IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 23:37
Jak możecie w moje urodziny tak mi dokuczać. Jak nie przestaniecie,
to puszczę Zabrze z torbami.
Obserwuj wątek
    • Gość: babcia mania Re: 55 lat IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 00:02
      Nie strasz ciociu,nie strasz, bo tralala.
      • Gość: matuzalem Re: 55 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 08:58
        A wygląda najwyżej na 54.
        • Gość: babcia mania Re: 55 lat IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 09:20
          Nie prawda, bo wyglada na 53 i 1/2.
          • Gość: Laska Re: 55 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 13:28
            gruba, rozlazła, pomarszczona, fałszywa i wredna! w dodatku głupia.
            • Gość: były uczen! Re: 55 lat IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.10, 13:51
              jak kazdy belfer,tepy durny i lapowkarz!!!!
              • Gość: absolwent Re: 55 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 15:09
                pouczać dzieciaki w szkole to pierwsi, ale sami z moralnością mają duże
                problemy. Prawda pani Małgosi, Marysiu i Madziu?

i panie Marianie?
                bielskobiala.naszemiasto.pl/archiwum/961734,gdzie-te-pieniadze,id,t.html
                • Gość: Stylista Re: 55 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 21:51
                  wybierzmy kogoś młodszego i atrakcyjniejszego na prezydenta. przecież za pensję
                  prezydenta miasta można polecieć do Londynu i kupić sobie na wyprzedaży
                  zarąbisty kostiumik de la Renty, torebkę z Prady i buty Manolo czy Louboutina.
                  kosmetyki z Diora też najdroższe przy takich zarobkach nie są. na eBay też można
                  te rzeczy znaleźć. a tu wieśniara taka.
                  • kielonek-online Re: 55 lat 12.08.10, 21:53
                    Ja jestem niezwykle atrakcyjny, mnie należy wybrać.
                    • Gość: tak było rok temu Re: 55 lat IP: *.stk.vectranet.pl 14.08.10, 19:28
                      54 Geburdstag MMS
                      Autor: Gość: Radzio IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.09, 21:50 Dodaj
                      do ulubionych Skasujcie
                      Odpowiedz

54 Geburdstag MMS
                      Autor: rama29 11.08.09, 20:26

Makbet ty łajzo zapomniałeś złożyć życzenia urodzinowe swojej
                      Szefowej. Taki despekt kwalifikuje się do nagany z wpisaniem do akt
                      osobowych delikwenta. Jak mogłeś zapomnieć o urodzinach naszej
                      kochanej Przywódczyni? Pani Prezydent, życzymy zdrowia i wszelkiej
                      pomyślności oraz spokoju na zasłużonej nauczycielskiej emeryturze w
                      gronie wyłącznie rodzinnym
                      • Gość: w Re: 55 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 22:33
                        W tym roku wszystkie przydupasy złożyły skutecznie życzenia pod
                        kasztanem. Ale było ich wyjątkowo mało. Szczury uciekają z tonącego
                        okrętu. Za rok przjdzie ino makbet.
                        • kielonek-online Re: 55 lat 15.08.10, 23:24
                          W przyszłym roku mnie będą składać życzenia urodzinowe, prezenty
                          przyniosą, flaszkę wypijemy.
                          • Gość: już Re: 55 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 08:39
                            Już się nie mogę doczekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka