ttpib Re: Centrum Terapii Laserowej Wrocław 04.06.04, 15:38 hej, ja robilam tam brzuch ale tylko raz i rzadnych efektow nie bylo. Ale strasznie zdzieraja, za konsultacje w 99r skroili mnie na 50 zl. Uwazam, ze cenia sie zbyt wysoko. I strasznie kompetentnych zgrywaja. Odpowiedz Link
edi77 Re: Centrum Terapii Laserowej Wrocław 16.06.04, 21:06 No wlasnie, jedni mowia, ze laser usuwa wlosy drudzy ze nie, wiec zaczynaam myslec o elektrolizie. Swoja droga w zeszlym roku bylam na laserze na Jaraczej, usuwalam z brody. Dlugo wloskow nie bylo, ale po paru miesiacach sie pojawily (ale juz nie tyle). Wtedy zrobilam tylko jeden zabieg. W tym roku wybralam sie tam znowu, ale juz robila mi inna osoba no i odwalila chale. Zrobila to bardzo szybko i niedokladnie. Malo mnie diabli nie wzieli, bo kasa poszla a efekt marny. No i teraz mysle o innym gabinecie z laserem albo o elektrolizie. Jak ktos moze polecic mi dobry gabinet z laserem albo dobra kosmetyczke, ktora robi elektrolize to bede ogromnie wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link
portret.doriana.graya Re: Centrum Terapii Laserowej Wrocław 17.06.04, 15:14 z tego co wiem, to laser rzadko pomaga po jednym zabiegu, więc żeby się przekonać o (nie)skuteczności należałoby chyba jednak wykonac kilka a tak zupełnie na marginesie - Jaracz to nazwisko, więc raczej byłaś na laserze na Jaracza, a nie na Jaraczej Odpowiedz Link
edi77 Re: Centrum Terapii Laserowej Wrocław 02.07.04, 21:58 portret.doriana.graya napisała: > z tego co wiem, to laser rzadko pomaga po jednym zabiegu, więc żeby się > przekonać o (nie)skuteczności należałoby chyba jednak wykonac kilka > a tak zupełnie na marginesie - Jaracz to nazwisko, więc raczej byłaś na laserze > > na Jaracza, a nie na Jaraczej Cos strasznie bronisz tego Centrum Terapii Laserowej. Moze to Ty robilas mi ten zabieg??? A poza tym uwazniej czytaj posty. Odpowiedz Link
portret.doriana.graya Re: Centrum Terapii Laserowej Wrocław 05.07.04, 09:37 edi77 napisała: > portret.doriana.graya napisała: > Cos strasznie bronisz tego Centrum Terapii Laserowej. W katórym miejscu, bo nie zauważyłam > Moze to Ty robilas mi ten zabieg??? Tak, na pewno. Masz to wypisane na twarzy (mam zwyczaj podpisywać się laserem jak go wykonuję) > A poza tym uwazniej czytaj posty. W miarę możliwości się staram, choć faktycznie, czasami zdarza mi się czegoś niedopatrzyć. Sorry. Ostatnio znalazłam gdzieś ogłoszenie innego gabinetu gdzie robią laser i nawet tam dzwoniłam. Znajdę kartkę na której robiłam notatki to podam bliższe namiary. > Odpowiedz Link