Gość: meloman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:14 media.putfile.com/mandaryna2 O Nieeeeeeeeeee // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilka Re: MANDARYNA jest THE BEST >? IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 04.09.05, 14:04 rzeczywiscie jest the best:)))No coment:)))Ciekawa jestem tylko jak zaspiewala na zywo w Sopocie i czy w ogole do tego doszlo!!Obiecala w wywiadzie ze to zrobi:)).Dajcie znac jak ogladaliscie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekN Re: MANDARYNA jest THE BEST >? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:46 Ogladalem... szkoda slow. To nie byl spiew, az mi jej troche szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: MANDARYNA jest THE BEST >? IP: 80.51.236.* 02.10.05, 00:05 rzeczywiście jest do dupy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: MANDARYNA jest THE BEST >? IP: *.stk.net.pl 05.09.05, 21:22 Szkoda Ci jej??? Mandaryna ładnie tańczy i to wszystko...chyba zdaje sobie sprawę z własnych umiejętnośi wokalnych, nie ma ona ani słuchu ani głosu( nie wiem dlaczego na siłe chciała zostac piosnkarką?)... mi jej nie jest żal ,żal mi tylko tych ludzi którzy wydali kasę na jej płyty... Odpowiedz Link Zgłoś