Dodaj do ulubionych

Czarne chmury

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 11:52
Potężne zwolnienia w Gazobudowie. Czarne chmury nad istnieniem kopalni Makoszowy-Sośnica. Zabrze się zwija w postępie geometrycznym, skutecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: do tego Re: Czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 16:04
      Do tego gigantyczne zadłużenie miasta. Czy leci z nami pilot?
      • Gość: dr.no Re: Czarne chmury IP: *.stk.vectranet.pl 14.04.11, 16:14
        Jęczycie, narzekacie, krytykujecie !
        Byly niedawno wybory, dlaczego zostaliscie w domach i nie wykorzystaliscie tego, że mozna było coś w tym miescie zmienić ?
        • Gość: Ares Re: Czarne chmury IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 16:32
          Zeus, czy Ty wiesz, że Gazobudowa i Kopalnia Sośnica- Makoszowy to spółki skarbu państwa i skuteczni do tego nic nie mają, o ile mnie pamięć nie myli to od 3,5 roku państwem rządzi PO. Więc pretensje można mieć z Zabrzan tylko do Pana Sekuły i to też w ograniczonym zakresie. Jesteś Zeus prawdopodobnie zwolennikiem PO podobnie jak i ja, więc nie strzelaj nam samobója. Pozdrawiam.
          • Gość: odi Re: Czarne chmury IP: *.stk.vectranet.pl 14.04.11, 16:48
            za pierwszej kadencji skutecznych był boom inwestycyjny w Polsce. powstawały nowe firmy a stare zwiększały zatrudnienie. a w Zabrzu co? w zabrzu g. z Zabrza firmy uciekają. w innych gminach mają lepsze warunki do rozwoju i jest z kim gadać .
            • Gość: w Re: Czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 16:55
              W Zabrzu jest skuteczna bida z nędzą.
          • Gość: ahta Re: Czarne chmury IP: *.stk.vectranet.pl 14.04.11, 16:59
            Jak jest taki problem to nie jest to wina nikogo innego tylko rządzących miastem. Trzeba rozmawiać , próbować coś wynegocjować, załatwiać alternatywne rozwiązania. A tu q tylko Guido ,nowy budynek urzędu i Górnik itp bzdety. Może wszystkich z makoszów zatrudnić w Guido. Z oglądania meczów i satysfakcji , że pare delegacji przyjedzie obejrzeć kombajn węglowy przeciętny mieszkaniec Zabrza nie ma NIC. Już widze te tłumy bezrobotnych lecących po bilety za 100 zł na mecze na nowym stadionie. Baba co sie nie wykąpie a nałoży makijaż - dalej jest brudna. Tak samo jak najładniejszy budynek urzędu nie zmieni nic w sytuacji. Tu trzeba zacząć od rzeczy najważniejszych a nie makijażu
        • Gość: Merry101 Re: Czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 17:30
          Dr.no powiem ci,żetrafiłeś w samo sedno sprawy...ci co nie byli na wyborach niech milczą bo brać udziału w demokracji nie chcieli - frekwencja była taka,że śmiech ogarniał i łzy na zmiane...bo jak coś komuś nie pasuje to idzie choćby nieważny głos odda ale większość z nas woli tylko narzekać i psioczyć .
          A to brud na ulicach...a to śmieci...a skuteczni czy inni je tam rzucają? same tam się znajdują?
          A to Górnik jedyne dobro tego miasta i cel się sypie...jaka drużyna i ludzie w organizacji taki poziom gry. Nie tylko Górnik Zabrze ma takie problemy...
          Budują kolejne pomniki to jest Państwo pomników ...tego unikajmy zamiast budować i fundować pomniki zacznijmy wspierać jakoś rozwój firm i zachęcać inwestorów bo nie sukcesem jest otwierać kolejny Bank,Apteke czy Solarium bo tylko takie instytucje stać na czynsze w centrum - zadbajmy o miejsca kultury i o własną kulturę by wkoło żyło się czyściej i lepiej.
          • Gość: dr.no Re: Czarne chmury IP: *.stk.vectranet.pl 14.04.11, 17:58
            Podobnie widzimy niektore sprawy, ale o wiele łatwiej narzekać na forum niz zakasać rękawy i zabrac się do roboty, ale dwie osoby podobnie myslące, to już jest coś. Może dołączy jeszcze pare i coś zrobimy wspólnie zeby zycie w tym miescie stawało się znośniejsze.
            • Gość: Amadeo Re: Czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 18:57
              Jestem za.
              • Gość: dr.no Re: Czarne chmury IP: *.stk.vectranet.pl 14.04.11, 19:43
                Grupa chętnych do pozytywnej pracy rosnie.
                • Gość: erich Re: Czarne chmury IP: *.com.pl 14.04.11, 19:50
                  Na razie ta praca jest teoretyczna ale dobre i to zaczyna sie od pozytywnego myślenia.
                  • Gość: dr.no Re: Czarne chmury IP: *.stk.vectranet.pl 14.04.11, 19:57
                    Może bedzie rzreczywsta praca, ktora uwienczy dzieło.
    • Gość: zibi Re: Czarne chmury IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.11, 20:04
      Ja jestem przeciw, obojetnie jak będzie ja jestem przeciw, i wszyscy powinnismy być przeciw,
      • Gość: Amadeo Re: Czarne chmury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 20:08
        Przeciw czemu ? Spokojnie, bez paniki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka