elx2 16.06.04, 09:42 Czy ktoś mógłby mi coś napisać na temat szkoły katolickiej w Mikulczycach (chodzi mi o podstawówkę), ile wynosi czesne za miesiąc? i czy opłaca się w ogóle wydawać kasę? :)Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniek Re: Szkoła katolicka IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 18.06.04, 12:10 Przed Katolicką jest szkoła STO tez prywatna poziom dużo wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Szkoła katolicka IP: *.arcor-ip.net 31.08.04, 08:35 nie radze sie tm wybierac. znam kilku ludzi, ktorzy tam chodyili i nie sa to ich najszczesliwsze lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Szkoła katolicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:22 Ani katlicka ani STO tylko szkola spoleczna na Zwrotniczej, tez w Mikulczycach ale dalej..wspaniali nauczyciele, swietny budynek w pieknym otoczeniu Polecam magda Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzanin Re: Szkoła katolicka 31.08.04, 14:26 Najlepiej o szkole świadczą chyba osiągane wyniki na egzaminach zewnętrznych. A w tych szkoła katolicka ma niewątpliwie najwyższe notowania nie tylko w Zabrzu (pierwsze lokaty co roku właściwie w testach gimnazjalnych), ale i jedne z najlepszych w naszym województwie. I to są fakty bezdyskusyjne - dlatego dziwię się tym, którzy odmawiają jej poziomu. Sam nauczam w Liceum jej absolwentów - słyszałem do tej pory tylko dodatnie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HugoBoss Re: Szkoła katolicka IP: *.zabrze.net.pl 31.08.04, 21:51 jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona123 Re: Szkoła katolicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.15, 10:10 Zasługa rodziców i zajęć dodatkowych na które ich stać. Szkoła przypisuje sobie cudze sukcesy. A to co dzieje się w szkole pod względem wychowawczym to szkoda komentrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szkoła katolicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.15, 18:42 Gdzie mogę poczytać jakiekolwiek statystyki na temat wyników tej szkoły? Najwyższe notowania w Zabrzu? Chyba spośród szkół katolickich? Zadzwoń do naczelnika Gąski i spytaj, która szkoła ma od lat najlepsze wyniki w egzaminach gimnazjalnych, a nie opowiadaj bzdur, posiłkując się nędzną prowokacją, że jesteś nauczycielem. Chyba, że "Katolika" i w tak prosty sposób chcesz robić reklamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYL Re: Szkoła katolicka IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 31.08.04, 22:36 w imie ojca i syna i ducha świętego . Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szkoła katolicka IP: *.free.aero2.net.pl 17.06.15, 21:08 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukis Re: Szkoła katolicka IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.07.15, 21:04 Czy w tej szkółce parafialnej są związki zawodowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plisken Re: Szkoła katolicka IP: *.play-internet.pl 14.07.15, 18:56 jeśli chcesz mieć normalne dzieci to lepiej odpuść. Ja żałuję, że swoje tam posłałem. Wyniki w nauce mają dobre, ale są nieprzystosowane do normalnego życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak będzie Re: Szkoła katolicka IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.07.15, 19:44 po wyborach wszystkie będą katolickie i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś