nefi11 11.03.05, 20:42 ja byłam na zabiegach w Afrodycie. obsługa miła , ale nie polecam - wydałam 3tys - efekty zadne, włosy odrosły:( teraz chodze na IPL - efekty o niebo lepsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iva1976 Re: Afrodyta 12.03.05, 20:58 Ja też już wydałam majątek na laser diodowy. Jestem po 12 zabiegach, ale włosy cały czas odrastają, a jasne cały czas pozostają :( Co to jest za laser IPL - pierwszy raz o nim słyszę. Czy możesz mi dać namiary ...??? Odpowiedz Link
nathural Re: Afrodyta 13.03.05, 00:19 IPL to tez jest zabieg laserwy tylko ze laczy dzialanie wszystkich laserow. Jak na razie jestem po 2 och zabiegach i jestem zadowolona. Podaje Ci namiary na centrum medyczne do ktoreo chodze 01-518 Warszawa, ul. Gen. J. Zajączka 9a, dzielnica: Żoliborz telefon (0-22) 330-90-35 fax (0-22) 330-90-35 e-mail: medi-spa@wp.pl Adres WWW: www.medispa.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
toolie Re: Afrodyta 15.03.05, 09:53 Nathural, a jak u nich z cenami? Na stronie nie znalazlam. Moze wreszcie sie wybiore na ten laser. Planuje juz od paru lat, ale przeraza mnie to golenie przez miesiac... Odpowiedz Link
devika Re: Afrodyta 22.03.05, 10:44 jeszcze raz ja.... :) poczytalam ich stronke i oni medispa napisali ze laserjest rowniezdojasnych wloskow :) Odpowiedz Link
devika Re: Afrodyta 22.03.05, 10:14 ALe w Salnie Afrodyta ponoc uzywaja laseru do usuwania jasnych wloskow? Tak pisza na swojej stronie :) Czy ktoras z Was uzywala tego laseru,on nazywa sie chyba Yagowy czy jakos tak, to jest na ich stronie,al enie pamietam jej nazwy,przez wyszukiwarke mozna znalezc. Odpowiedz Link