
      umowa. Bardzo miło się współpracowało przy redakcji książki. Moje uwagi były
      bardzo szybko uwzględniane. Mam hasło, dzięki któremu mogę śledzić liczbę
      sprzedanych egzemplarzy i wysokość prowizji. Przyjemnie co kilka dni zajrzeć i
      widzieć, że konto rośnie. Nie narzekam na zarobek. Jako debiutantka dostałabym
      pewnie mniej w zwykłych wydawnictwach.
      • line.zludzilodu Re: złote myśli 22.09.05, 18:06
        Mam jeszcze pytanko, na które jeśli wolisz możesz odpowiedzieć mi na e-mail.
        Ile sztuk tojego dzieła zostało sprzedane? Zastanawiam się, gdyż nie wiem czy w
        ogóle warto.
      • donetta Re: złote myśli 23.09.05, 09:53
        No tak, ale czy to wydawnictwo działa na zasadzie My book ? Bo tam jak wiadomo
        koszty ponosi autor.
    • barbara7 Re: złote myśli 23.09.05, 23:09
      To nie to samo. Główną formą wydawania książek w Złotych Myślach jest książka
      elektroniczna, choć teraz na życzenie klienta drukują. Wydając książkę w tym
      wydawnictwie ryzykujesz najwyżej, że się nie sprzeda. Wydawnictwo wstępnie
      ocenia, czy publikacja ma szanse na sprzedaż i przyjmuje tylko wtedy, gdy tak
      jest. Nie ponosisz żadnych kosztów.
      • donetta Re: złote myśli 24.09.05, 08:53
        Ale zauważyłam,że wydają książki poradnikowe i nie ma tam miejsca na
        powieść.Pozdrawiam i dzięki za info.
        • anna.skora Re: złote myśli 24.09.05, 14:52
          Wlasnie wyslalam im maila w sprawie opowiadan, tez nie sa zainteresowani.
          Dostalam odpowidz, ze TYLKO ksiazki o charakterze poradnikowym.
          • line.zludzilodu Re: złote myśli 24.09.05, 19:09
            Spróbuj na www.dobryebook.pl/
            • anna.skora Re: złote myśli 24.09.05, 22:15
              Dzieki, bede probowac. Jak tylko czegos sie dowiem, zostawie tu wszystkim info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka