Dodaj do ulubionych

DMIT dalej podupada ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 01:10
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: DMIT dalej podupada ... IP: *.debacom.pl 06.03.05, 08:43
      Już nic więcej nie byłeś w stanie napisać?
      • Gość: elsi Re: DMIT dalej podupada ... IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 09.03.05, 01:32
        no to ja napisze, zwolnic calą tą ekipke, zostawic tylo stróza, księgowego i
        automatyczną sekretarke. Nie wiem co tam robi cała reszta, ale chyba nic, bo
        wszystkie imprezy są gościnne czyli wynajęty lokal prze organizatorów. to po co
        im płacic pensje, za nic nie robienie i wspólne tam cieciowanie ?
    • Gość: Johnny Walker Re: DMIT dalej podupada ... IP: 195.205.32.* 09.03.05, 03:21
      dzis pokazywalem Zabrze swojej kolezance,bylej dziewzcynie, Zabrze - miejsce do
      ktorego sie przeprowadzilem...miejsce ktore kocham i do ktorego tesknilem od
      10lat! Rozumiem, ze widok GUIDO, muzeum czy wiezy cisnienieowej, albo tez
      Mikulczyckich terenow rekreacyjnych nie musi wzbudzac zachwytu, ale gdy
      zobaczyla DMIT, przez 40 sek. miala otwarte usta,a pozniej stwierdzila "nie
      wiedzialam ze on taki duzy" hiihhi bez skojarzen :P hehehe. W kazdym razie
      chodzi o to ze ludzie go znaja, ale nie wiedza co to naprawde jest!Wiecej
      reklamy, mimo ze drogiej....to sie zwracajacej! Ja wierze w Zabrze i wierze w
      to ze kiedys wlasnie Zabrze bedzie odnosic sukcesy nas sukcesami!
      • Gość: Leon podupada... niepodupada... IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 09.03.05, 07:08
        To stado malkontentów piszących tu w każdym wątku też kocha swoje miasto.
        Oni tylko nie kochają władz samorządowych przypisując im wszystko co najgorsze
        i wszystkie brednie wyssanez palca. Może Bozia da, że to malkontenci zasiądą we
        władzach po zmianie warty w 2006 roku. Wtedy nie będą tu pisać tylko zaczną
        odpierać zarzuty na stronach UM Zabrze. To takie czteroletnie cykle, jak w tej
        opowiastce: "Było tak - bociana dziobał szpak. Potem nastąpiła zmiana i dziobał
        szpak bociana. Potem nastąpiły trzy zmiany i kto był bardziej dziobany?"
        Widzicie sami, że w opowieści zawsze wychodzi na bociana... jak w realnym życiu
        na WŁADZĘ! Choćby była najwspanialsza to będzie dziobana.
        No cóż, życie nas nie rozpieszcza i zwłaszcza ostatnimi czasy dziobać mamy za
        co. Ale nurtuje mnie tylko jedna myśl: jak dziobiący zostanie władzą... to też
        go będą dziobać? Za co??!!! Przecież on wie najlepiej!
        L.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka