Gość: Agata IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 10.05.05, 08:20 Mam zamiar rozpocząć "przygodę" z solarium. Możecie polecić jakieś solarium w zabrzu. Pozdrawiam-Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:39 Polecam Solarium ,,Golden Sun'' na ul. Szęść Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:15 Popieram!NAJLEPSZE i nie najdroższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoka Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:44 Ja polecam Słoneczne Studio na De Gaulea..często zmieniają lampy, poza tym obsługa bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:45 Ale Słoneczne Studio jest chyba najdroższe w Zabrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:18 Właśnie wróciłam z nowootwartego solarium, które jest ponoć czynne całą dobę.Super solarium w dawnym KAKADU na De Gaulle'a 130. Naprawdę polecam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:04 tylko nie golden sun - przy szczęść boże badziewie jakich mało.Lampy pamiętają jego otwarcie.A promocje masz teraz wszędzie.szukaj nowo otwartych tam zawsze najlepiej bo świeży sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 13:18 solarium Majorka w bramie kolo Mozarta - polecam Odpowiedz Link Zgłoś