kielonek-online 07.08.10, 22:27 Gdzie się podziali prawdziwi harcerze? Nie widzę mundurów, ognisk, nie słyszę śpiewu. Wszyscy w Warszawie pod krzyżem? A może w lasach, na obozach tanie wina piją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielonek off Re: Harcerze IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 22:35 skutecznie leżą krzyżem pod krzyżem Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Harcerze 07.08.10, 22:56 To ty! Wielbiciel przymiotnika"skuteczny" Też jesteś harcerzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek off Re: Harcerze IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 23:33 yes,yes,yes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek off Re: Harcerze IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 23:47 i takiego Cię lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek off Re: Harcerze IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 23:53 nie mając autoryzacji nie powinieneś tego pisać,bo może to być nadużycie Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Harcerze 07.08.10, 23:57 Wczoraj rozmawiałem z świętym Bernardem i świętą Łucją. Zapewnili mnie, że mogę pisać w ich imieniu. Do tego mam stały kontakt z papieżem Agatonem przebywajacym od kilku wieków w czyśćcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Harcerze IP: *.stk.vectranet.pl 08.08.10, 00:32 Pod tym krzyzem za duzy tlok sie robi druhowie.Jesli chodzi o papiza, to papiez ktory za grzechy w czyscu siedzi, jest nie wazny, to musi byc papiez wyniesiony na oltarze.Druchowie, czuwaj.Ide czytac ksiazke o grzesznych zywotach papiezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS do_nos Re: Harcerze IP: *.stk.vectranet.pl 08.08.10, 00:38 Trzeba nieżle POpić, żeby rozmawiać online z zaświatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Harcerze IP: *.stk.vectranet.pl 08.08.10, 00:51 Sa ludzie, ktorzy nie pija i mowia, ze ze wszystkimi swietymi rozmawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Harcerze 08.08.10, 12:12 Większość wielebnych twierdzi, że ma kontakt z zaświatami, ale to nie prawda, ze oni nie piją. Odpowiedz Link Zgłoś