brezly 25.06.04, 08:35 Poszly na Ede, Aniele i Miltonie. Zarza ida na fdj-ota. Komu, jeszcze komu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Skanodrom 25.06.04, 09:03 Zaraz sie zrobi. Najpierw jednak puszcze ci majlem o czym to jest, bo jak cie to nie bedze bawic, to ten tego eee... Zaraz dostaniesz majla. Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Skanodrom 25.06.04, 09:06 po takiej zapowiedzi mozesz puszczać bez ostrzeżenia bo jak nie to zeżre mnie ciekawość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Skanodrom 25.06.04, 09:22 Poszlo, ale z gazetowej, wiec losy moga byc poplatane. Daj znac jak dojdzei. Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka wełyke spasybi 25.06.04, 10:01 Brezly, poprosiłabym jeszcze o krótką notkę wyjaśniającą zanim zacznę czytać, a i Pejsowi poślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Cheche 25.06.04, 10:22 Brezly, ile bylo tych zalacznikow, bo znowu z poczta jest cos nie tak? Aha, Eda i Pejs, Wasze zalaczniki tez mi sie nie otworzyly, zeby to szlag z ta poczta. Za to mejl Jagutki do Pejsa a i owszem;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Cheche 25.06.04, 10:24 Piec zalacznikow. Rzuc mi na fabryke jakis awaryjny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Cheche 25.06.04, 10:36 brezly napisał: > Piec zalacznikow. Rzuc mi na fabryke jakis awaryjny adres. Postaram sie, mam ich kilka ale albo hasel nie pamietam albo nickow albo portalu na ktorym te poczty pozakladalam. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Cheche 25.06.04, 10:31 hyhy, komentującą emalię od Jagutki i ja otrzymałam - ależ ta poczta figle płata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Cheche 25.06.04, 12:29 Znaczy nie rozumiem - czyżbyście materiału komentowanego nie dostały? czy czemuś inszemu się dizwicie??? bo komentarz to był wysyłany opcją odpowiedz fszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_walentyna nie w głowie mi już figle ani zbytki 25.06.04, 13:59 odkąd otrzymałam dyplom ukończenia uniwerku III wieku, po kolejnej ciechocińskiej kuracji zapragnęłam się wreście ustatkować.. dotychczas żywotałam wedle zasady "carpe diem" - jak mawiał mój mąż nieboszczek "Walu, korzystaj z życia dopóki sił i energii nie brak" ;) PS. no proszę - tylko się pojawiłam, a już jakiś ktoś mi forum poświęca :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Cheche 27.06.04, 10:46 Wrocek tez przeniosa do Warszawy, co sie ma marnowac na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Cheche 28.06.04, 09:29 Miltonia, no co ty?:-) 'Do Moskwy, do Moskwy!'?? Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Brezly 28.06.04, 13:42 doszły mnie słuchy, iż poszukujesz osobnika, któren wykonałby zdjęcie transparentowi przed kościołem Wizytek w Warszawie, następującej treści: "Św. Andrzeju Bobolo, patronie Polski, przed EuroSodomą uratuj nas" (nadmieniono oń w Rzeczpospolitej.. otóż, mógłbyś poprosić Skuchę, pruszkowskiego as-a, któren często się po stołycy z aparatem szwęda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 28.06.04, 14:12 A ty bys nie mogla, jak to twoj znajomy? Ja goscia nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 28.06.04, 14:38 A mialabys troche czasu zastanowic sie czyby ci sie chcialo moc moc? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Brezly 28.06.04, 16:59 Skucha jak sie dowie, ze taki smakowity kasek jest do sfotografowania to bez zachety popedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Brezly 29.06.04, 21:52 Meldujem, iż na rozkaz Mundurowej udałem się dziś z aparatem we wskazane miejsce, ale ani transparentu, ani stada babć-dewotek, które przed 1 V modliło się o cudowne nieprzyjęcie nas do Łunii, niestety nie stwierdziłem :-( Kościół stoi jak stał, Wyszyński siedzi jak siedział, kwiatki pod nim leżą jak leżały, jednym słowem - nic nie mąci spokoju i atmosfery Krakowskiego Przedmieścia... A szkoda. Milta ma rację. Chętnie sam sobie taki obrazek bym zdjął. Odmeldowujem się zatem i zarazem informuję, że jestem na odwyku, albowiem w poniedziałek raczyła paść nasza firmowa sieć komputerowa i do tej pory się nie podniosła. Jako netoholicy wiecie, co to dla mnie oznacza... P.S. Kościół i tak sobie sfotografowałem - bo przy zachodzącym słońcu jego fasada wygląda bardzo ładnie - przeto na żądanie mogę zawsze sprokurować stosowny fotomontaż :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 29.06.04, 21:54 sqh napisał: > Meldujem, iż na rozkaz Mundurowej udałem się dziś z aparatem we wskazane > miejsce, ale ani transparentu, ani stada babć-dewotek, które przed 1 V modliło > się o cudowne nieprzyjęcie nas do Łunii, niestety nie stwierdziłem :-( :-))) A propos to znacie dowcip o paugach co paciorki rozanca w pazurach przebieraly? Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Re: Brezly 29.06.04, 22:09 nie słyszeli my.. idu na spacer z psiarnią oraz "Sztukmistrza z Lublina" nabyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 30.06.04, 08:40 A, to kolega z USA uslyszal w polskoamerykanskim od polskoamerykanskiego ksiedza. Brzmialo to mniej wiecej tak: Jedna pani w Buffalo, co byla w catholic parish, miala papuge, ja, to znaczy pania papuge. I ta papuga miala dosc niedobry misbehavior, zle sie zachowywala, bo jak tylko widziala kogos, kogo nie znala to sie darla *Hi, jestem Betty, moze sie zabawimy?*. A ta pani od tej papugi miala na imie Betty i mila przez te papuge dlatego duze problemy socjalne. A byl w tej parafii proboszcz, co mial dwa papugi boys, co byli slynne jako bardzo pobozni. Oni siedzieli caly dzien i przebierali w lapach paciorki rozanca. I nawet bishop O'Reilly raz tam byl i nie mogl sei anchwalic tych papugow. Wiec ta pani Betty, przyszla do tego proboscia i mowi zeby moze ta jej she- papuge zapozanc troche z tymi papugami boys ksiedza, to moze sie ej polepszy behvior i nie bedzie kuz krzyczala tego swego *hi, jestem Betty, moze sie zabawimy?* jak tylko zobaczy kogo nowego. I ksiadz sie zgodzil. I siedza te dwa pobozne papugi i przebieraja te paciorki rozanca. I wchodzi ta pani z ta ona papuga. Ta widzi tych dwoch papugow ksiedza i zaraz sie drze: -Hi, jestem Betty, moze sie zabawimy ?! A na to jeden z tych papugow mowi do drugiego: Widzisz, Bob? Nasze modly zostaly wysluchane! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Brezly 30.06.04, 16:19 Brezly, Ty tak z pamieci tym poskoamerykanskim? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly 30.06.04, 17:20 W esencji tak. Doraznie improwizujac tworczo wzbogacam. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Brezly 30.06.04, 17:25 To mow tak czesiej, bo bardziej od dowcipu ta mowa mnie rozsmieszyla. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Skucha 29.06.04, 22:06 dzięki wielkie za zaangażowanie w sprawę :))) PS. już się zaczęłam zastanawiać, iż podejrzanie długo nieobecnyś.. wydedukowałam: urlopujesz albo zachorzałeś.. Palkera tyż ani widu ;) Odpowiedz Link Zgłoś