10.07.05, 14:59
czy też macie włosy na plecach? a jeśli już, to czy tylko na dole, czy też na
karku, łopatkach, kręgosłupie?
Obserwuj wątek
    • nokia84 Re: plecy 10.07.05, 15:04
      Hey! Ja rowniez mam na plecach u gory na dole na ramionach na srodku chyba
      najmniej... Sa wkurzajace... :(
      • gonia45 Re: plecy 10.07.05, 17:13
        Tak samo, całe plecy:( W zasadzie całe ciało...
        • roska18 Re: Witam Neelolo;)! 11.07.05, 10:53
          Witam Cię;)!Niestety jak widzę po pozostałych postach nie tylko ja mam włosy na
          plecach(nawet tam!!:()A z włosami na pleckach;)raczej nie ma co
          zrobić...nietypowe miejsce...Ciemne włoski mam u dołu pleców,a na ramionach też
          mam ciemne ale mniej widoczne(krótsze)-albo mi się tylko wydaje,że są
          widoczne...Pamiętam jak mój wujek(!)jest kawalerem skomentował moje włosy na
          ramionach gdy byłam u babci na wakacjach i akurat był wielki upał...Skrzywił się
          i powiedział,że mam włosy jak facet(może nie dosłwonie tak ,ale ja to w ten
          sposób odebrałam)Neelolo co Ty z nimi robisz?Pamiętam,że jesteś w moim
          wieku;)))próbowałaś już coś robić z włoskami?Byłaś może u lekarza?Bo ja w
          dalszym ciągu przekładam wizyty i u gina i endo:|W sumie nawet nie wiem czego
          się tam spodziewać a już na pewno nie czekać na cud:|że jakimś trafem jakiś
          lekarz i lek jaki mi przepisze da jakieś świetne rezultaty...ale trudno a
          próbować musimy;)Pozdrawiam gorąco;)!!!Papa;)
    • lidria Re: plecy 15.07.05, 18:55
      mialam wloski w dole plecow juz w polowie podstawowki. byly dlugie na ok 2cm,
      czarne i grube. okropne. wzielam sie za nie dopiero jak mialam ok 17 lat. jak
      im zaradzilam? regularnie chodze do kosmetyczki na woskowanie. pomaga. sa
      ciesze, delikatniejsze, jeszcze kilka wizyt i beda jak meszek:) dodam ze bralam
      diane35 przez 4 miesiace w trakcie regularnych wizyt u kosmetyczki,ale szczerze
      przyznam ze diane nic mi nie pomogla.
      • perythia Re: plecy 16.07.05, 12:09
        hmmm....śledzę sobie to forum od dłuższego czasu (kilka miesięcy),ale jakoś
        nigdy nie miałam w sobie tyle odwagi żeby dołączyć się do dyskusji. Te plecy
        mnie chyba do tego skłoniły :-) Wzmożone owłosienie obserwuję u siebie od 2 lat
        (mam 29), zawsze miałam pojedyncze włoski wokól brodawek - teraz jest ich
        całkiem sporo :-( Nigdy nie miałam czarnych włosków na brodzie - teraz jest
        kilka, a pozostałe (niby meszek) zrobiły się mocniejsze i bardziej widoczne. No
        i uda to już totalna masakra, ale to pewnie przez to, że zawsze je goliłam.
        Teraz próbuję to cholerstwo wyrywać depilatorem, ale lekko nie jest - boli :-(
        Odkąd pamiętam zawsze miałam włoski w dolnej częsci placów, jak byłam
        kilkunastoletnią małotlatą to wpadłam na durny pomysł żeby je ucinać nożyczkami
        (na rękach też)...o efektach nie muszę pisać :-( Raz czy 2 również je zgoliłam
        żeby nie słuchać komentarzy mojego faceta, którego te włoski strasznie
        rozbawiały. Teraz są w miarę jasne, ale za to długaśne i obrzydliwe (zwłaszcza
        jak wystają z bikini), więc stwierdziłam, że chyba pójdę usunąc je do
        kosmetyczki...ale mi głupio. Na pewno nie pójde do tej co zwykla, bo to moja
        dobra koleżanka i nie chciałabym żeby na jakiejś wspólnej imprezie coś jej się
        wymsknęło na ten temat....pod wpływem alkoholu ludzie różne rzeczy plotą.
        Najchętniej zabrałabym się za nie sama, ale to takie trudno-dosięgalne
        miejsce... Myślicie, że wosk je osłabi? No a poza tym zaczęłam się zastanawiać
        czy nie powinnam zbadac się w kierunku hirsutyzmu...trochę mnie to przeraża
        szczerze mówiąc, sama nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka