Gość: Jorg IP: *.za.digi.pl 22.02.10, 15:43 szerokopasmowego w Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ...nauta Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu IP: *.stk.vectranet.pl 22.02.10, 18:47 Ja chcę internetu szerokopasmowego,a takich jak ja jest więcej niż operatorów internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu IP: *.zabrze.net.pl 22.02.10, 19:50 wnosisz po spotkaniu w UM??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu IP: 83.230.18.* 23.02.10, 07:26 sprytnie przekręcone fakty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 17:49 wiem, że wczoraj odbyło się spotkanie w UM w tej sprawie. może ktoś streścić? Odpowiedz Link Zgłoś
wokal79 Re: Operatorzy internetowi nie chcą internetu 24.02.10, 15:49 Hej, W większości lokalizacji w Zabrzu można mieć internet od Debacomu, TP SA, Netii, operatorów kablówek, operatorów komórek (Plus, Orange...), małych operatorów internetowych. Tylko trzeba wykonać telefon i zebrać niewielką kasę na miesięczne rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Operatorzy internetowi nie chc? internetu IP: *.rdns.blackberry.net 24.02.10, 17:51 Z.grubsza chodzi o to, ?e mamy na planie Zabrza biale plamy, a operatorom nie oplaca si? do tych miejsc doprowadzac infrastruktury. W tym wlasnie gmina chciala pomóc ISP, ale pewnie olali sprawe, albo nie wierza w obiecanki. Odpowiedz Link Zgłoś