Dodaj do ulubionych

Operatorzy internetowi nie chcą internetu

IP: *.za.digi.pl 22.02.10, 15:43
szerokopasmowego w Zabrzu
Obserwuj wątek
    • Gość: ...nauta Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu IP: *.stk.vectranet.pl 22.02.10, 18:47
      Ja chcę internetu szerokopasmowego,a takich jak ja jest więcej niż
      operatorów internetowych.
    • Gość: . Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu IP: *.zabrze.net.pl 22.02.10, 19:50
      wnosisz po spotkaniu w UM???
      • Gość: . Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu IP: 83.230.18.* 23.02.10, 07:26
        sprytnie przekręcone fakty ;-)
    • Gość: zainteresowany Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 17:49
      wiem, że wczoraj odbyło się spotkanie w UM w tej sprawie.
      może ktoś streścić?
      • wokal79 Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu 24.02.10, 15:49
        Hej,

W większości lokalizacji w Zabrzu można mieć internet od Debacomu, TP SA, Netii,
        operatorów kablówek, operatorów komórek (Plus, Orange...), małych operatorów
        internetowych.

Tylko trzeba wykonać telefon i zebrać niewielką kasę na miesięczne rachunki.
        • Gość: bb Re: Operatorzy internetowi nie chc? internetu IP: *.rdns.blackberry.net 24.02.10, 17:51
          Z.grubsza chodzi o to, ?e mamy na planie Zabrza biale plamy, a operatorom nie oplaca si? do tych miejsc doprowadzac infrastruktury. W tym wlasnie gmina chciala pomóc ISP, ale pewnie olali sprawe, albo nie wierza w obiecanki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka