Dodaj do ulubionych

adres złego ginekologa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:36
może prościej wypunktować tych złych a później się ich wystrzegać, mam
nadzieje, że lista nie będzie długa
Obserwuj wątek
    • Gość: prawicowiec1 Re: adres złego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:24
      Póki co to lista pusta.
      • Gość: ja Re: adres złego ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:46
        czy to nie dziwne??????????
        • Gość: anty wojsa Re: adres złego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:04
          Wojsa 1. zabrze helenka pawłowa 2. kowalska 14 zabrze centrum
          Muszer adresu niestety nie mam. ale jazda. dla Wojsy zajrzałem specjalnie do
          książki telefonicznej
          • niusia1803 Konkrety, dlaczego? 06.05.05, 21:57
            Już kilka razy czytam twoją wypowiedź, ale zero konkretów. Zanim powiesz o kimś
            źle najpierw podaj jakieś przykłady. Ja jestem pacjentka Wojsy, prowadził moją
            ciążę i bardzo go chwalę tak więc jak widzisz nie wszystko jest czrane lub
            białe!
            • Gość: anty Wojsa Re: Konkrety, dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:47
              2 razy robił usg i źle zdiagnozował. twierdził, że jest OK podczas gdy płód
              miał wadę (narośl w okolicach potylicy w wielkości połowy główki). inny lekarz
              (Matuszewska , częstochowa) jakoś stwierdziła to od razu. dla mnie to
              wystarczający dowód na to, ze USG dla niego to magia. Miałas szczęście, ze
              Twoja ciąża była prawidłowai bez powikłań. Wojsa nie miał tu nic do roboty.
              Ponadto 2 inne kobiety z mojej rodziny tez miały przeboje w związku z
              niezuwazeniem powaznych zmian. Wojsa to patałach i gdybym miał czas to
              powiedziałbym mu to prosto w oczy.
              Muszer - niby ok. ale jak sie zabrał do czyszczenia kobiety po poronieniu to w
              rezultacie tego straciłaby zdolność zajścia w ciąże po raz kolejny. Resztki (!)
              wypadały tydzień po czyszczeniu. Lepiej to chyba ja bym wyczyścił.
              reasumując: kobiety które sa zadowolone z Wojsy nie zdają sobie sprawy z tego
              że to nieudacznik. niezdają sobie sprawy dlatego, bo Wojsa na ogół nie ma
              nic "ważnego" do zrobienia w prowadzeniu danej ciązy.
              • niusia1803 OK, mam do ciebie prośbę 08.05.05, 22:06
                Rozumiem cię...bardzo mi przykro z powodu ywoich doświadczeń. Może faktycznie
                miałam wielkie szczęście, że moja ciąża była zdrowa. Ale nie miałam żadnych
                powodów by o nim źle myślę\eć. Znam nawet dziewczyny, które dzięki niemu zaszły
                w ciążę i złego słowa o nim nie powiedzą. Ja rodziłam u Tiszlera i jestem z
                niego bardzo zadowlona, ale cały czas zastanawiam się do kogo pójść jako do
                ginekologa już nie będąc w ciąży. Daltego jak masz jakieś dane o Wojsie to daj
                mi znać albo na forum albo na adres niusia1803@gazeta.pl
                • Gość: anty wojsa Re: OK, mam do ciebie prośbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:02
                  żona chodzi do Łagana (ma gabinet w Gliwicach, pracuje na ginekologii w
                  zabrzu). jest dośc drogi (100 pln/wizyte). dobry tez jest Kaźmierczak. inni
                  dobrzy sa chyba wymienieni w innych tematach tego forum.
                  Tiszlera nie znam, ale czytałem ze tez jest w porządku. jakie dane o Wojsie
                  potrzebujesz?
                  • niusia1803 Re: OK, mam do ciebie prośbę 13.05.05, 09:37
                    Chodzi mi o to, co konkretnie zrobił nie tak. Wielu jest lekarzy, którzy się
                    mylą. Mi np. mówił w czasie prowadzenia ciąży, że jak w USG coś wyjdzie co go
                    zaniepoki, na pewno skonsultuje się z innymi lekarzami... więc mam dlatego
                    takie mylne odczucia co do niego...dla mnie był cały czas OK. I teraz po tym co
                    napisałeś mam mętlik w głowie i boje się już do niego chodzić więc chodzi o
                    jakieś konkretniejsze informacje. Najlepiej na piodany wcześniej przeze mnie e-
                    mail (tak zeby nie podkręcać tu złej atmosfery na forum)
                • Gość: zdrowko Re: OK, mam do ciebie prośbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:14
                  proponuje takie tamaty poruszyc tutaj:
                  zdrowie.szpital.zabrze.pl
    • Gość: Ola Re: adres złego ginekologa IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 06.05.05, 22:47
      Ja myślę, że zawsze znajdą sie osoby które są zadowolone i nie zadowolone z
      lekarza. Ja jestem BARDZO zadowolona z Tiszlera a jest dużo osób ktore nigdy
      do niego nie pójda i ciągle źle o nim mówią. W tym temacie chyba głównie chodzi
      o nazwisko i ewentualny powód niezadowolenia.
      • Gość: wiem co Re: adres złego ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:12
        wiem co czuje "anty wojs" długo kierowałam się tzw zdrowym podejściem do
        lekarzy kierując się tym że na każdego można coś złego usłyszeć, chodziłam do
        jednego bo mu ufałam, okazało się że gdybym kiedyś posłuchała rad osób które
        odradzały mi dr wójtowicza to nie przeżywała bym tego wszystkiego co zafundował
        mi dr. Teraz mam pretensje do siebie o to że ufałam zapłaciłam za to najwyższą
        cenę. Teraz jestem pacjentką Tiszlera, owszem bardzo kontrowersyjne podejście
        do pacjentek, ale nie ogranicza się tylko do swoich umiejętności potrafi
        wykorzystać i wskazać pacjentce instytuty, badania i możliwości jakie należy
        wykorzystać aby nie przeżyć śmierci dziecka.
        Uwierz mi, że nie przemawia przezemnie gorycz i ból , teraz to rozsądek i dużo
        większa wiedza.
      • Gość: Basia Re: adres złego ginekologa IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 13.05.05, 19:51
        A gdyby Tobie Pan dr, którego tach chwalisz, przepisał lek hormonalny, który
        nie powinnaś stosować, to co, tez powiedziałabyś się , że to czepianie sie Jego
        nazwiska????? Najgorsze zresztą jest to, że p.dr, kiedy zwtróciłam na to uwagę
        sprawę zbagatelizował,No cóż,to tylko jakaś "kolejna" anomimowa pacjentka!!!A
        wizyta zapłacona...i jest OK.
    • Gość: ja Re: adres złego ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:40
      Czy znacie jakiś przypadek kiedy lekarz ponosi konsekwencje swojego partactwa,
      bo ja nie.
      • Gość: gość Re: adres złego ginekologa IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 12.05.05, 07:58
        A ja kazdemu odradzam jak moge Jacka Rychlika. Nie znam drugiego takiego
        konowała jak on. Nie bede sie rozpisywała co zrobił, ale wierzcie, to najgorszy
        ginekolog jakiego znam. Omijajcie go wielkim łukiem
    • Gość: niunia Re: adres złego ginekologa IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:29
      na sośnicy w przychodni jest niesamowity Pan doktor podczas cytologi przeżyłam
      orgazm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zdrowko Re: adres złego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:15
        proponuje takie tamaty poruszyc tutaj:
        zdrowie.szpital.zabrze.pl
        • Gość: gosc Re: adres złego ginekologa IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 24.05.05, 09:05
          Najgorszy ginekolog jakiego znam to jest Jacek Rychlik. NIe jest to tylko moja
          opinia. Jest nastawiony tylko na branie forsy a wiedza zerowa
      • Gość: prawicowiec1 Re: adres złego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 02:08
        [ niunia
        na sośnicy w przychodni jest niesamowity Pan doktor podczas cytologi przeżyłam
        orgazm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]

Niunia, ale z ciebie ku..,zeby dupy dac takiemu ćfokowi...
    • Gość: gosia Re: adres złego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:47
      odradzam stanowczo lekarza o nazwisku ZUBOWICZ!!!!!!! Straszny SADYSTA, NIEUK,
      i niechluj. Mieszanka tak straszna jak i zabójcza !Nie wiem gdzie przyjmuje ale
      na pewno można go spotkać w szpitalu połozniczym na Janika. Jak go spotkacie i
      usłyszycie nazwisko to radze od razu ządać zmiany lekarza- a mamy takie prawo.!
      Pozdrawiam
      • Gość: ala Re: adres złego ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:51
        odradzam Wójtowicza , karierowicz i zero kompetencji.
        • Gość: ja Re: adres złego ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:58
          Dziwne albo i nie cały czas większość lekarzy pracuje na janika, najgorszy
          szpital jaki mozna sobie wyobrazić. Boże broń przed szpitalem na Janika!!!!!
          • mkolaczynska Re: adres złego ginekologa 30.05.05, 12:49
            JKa też mówie Boże broń przed tym szpitalem!!!!!!!! Wszedzie nawet w rowie byle
            nie tam!.
            Pozdrawiam
            • Gość: Giniol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 02:10
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: ola czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:38
                czy ktoś może poprostu napisał coś nie-wygodnego ?????
        • Gość: ono Re: adres złego ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:23
          a teraz jeszcze na posła startuje, może lepiej niech się polityką a nie
          leczeniem, chociaż i to kiepsko widzę.
    • Gość: ciekawy Re: adres złego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:43
      czy ktoś rzeczytał co ten cwaniak napisał, ze go usuneli?
      • niusia1803 TAK 02.06.05, 09:25
        Tak! Złamał zasady nietykiety. Obraźliwie nazwał osoby komentujące ten wątek -
        szkoda gadać, zwykły prostak!
    • Gość: katowiczanin Re: adres złego ginekologa IP: *.zaborze.net 29.06.05, 14:17
      Lata temu napatoczyłem się na Tiszlera. Obowiązkowe wizyty (dobrze płatne) były
      jedynym gwarantem na dostanie się do "normalnego" szpiala. Żona nie mogła
      urodzić normalnie a na zabieg operacyjny dr czekał bo brakowało ważnego
      elementu (koperty), choć jego wielomiesięczne wcześniejsze zapewnienia były
      zupełnie inne. Koperta rzecz jasna dotarła bo zdrowie i życie jest
      najważniejesze ale... wynik jego działań był adekwatny do miernej (wg pana T.)
      jej zawartości. Jeśli myśli że o tym zapomniałem to jest w wielkim błędzie.
      Znam też wiele innych dziwnych opowieści od osób, które miały wątpliwą
      przyjemność spotkać na swej drodze tego człowieka. Wierzę że są tacy, którzy
      nie mogą źle o nim powiedzieć - nie zmiania to jednak smutnych faktów.
      • Gość: zadowolona Re: adres złego ginekologa IP: *.crowley.pl 29.06.05, 14:56
        panie katowiczanin to obrzydliwe.Dwukrotnie rodzilam u Tiszlera.Dwa cesarskie
        ciecia.FACHOWIEC! drugiego takiego ze swiecą szukac.
        • qbolina Re: adres ... tiszler 04.07.05, 10:21
          a ja zamierzam u niego rodzić za niecałe 3 mce... i do tej pory mam mieszane uczucia. Z jednej strony jako fachowiec - ok. Ale mógłby być przy tym trochę milszy - i rozmowniejszy... ;)
          • Gość: gosc Re: adres ... tiszler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:49
            qbolina , możesz być spokojna pracuję jako przedstawiciel medyczny (odwiedzam
            jedynie ginekologów).
            Znam praktycznie wszystkich w województwie śląskim to świetny fachowiec - to
            że mógłby czasem więcej pogadać z kobietami w gabinecie to fakt.
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka