Dodaj do ulubionych

Do Czapki niewidki82

22.10.04, 16:52
Marta jeśli czytasz czasami to forum jeszzce choc wiem ze udało ci sie wyjśc
z tego bagna jako chyba jedynej na tym forum to prosze odezwij sie!!Ja
również lecze sie androcurem, mam wysoki poziom testosteronu:(6,7 ty z tego
co pamiętam na początku leczenia miałaś 5,7)i od 2 miesiecy przyjmuję
androcur +diane.Mam niesmiałą nadzieję że cud zdarzy się takze i u
mnie...tylko cud mnie może uratować...czytam twój post codziennie bo
powiesiałam go na łuzkiem.Nawet nie wiesz ile nadziei wlałaś we mnie-gdyby
nie twój post już dawno bym zwątpiła w sens leczenia.Odpisz proszę napisz co
u ciebie czy nadal sie leczysz, czy tych włosów jest wciaz miej.?Byc moze nie
odpiszesz bo juz dawno jako ta "normalna" nie odwiedzasz naszego
forum.szkoda.ale i tak fajnie ze ci się udało wygrać.
Obserwuj wątek
    • czapka_niewidka82 Re: Do Czapki niewidki82 28.10.04, 12:45
      hej mika261:)

no dawno nie było mnie na tym forum:( ale nie dlatego, ze wyrwałam się z bagna,
      więc mam je teraz głęboko w 4 literach:-). Biorę androcur i diane od ponad
      roku, więc nier dziw się, ze u mnie widać już efekty ( naprwdę rewelacyjne:)).
      Zresztą ja miałam nizszy poziom testosteronu niż Ty. Ale z tego co wiem te dwa
      leki w duecie w końcu zaczynaja działać, tyle ze nie po miesiącu, ale tak mniej
      więcej po pół roku. W zasadzie u Ciebie takze nie jest tak tragicznie z Mr
      Testosteronem:), więc powinno być ok. Pewnioe zauważysz wyniki tak mniej więcej
      w maju, lub ciut wcześniej. Jest tylko jeden problem- gdy tylko usiłuję
      odstawić androcur, to paskudztwo powolutku wraca, poza tym paskudnie się bez
      niego czuję. Ale szczerze [powiedziawszy nie bardzo przeszkadza mi wizja, ze
      miałabym brać go przez całe życie.
      Pozdrawiam cieplutko:)
      Marta.
      • mika261 Re: Do Czapki niewidki82 29.10.04, 14:45
        Dziekuje ci ze odpisaS.Boze jak piszesz Ze u ciebie jest ok to mi sie plakac
        chce tak ci zazdroszcze ale w pozytywnym tego sBowa znaczeniu:)Czy zdajesz
        sobie z tego sprawe ze jako chyba jedyna na tym forum wyszlas z tego?to musi
        byc piekne uczucie prawda?
        czy ty zauwazylas zanim ci te przeklete wBoski znikneBy ze najpierw robia ci
        sie jakby slabsze?u mnie jakby sa takie slabsze i jakby wolniej rosna.ja juz
        biore androcur od 2 miesiecy po jednej tabletce.i mam pytanie czy ustapily
        nawet te wloski nieco twardsze(te które traktowalas pinceta czy kremem?)ja
        zuwazyBam ze ostatnio kilka wloskow samoistnie wyszlo z twarzy ale te
        cieniutkie tylko.i czy u ciebie poprawa nadal postepuje po rocznym stosowaniu?
        czy zatrzymalo sie na pewnym etapie i te co juz nie wypadly to nie wypadna?
        robilas poziom testosteronu?-jaki ci ostatnio wyszedl?
        wiesz ja takze bede brala androcur nawet dokonca zycia jesli mi pomoze...
        dzieki raz jeszcze bede czekac na odpowiedz.tak sie ucieszylam ze odpisalas, ze
        sie pojawilas.dziekuje ci ze twoje wyleczenie dalo mi nadzieje.pa
        sorki za bledy ale mam wirusa w kompie i pewne literki mi nie wyskakuja.pa.
    • mika261 Re: Do Czapki niewidki82 29.10.04, 15:01
      Marto czy myslisz ze mój testosteron jest az tak strasznie wysoki i u mnie juz
      nie zadziala androcur, bo moze dziala tylko do okreslonego poziomu testosteronu?
      ja sie tak strasznie boje ze nie zadziala:(moze dlatego ja biore wieksza dawke
      jak myslisz?)acha i czy te wloski zaczely ustepowac stopniowo np w lutym
      troche,potem w marcu troche itd czy to byl taki boom i od razu w maju wszystkie
      nagle znikly?moze to naiwne pytania ale to ze strachu tak, uwierz mi i nie
      smiej sie z mojej dociekliwosci.prosze odpisz jak znowu bedziesz na forum.
    • mika261 Re: Do Czapki niewidki82 29.10.04, 15:08
      Jeszzce raz ja:)
      Czy ty nadal jeszzce depilujesz pewne partie ciala czy juz nie musisz?czy one
      calkowicie ustapily czy np masz jeszzce troche np na dekolcie czy brzuchu?
      piszesz |e w maju zauwa|yBas poprawe a czy tak juz zostalo jak bylo w marcu czy
      jest coraz lepiej z kazdym miesiacem?
      zalalam cie morzem pytan, wiem ale chyba rozumiesz jakie to dla mnie
      wazne.Najwazniejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka