mmpm 22.12.03, 14:40 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzę ja (A przy wigilijnym opłatku może wybaczę Gitmanowi...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Wesołych Swiąt 22.12.03, 16:37 No cos Ty Mmpm, tak sobie zyczysz, jak gdyby nigdy nic? Zamiast nie zyczyc i nie pozdrawiac? Tak latwo bym Gitmanowi nie wybaczala. Warto wpierw jakas pokute mu zadac. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Wesołych Swiąt 22.12.03, 16:38 to w wigilie nawet mmpm mowi ludzkim glosem? ps wesolych... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 22.12.03, 18:28 e tam! myślę, że Emek już dawno wybaczył i tylko się tak droczy, bo ile się można boczyć o takie głupstwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 22.12.03, 18:37 No wlasnie. Gdyby Gitek byl kobieta, to jeszcze bym zrozumiala. Te caluski przeprosne i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:11 Miltonia, Ty to zawsze te swoje 3 grosze musisz.. lepiej byś o jemiołę się wystarała i takie tam elementa dekoracyjne, w liryzm nastrojowy wpędzające ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina10 Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:30 Czytam, ale nie pisuję, bom nieśmiała osóbka. Ale nawet zwierzaki w te święta przemawiają, więc co mi tam. Wesołych świąt. Sztampa, sztampa i jeszcze raz sztampa. Wprawdzie nie jest źle, ale mogłabym się lepiej postarać. Cóż, zatrzymałam się na tym etapie i jak na razie postępu nie widać ;) Razem ze śnieżnym i słonecznym pozdrowieniem w ten porankowy i wesoły dzionek dla tutejszego grona młodych, zdolnych, etc.....a zwłaszcza dla edzioszki, która niesie ze sobą dużo dla mnie pozytywnej energii. Obyście tak dalej tworzyli to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 12:56 Ewelinko, żal, iż nie pisujesz, boś pełną humoru i werwy osóbką.. miluśko, że jesteś tu dziś z nami, do wtóru przepięknemu zimowemu pogódzku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:22 Żartowałem. Ja nigdy nie wybaczam. ;-) Co najwyżej mogę po jakimś czasie zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:28 to zupełnie jak ja, pielęgnuję urazy i jeszcze je podsycam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:29 Aha, chcialbys, zeby Gitman po rekach Cie calowal. No nie sadzilam, ze z nas wszystkich ten babiarz akurat Ci do gustu przypadnie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:32 ja tam się mogę z Emem całować, koniec końcem przy składaniu życzeń oraz rytuale przebaczeniowo-pojednawczym - całkiem toż przyjemne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:35 Kiedy wyglada na to, ze Mmpm woli Gitmana. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:40 Skąd wiesz, że całowanie sie ze mną jest baaaaaaaaaardzo przyjemne? Bo chyba nie z autopsji... (Przynajmniej sobie nie przypominam... ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 09:55 jestem znawczynią w tym temacie.. chyba się pogniewam za chwilkę, ze mną nie pamiętać! a na dworcu to niby kto Cię czule żegnał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 10:02 A co, omdlales z wrazenia, ze nie pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 10:08 hyhy, no wiesz, to jest forum publiczne i nie przystoi.. napomknę tylko, iż poczułam się jak Scarlett O'Hara w objęciach Rhetta ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 10:15 hyhy, no tak, jesteś przecie siłacz, te muskuły i w ogóle.. sprzątnął byś go jedym ruchem ręki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 10:31 tylko właściwie po co? jedno zabójcze spojrzenie, a drży niczym francuski piesek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 23.12.03, 10:12 Ciekawe, czy Mmpmek poczul sie jak Rhett (na pewno imie jego tak sie pisze?)? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 09:10 A ja ciekawym bardzo oceny Edzioszki - poznała zarówno mnie jak i Gitmana. Który z nas jest wg niej przystojniejszy, który lepiej całuje, itd. itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 09:20 hyhy, nie chciałabym się uciec do banału, silić na porównania.. jesteś przeca jedyny w swoim rodzaju: przystojny, wymowny i elokwentny, a na moją zgubę - jeszcze prokurator ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 09:25 A jednak będę namawiał. przypuszczam, że inni tez są ciekawi ocen Edzioszki.... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:10 acha, a powiedz przynajmniej jakie będę miała ewentualne korzyści z publicznego narażania życia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:13 A nie uczyli ze trezba mówić prawdę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:35 to przesłuchanie jest może, tylko gdzie pozytywny bohater tegoż układu? bo jak narazie to mnie napastuje ten_zły.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:38 Nie chcesz nic powiedzieć, znaczy masz coś do ukrycia. Ciekawe, co... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:43 hyhy, chyba role Ci się pomyliły! mężczyzn zazwyczaj rewiduję ja, bardzo dokładnie przy tem - traktuję tę robotę jako hobbi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:48 Noooo, tyle to ja jeszcze pamiętam... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:51 hyhy, a to, iż się zachowywałeś równie prowokacyjnie, jako świeżo upieczony kleryk na przepustce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:16 Aha, miałem do czynienia z wystarczająco wieloma kiepskimi, żeby najpierw dokładnie sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:18 a ci kiepscy to niby kto, bo nie bardzo zrozumiałam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:24 Ja??? Ja żem był wyjątkowo (podkreślam: wyjątkowo) grzeczny, i niemal od Edzioszki musiałem sie opędzać... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:27 hyhy, marzyciel z Ciebie.. przyznaj no się lepiej, iż zupełnie nie reagowałam na Twoje umizgi i próby nawiązania kontaktu pod stołem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:58 hyhy, nie obserwowałam Was przeca cały czas.. Gitmanowi Miltonek zapewnił niemalże całodobową opiekę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:14 przede wszystkim drobne przyjemnostki, mydło w płynie i parawan dla udawanej skromności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:25 hyhy, nie to co my! - zupełnie jako w teleturnieju "idź na całość" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:40 Eda. Na Twoim miejscu uważałabym z tymi wyznaniami hy hy (zdążyłam?) bo jak wiesz wszystko co powiesz może prokuratorek przeciwko Tobie wykorzystać. Masz prawo zachować milczenie. No i z braku adwokata przysługuje Ci takowy z urzędu. Ale z urzędu bywają tacy sobie. Proponuję Ci swą k/andydaturę. Dobre pisma prawne piszę hy hy. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 10:52 Miałeś już jak widzę kiepskiego. Szkoda, że nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:18 Aha, miałem do czynienia z wystarczająco wieloma kiepskimi, żeby najpierw dokładnie sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:20 Beza, on o sobie tak skromnie mowi. Napisalabym Ci Mmpm otwarcie, ktory z Was ladniejszy ale, ze mnie nie zapytales, to zachowam te ocene dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:27 Milta. Prokuratorzy często bywaja hy hy skromni. Ładni? Hy hy kto to wie jak nie prawnicy???? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:51 mmpm napisał: > Na marginesie - kto to jest Beza_beza? Sędzia Naczelnego Sądu Administracyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:08 A co? Cięcia budżetowe zapowiadają? Myślałam że to dopiero w połowie 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 11:27 A więc Miltoniu, napisz proszę, który z nas jest przystojniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:22 edzioszka napisała: > przede wszystkim drobne przyjemnostki, mydło w płynie i parawan dla udawanej > skromności ;) Parawan to byl tylko dla niepoznaki. Jak wyszlas ladowal w kacie bezuzyteczny. Hmmm, Mmpmku. Nie wiem czy bede obiektywna, bo Ciebie nie widzialam w caloksztalcie. Moze poczekam do chwili, gdy material porownawczy bedzie kompletny. > Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:33 Mmpmku, nie chcialabym byc powierzchowna... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:41 Wolalaby wszystkie parametry uwzglednic. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:49 Najpierw mówisz, że napiszesz otwarcie, a potem sie wymigujesz. eeeeeeeeeeeech.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 13:05 mmpm napisał: > Najpierw mówisz, że napiszesz otwarcie, a potem sie wymigujesz. > eeeeeeeeeeeech.... Napisze otwarcie, gdy porownam i zanalizuje wszystkie elemanta. Nie chcialabym pokrzywdzic ktoregos z Was pochopna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:57 hyhy, co za uparciuch! ze mną mu się nie udało, to molestuje Ciebie.. chętniej bym wysłuchała jakiej ody, wdzięka me opiewającej.. ależ ci dzisiejsi panowie przepełnieni egoizmem - zupełnie nie dostrzegają wrażliwości naszej, potrzeby doznań estetycznych, duchowych <uwielbienia majestatu> oraz słownej pieszczoty.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 12:59 Eda. Wskazujesz mi prokuratora może??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 13:03 edzioszka napisała: > hyhy, co za uparciuch! ze mną mu się nie udało, to molestuje Ciebie.. chętniej > bym wysłuchała jakiej ody, wdzięka me opiewającej.. Poproś może Gitmana?...;-) ależ ci dzisiejsi panowie > przepełnieni egoizmem - zupełnie nie dostrzegają wrażliwości naszej, potrzeby > doznań estetycznych, duchowych <uwielbienia majestatu> oraz słownej > pieszczoty.. ;) > Eeee, czego? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 13:08 mmpm napisał: > Poproś może Gitmana?...;-) Che, che, Gitman i pienia, dobre sobie. > Eeee, czego? No slownej pieszczoty. Werbalnej znaczy. Oj takiego tam bajeru przed..., ze tez Ci musze kawe na lawe wykladac. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 15:43 hyhy, kawę wykładać? toż to przeżytek! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:10 Pod pretekstem życzeń świątecznych taka rója i próbstwo! Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:16 hyhy, zabawa ohasłowana następująco: "mężczyzna zmienny jest jak prąd, szukamy z nim kontaktu stąd" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:18 Wielka mi ruja! Zebys Ty wiedzial, co sie dzieje na niektorych ukrytych forach, to dopiero bys walil tam drzwiami i oknami by sie powstrzasac. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:19 hyhy, już lepiej nie łgaj w biały dzień - na większość z nich mam wejściówkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:22 Nie na te, na ktore ja wchodze. Tam by Cie nawet nie wpuscili ze wzgledu na Twa zla slawe skromnej i poboznej. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:20 Można prosić o bliższe szczegóły? Pragnę iść i nawracać, tylko powiedzcie gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:25 Wpierw potrenuj nawracanie na tym forum a pozniej sie zobaczy. Bo moze okazac sie, ze malo efektywny jestes i tylko sam sie zdemoralizujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:12 acha, u Ciebie moralność jest umocniona, podwójna znaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:17 to podaj wynik końcowy, bo już się gubię w rozrachunkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:18 A nei wydaje Ci się, że czasami nazbyt dużo chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:21 a Ty przyuważam - lubujesz się w degustacji i spijaniu z ust każdego słowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:33 hyhy, cóż tak skromnie, gdzie towarzyszące słowom owym fajerwerki emocji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:34 Takowe u mnie w ogóle nie występują Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:41 zupełnieś jako Czort - nienagannie zmanierowany okrutnik.. duszyczki na pokuszenie wiedziesz, bez mrugnięcia okiem i krztyny emocji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:47 Żadnych duszyczek na pokuszenie nie wiodę. Same do mnie przychodzą i chcą być kuszone. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:49 hyhy, to dziwne.. jak zachodzę do Twej posiadłości - towarzyszy nam wyłącznie echo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:51 Bo nie wszystkie podania o przyjęcie są rozpatrywane pozytywnie. Nawet nad Tobą się zastanawiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:56 skoroś taka Paskuda - kariera pustelnika przed Tobą :P Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:58 Nie powiem, żeby mnie ta perspektywa przygnębiała Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 15:01 jeszcze trochę - a sobie pomyślę, iż odwiedziny moje były nie na miejscu i świadczyły o zbędnym żywotowo entuzjazmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 15:05 Eno, skoro dostałaś zaproszenie, to chyba jednak na miejscu. Aha, i dzięki za k@rtkę świąteczną. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 15:10 bardzo proszę.. tela, iż to miało być sekretne info, a Tyś wszystko wypapluchał.. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 15:17 Po uważnej lekturze kilku wątków na tym forum (zwłascza tego, który pojawia się i znika), widać udzieliła mi sia atmosfera dyskrecji panująca na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 15:23 hyhy, ten wątek Ema jest zabawny.. skoro sam Gitek chciał go przywrócić - niet probliema! najwidoczniej jednako nie wszem i wobec się podobujet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 15:31 Mnie się widzi ten wątek nazbyt prywatny, żeby go wywlekać na światło dzienne. No, ale skoro zainteresowane osoby nie mają nic przeciwko temu, to chyba nie moja broszka. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 15:39 hyhy, skoro Gitmana on bawi.. to przeciwstawienie dla wszechogarniającej słodyczy, od której wyłącznie mdłości mieć można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:30 Hanni ma własne, ukryte forum.. na nim, wyłącznie we dwójkę - ucinamy sobie kulturalną pogawędkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:33 Ooo, romansujecie za moimi plecami? Nawet popodgladac nie dacie, chytruski. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:33 Moje forum nie wymaga reklamy - kto zechce to trafi, a i tak wejdzie, kogo ja uznam za stosowne wpuścić, więc uprasza się uprzejmie o skasowanie tego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:38 Twojego, mojego, czy obydwu? na pocieszenie dodam, iż zainteresowane powyższym osoby i tak mają admina na OSDS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:41 Skasujesz swój post dotyczący tego forum, pójdą za nim wszystkie poniższe. Kto ma opa, będzie wiedział, wszyscy nie muszą. Gdybym chciał reklamować swoje forum, sam bym się o to zatroszczył. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 13:56 Do Edy: chyba się pomyliłem, skasuj wszystko, co dotyczy mojego forum, jak sobie we własnym gronie zechcecie o tym pogadać, to ukrycie tego wam nie przeszkodzi. Do Miltoni: a po co Ci to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jestem wstrząśnięty 29.12.03, 14:30 Po to, zeby Was popodgladac, przeciez napisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Wesołych Swiąt 29.12.03, 16:35 Walka na 104 posty tu była. Widziałam przez binokl. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wesołych Swiąt 31.12.03, 10:09 ja mam satelitarne zdjęcia w podczerwieni - było gorąco! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wesołych Swiąt 31.12.03, 10:13 hyhy, akurat walki gladiatorów usunięto - stały się kadrami pamięci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wesołych Swiąt 31.12.03, 10:22 ignatz napisał: > ja mam satelitarne zdjęcia w podczerwieni - było gorąco! ;-) Ignatz, ta Twoja satelita to chyba z ruskiego demobilu, bo w tym watku nie walki gladiatorow zgorszyly Ede, a moja z Lecterem pogawedka o uczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka 100! 31.12.03, 10:45 dedykuję Giteczkowi i jednemu memu dobremu kumplowi, on wie, iż o nim pamiętam! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś