lorenza-il-magnifica 18.07.07, 11:52 Czy ktoś z Was miał jakieś doświadcvzenia z tym wydawnictwem? Co o nim myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabelle7 Re: Rosner i Wspólnicy 18.07.07, 12:10 Ma dziwną nazwę:P Taką budzącą zimne uczucia... Odpowiedz Link
yanga Re: Rosner i Wspólnicy 19.07.07, 21:09 Nazwa jak nazwa - po prostu nazwisko właściciela. Koleżanka mnie przed nim przestrzegła. Odpowiedz Link
lorenza-il-magnifica Re: Rosner i Wspólnicy 20.07.07, 09:42 Ale przestrzegała, mówiąc o jakichś konkretach? Odpowiedz Link
yanga Re: Rosner i Wspólnicy 24.07.07, 21:34 Jak najbardziej - ale to było dawno i nie pamiętam szczegółów, a sama nigdy nie miałam z nimi do czynienia. Odpowiedz Link
hajota Re: Rosner i Wspólnicy 30.07.07, 15:55 To ja byłam tą koleżanką. Zastrzegam, że nie wiem, jak jest teraz - może w porządku. Kilka lat temu, kiedy dopiero startowali, kontakt był całkiem sympatyczny, ale mniej sympatycznie się zrobiło, jak przyszło do płacenia. Kręcili i zwlekali. Zadziałało dopiero pismo od adwokata. Odpowiedz Link