Dodaj do ulubionych

Lunapaleta 2004

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 09:27
Szkoda, że pojawia się tam tak mało ludzi. Niezła idea, niezłe miejsce. Co
zrobić, aby w przyszłym roku waliły tam tłumy?
Obserwuj wątek
    • Gość: pilotpirx Dr. Barecki - organizator to madry człowiek !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 21:11
      DEMEX a zwłaszcza jego dyrektor Barecki to mądry gosć Jako jedyny w polsce ma
      dwa szyby kopalniane Ten na Ludwiku i szyb Maciej w maciejowie Gość ma szerokie
      horyzonty myslowe, robi jakąś tam kasę, a nie kradnie dziwne nie ???
    • wu_ka Re: Lunapaleta 2004 27.06.04, 22:01
      ...a co to jest Lunapaleta...?
      ...przykro mi, ale nie wiem...
      • Gość: pilotpirx Re: Lunapaleta 2004 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 22:11
        najogólniej rzecz biorac fajna impreza w niecodziennej scenerii starej markowni
        dawnej kopalni Ludwik na Hagera. co do szczegółów to niech sie inni wypowiedzą
    • Gość: yogi Re: Lunapaleta 2004 IP: *.jota.digi.pl 28.06.04, 00:13
      kolejny raz ta imprea w demxie i kolejny raz pieniądze wyrzucone w błoto.
      Miasto daje kase na imprezy na które nikt nie chodzi.
      przeciez to zadupie i nikt tam nigdy nie przyjdzie.
      równie dobrze można robić takie imprezy na marsie.
      i co z tego ,że fajna atmosfera jak publiki brak ?
      po takiej imprezie zostaje tylko niesmak i pretensje.
      • Gość: taka jedna a mnie się podobało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:02
        Generalnie uważam, że takim imprezom nie szkodzi kameralna atmosfera, choć może
        w tym roku to już faktycznie lekka przesada a było rewelacyjnie - zwłaszcza 5
        żywioł !!!

Może wystarczy następnym razem wydrukować i rozwiesić parę plakatów...
        • Gość: Magda Re: a mnie się podobało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:29
          Własnie-informacji na ten temat nie bylo zadnej..szkoda
          • Gość: Stary punk Re: a mnie się podobało IP: 217.11.130.* 03.10.05, 12:53
            Informacji nie było????????. Ja osobiście widziałem plakaty, info w Dzienniku i
            Gazecie, Głosie, Nowinach , internet chyba też może trzeba by organizatorzy
            zaczeli chodzić po domach. Trzeba chcieć a nie marudzic potem. Ruszyć się a nie
            krytykować ale żeby nie było miodu to powiem ze tak złego nagłośnienia dawno
            nie było.
      • Gość: pilotpirx Re: Lunapaleta 2004 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 18:12
        Yogi jak ci nie pasuje to już wkrótce zaczną sie w miescie festyny pod DMiTem
        lub w parku
        • Gość: yogi Re: Lunapaleta 2004 IP: *.jota.digi.pl 29.06.04, 01:39
          genralnie nie cierpie festynów, nawet dzezowych ;-) nie lubie tzw przypadkowej
          publiczki i nie wiem dlaczego z moich kurna podatków jakieś podrabiane abby
          beda zakłocać mój spokój prze wszystkie najblizsze soboty.
          nie czepiaj się pilot bo jak ktos daje kase na impreze to powinien realnie
          wiedzieć ilu ona ma odbiorów i jakiego gatunku. Jak ktos twierdzi, że do demexu
          przyjdzie i zapłaci a wstęp 200 osób to albo kompletnie nie ma pojęcia o
          organizacji, albo ściemia aby dostać kasę od sponsora, albo marnuje pieniądze,
          czas,i dobre samopoczucie zespołów , które w zadnym przypadku nie lubia śpiewać
          do pustej sali.
          sztuka sobie a muzom nie istnieje w naszej kapitalistycznej rzeczywistości.
    • Gość: wu_ka Re: Lunapaleta 2004 IP: *.trzepak.pl 28.06.04, 20:56
      Bywalec pyta co zrobic, zeby tlumy walily - po prostu zainwestowac w reklame.
      A moze warto byloby pisac na forum o ciekawych imprezach? Na pewno wielu
      forumowiczow zainteresowaloby sie...
      Jakis czas temu, chyba w maju, bylam na przedstawieniu aktorow teatru "
      dziwnego" -"niezaleznego" z Japonii i Sardynii, organizowanego przez Jasia G.
      J. w podziemiach kopalni obok ul,Sienkiewicza. Wystep interesujacy, ale na
      widowni moze z 10 osob...Po prostu brak reklamy.A szkoda...
      I jeszcze jedna fajna rzecz - nowy pub, klub " Brama" na ul. Cieszynskiej, w
      czwartki mozna posluchac koncertow gitarowych na zywo - rock, metal. Warto.
      • Gość: Ruda Re: Lunapaleta 2004 IP: *.zabrze.net.pl 30.06.04, 10:02
        masz rację tylko w ten sposób można dotrzeć do ludzi-przez reklamę.Miło,że
        zamieściłaś informację otym pubie i o tych koncertach w czwartek.Znam kogoś kto
        na pewno będzie chciał posłuchać iodwiedzi to miejsce.Dziękuję.
    • Gość: bywalec... Lunapaleta 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:59
      Już jutro Sabot w sztolni...
    • Gość: bywalec... Lunapaleta 2005? IP: *.microchip.net.pl 07.05.05, 14:57
      Czy w tym roku też się odbędzie?
      • Gość: bywalec... Lunapaleta 2005? IP: *.microchip.net.pl 28.05.05, 15:16
        Kończy sie maj... Czy cos wiadomo?
        • Gość: bywalec... Lunapaleta 2005... IP: *.microchip.net.pl 01.10.05, 22:56
          Moje obawy na szczęście nie potwierdziły się. Co więcej w roku bieżącym mielismy okazje spotkać sie z festiwalem aż dwukrotnie (a nawet trzykrotnie, choć w Starej Szkole dzisiaj nie byłem).
          www.lunapaleta.republika.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka