devika 26.10.04, 13:37 czesc, czy ktoras z Was brala lub bierze Jeanine, dawniej w Niemczech znana jako Vallete czy jakos tak? Ja zaczynam dzis ją brać i 3majcie kciuków, by nie wywołała takich skutków ubocznych jak Diane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyrettablaze Re: Jeanine 27.10.04, 23:30 Hej! Biorę obecnie, w tej chwili dopiero trzecie opakowanie, a więc nie mogę powiedzieć jeszcze zbyt wiele na ten temat. Generalnie czuję się dobrze, nie zauważyłam póki co jakichś skutków ubocznych... A już, nie daj boże takich, jak po Diane... Niestety, jeszcze jest zbyt wcześnie, żeby stwierdzić, na ile to skuteczny środek... Pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link
devika Re: Jeanine 28.10.04, 10:15 a witaj :) swietnie, ze nie masz zadnych skutkow ubocznych. Ja bardzo sie boje, ze z nogami bede miala jeszcze wieksze problemy niz juz mam :( Ale 3majmy kciuki ze wszystko sie ulozy! :) Pozdrawiam. A jeszcze jedno. Za 2 opakowania zaplacilam 77 zl, zastanawiam sie czy cena zalezy od apteki czy wszystko jedno gdzie sie kupuje i tak kosztuje tyle samo? Odpowiedz Link
pyrettablaze Re: Jeanine 28.10.04, 23:25 Hej!:) Z tego co wiem, to są jedne z droższych tabletek. Ja za jedno opakowanie płacę ok. 37 zł... Z tego więc wynika, że są apteki, w których jest nieco taniej, niż w tej, w której Ty je kupowałaś... Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań tańszej apteki...:)) Odpowiedz Link
jungingen2 Re: Jeanine 28.10.04, 19:46 www.antykoncepcja.com.pl/JEANINE.htm pozdrawiam! Odpowiedz Link