Dodaj do ulubionych

Głosujemy na Donalda......w wyborach

IP: *.microchip.net.pl 20.08.05, 20:56
poprosze wszystkie za..i przeciw.....bo decyzje trzeba podjac...ktos musi nas
godnie reprezentowac poza granicami naszego małego kraju.....
Obserwuj wątek
    • Gość: prawicowiec Re: Głosujemy na Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:11
      fałszywy :"prawicowcu" nie podszywaj się pod mój nick . A głosować radzę na
      Kaczyńskiego. Tylko PIS !
      • Gość: marian Re: Głosujemy na Kaczyńskiego IP: *.one.pl 20.08.05, 21:21
        na Cimoszko.
    • Gość: prawicowiec Re: Głosujemy na Donalda......w wyborach IP: *.microchip.net.pl 20.08.05, 21:32
      a co myslisz ze jestes tylko jeden jedyny po prawej stronie....hee...jest tu
      nas wiecej....wiec musisz sie z tym pogodzic i juz!!!
    • Gość: lkjhgf Re: Głosujemy na Donalda......w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:47
      tylko leper zrobi porządek
    • Gość: pw63 Re: Głosujemy na Donalda......w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:50
      Ponoć bardz się go boją czy to prawda
    • Gość: wyborca Re: Głosujemy na Donalda......w wyborach IP: *.stk.net.pl 21.08.05, 08:23
      A moze zagłosujemy na Arnolda Buzdygan.Młody,wszechstronnie
      wykształcony,informatyk i intenauta.Jescze mało znany.
      • Gość: teofil Re: Głosujemy na Donalda......w wyborach IP: *.one.pl 21.08.05, 08:40
        na wszystkich tylko nie na donalda, kaczora i leppera.
        Może być mój sąsiad.
    • Gość: prawicowiec Re: Głosujemy na Donalda......w wyborach IP: *.microchip.net.pl 22.08.05, 18:25
      Donald jest najodpowiednijeszym kandydatem jesli chodzi o te sprawy, jest
      ok...prezencja ok....i jest szansa ze nie bedzie oszukiwał....robił
      przekretów....głosujemy :)
      • Gość: lewy Re: Głosujemy na Donalda......w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:00
        główne hasło wyborcze Cimoszewicza głosujcie na mnie jeśli nie chcecie aby w
        Polsce był Disnejland gdy do władzy dojdzie KACZOR!DONALD I MYSZKA MIKE!
    • Gość: Tomek Re: Kaczorowi Donaldowi mówimy NIEEEEEEEE IP: *.Zabrze.Net.pl 06.09.05, 09:13
      Niech chłop nie sepleni i nie robi ludziom wody z mózgu. Wstydził bym się
      takiego prezydenta jak Donald Tusk. Nawet Pan Andrzej Leper jest zdecydowanie
      lepszym kandydatem do spawowania tego urzędu.
      • Gość: Lothian Re: Kaczorowi Donaldowi mówimy NIEEEEEEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:00
        A jakie to argumeny merytoryczne przemawiają przeciwko Donaldowi. Fakt imię jak
        na prezydenta fatalne, ale poza tym to wykształcony, uczciwy, dochodzi do
        wszystkiego ciężką pracą. Do tego duża kultura osobista. Ja nie widzę w tej
        kandydaturze nic złego. Fakt, są lepsi ale w tym gronie nie widzę lepszej
        kandydatury. No a oprócz tego ma poparcie Religi i Wałęsy a to też ważne.
        • Gość: Wróżka Różowa Re: Kaczorowi Donaldowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 00:35
          A o którego Donalda chodzi, tego z prostej lini od Donalda Kwaczora Sknerusa
          czy o inny ewenement który chce obrosnąć w nowe pierze? Piór to ci u nas w
          korubcjolandzie pod dostatkiem, gorzej ze smołą - bo gdzieś ją przhandlowali na
          koksach!
          • Gość: Tylko nie on Re: Kaczorowi Donaldowi IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 10.09.05, 15:29
            Niedawno słyszałem jak Kandydat na premieraw..niejaki Jan Maria Rokita - kumpel
            partyjny Donalda..powiedział w radiu, że go BIEDA W POLSCE NIE INTERESUJE.
            Jesli ktoś to też słyszał oprócz mnie to proszę o potwierdzenie.. Więc
            opamiętajcie się, bo nas zdepczą...i zniweczą ..............
            • Gość: Wróżka Różowa Re: Kaczorowi Donaldowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 01:48
              A czego Ty wymagasz? chyba trzeba by mieć pod kopóką coś nie tak żeby
              interesować się biedą! Takiego Hoby to nawt w Korubcjolandzie nikt nie uprawia!
              Moze Ty znasz kogoś kto ma takie zainteresowania z aktywnych Radnych który
              powiedziałby: nie dajcie mi tej wstrętnej dziety bo "mnie interesuje bieda".
              Może Przedenci powiedzieli ze żadnego ale to zadnego grosza z kasy Miejskiej
              nie wezmą bo żywo są "zainteresowani biedą".No to już numer wywinełś
              ponadczasowy i najnowszy tręd mody w Kampani Wyborczej do Samorządu chyba
              zastosujesz! "Wibierzcie mnie na prezydenta Zabrza bo mnie "interesuje
              bieda".Ja bym to na twoim miejscu opatentowała, oczywiście dopłacając do
              interesu bo jak wynika z wpisu jesteś "Biedą żywo zainteresowany"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka