Dodaj do ulubionych

Gołubowicz do domu!!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 23:00
A dom tego komucha jest w Rosji, skąd pochodzi jego rodzina. Jego kuzyn był
nawet konsulem ZSSR w Krakowie w latach 80-tych. Niech Jureczek buduje
komunizm w obcych krajach, bo Polska ledwo się podniosła po 40 latach
komuny. A Jureczek w tym palce maczał i to po same ramiona...
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: Gołubowicz do domu!! IP: 213.216.77.* 01.11.02, 23:04
      człwoieku, ty jesteś chory psychicznie!!!!
      a myślałem, że to tylko głupota, idiotyzm dalece posunięty, ale to jednak
      choroba!
      • Gość: antykler Re: Gołubowicz do domu!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 01.11.02, 23:21
        Słuchaj głupia dupo, tak się składa, że ja akurat pracuję w tym instytucie,
        znam tego człowieka osobiście i te wszystkie pierdy, co wypisujesz, to mnie
        krew zalewa, on cię powinien posądzić o zniesławienie. To wszystko jest, że się
        brzydko wyrażę "gówno prawda" a ty się nie ośmieszaj, bo ci własnoręcznie ryj
        obiję, teraz to mnie krew zalała. Rozumiesz, znam go osobiście i jest to
        najporządniejszy człowiek i pracodawca, a najgorsze są takie wredne i chamskie
        szumowiny jak ty, które plotą co im ślina na jęzor przyniesie.
        • Gość: ZIUTA Re: Gołubowicz do domu!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 00:19
          Proszę proszę, cała prawda o Gołubowiczu wyszła ... I na takiego prezydenta
          mamy głosować ???
          • Gość: ... Re: Gołubowicz do domu!! IP: 213.216.77.* 02.11.02, 00:35
            ses... się bida i piszczy:)
      • Gość: ... Re: Gołubowicz do domu!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 14:34
    • Gość: Stanisław Sidor Re: Gołubowicz do domu!! IP: 157.25.152.* 02.11.02, 08:43
      Gość portalu: OLGA napisał(a):

> A dom tego komucha jest w Rosji, skąd pochodzi jego rodzina. Jego kuzyn był
      > nawet konsulem ZSSR w Krakowie w latach 80-tych. Niech Jureczek buduje
      > komunizm w obcych krajach, bo Polska ledwo się podniosła po 40 latach
      > komuny. A Jureczek w tym palce maczał i to po same ramiona...

Idąc tym tokiem rozumowania można dojść do jeszcze bardziej bzdurnych wniosków.
      Pan Urbańczyk jest emocjonalnie i rodzinnie a nawet organizacyjnie związany z
      kościołem katolickim. Powinniśmi więc obciążyć Go zbrodniami świątej
      inkwizycji?
      Przykład z mojej rodziny: mój ojciec był więziony przez hitlerowców, bracia
      matki: jeden w Berezie Kart., bo nie akceptował Piłsudskiego, drugi zginął w
      obozie w Ostaszkowie, bo nie podobał mu się ZSRR, trzeci przesiedział 5 lat w
      ramach represji stalinowskich w najcięższych polskich więzieniach, bo chciał
      niepodległej Polski. Jaki wniosek? Skoro to jest jedna rodzina, to może to są
      polscy nacjonaliści?
      A sam Piłsudski: od lidera Polskiej Partii Socjalistycznej poprzez kolaborację
      z Niemcami do Naczelnika niepodległej Polski... I po co? Żeby mojego wójka
      zamknąć w Berezie i głodzić tylko za to, że też chciał wolnej Polski ale w
      ramach ideałów, które mu był zaszczepił tenże sam Piłsudski będąc przywódcą
      socjalistów?
      Ja osobiście walczę przeciwko upodleniu polskich małych przedsiębiorców.
      Przekonałem się, że R.Urbańczyk z wielką determinacją proces ten przyspiesza.
      Jaki wniosek? Domyślam się, że według Pani moje miejsce jest na ławie
      oskarżonych razem z bezrobotnymi. Chętnie tam zasiądę.
      Posłuchaj więc Dziewczyno rady doświadczonego starszego faceta. Nie osądzaj ale
      i nie popieraj nikogo pochopnie, bo najbardziej na tym ucierpisz sama osobiście.
      Moi wujowie i ojciec gotowi byli zginąć za jedynie słuszną sprawę. Historia
      zakpiła sobie z nich.

• Gość: gliwice Re: Gołubowicz do domu!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 10:23
        Panie SIDOR , daj sobie Pan spokój z tymi głupotami , ośmiesza się Pan
        podwójnie ; raz jako kandydat na radnego którego mieszkańcy nie chcieli jakoś
        wybrać a drugi raz teraz - jako moralizator . Mieszkańcy mają swój pogląd :
        Roman Urbańczyk miał najwięcej głosów jako radny i jako kandydat na
        Prezydenta - wierzymmy Urbańczykowi i i chcemy GO na Prezydenta bez względu na
        WASZE koministyczne i obraźliwe paszkwile.
        • Gość: ... ... IP: 213.216.77.* 02.11.02, 10:30
          oj ziutko, ziutko, nudzisz:)
          • kasiora Re: ... 03.11.02, 16:34
            Olga to dawna Kasia,KASIA,Adam(co lubi 69),...Moze chca nam pokazac jak sobie
            ukladac terazniejszosc w ZABRZU(nie wspomne ZIUTY z GLIWIC).Okazuje sie,iz
            najlepsze zdanie o obecnej wladzy maja ludzie z miast osciennych.To mnie nie
            dziwi.Patrzac na strukture obecnych naczelnikow i szefowstwa dzialow
            U.M.dochodzi sie do takiego wniosku.Patrzec tylko,a Prezydent m.Zabrze tez
            bedzie z zewnatrz(nawet byl 1 kandydat).W Zabrzu miejsca pracy i place budowy
            sa,tylko wygrywaja (albo zajmuja)je INNI.WOT PECH!!!
            • Gość: ZIUTA] Re: ... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 22:19
              Oj kasiora , kasiora.... majaczysz.
    • samoobron Re: Gołubowicz do domu!! 05.11.02, 15:44
      R.U. miał najwięcej głosów jako radny.
      Nie dziwię się.
      Przy takiej kampanii, będąc prezydentem Zabrza przez dwanaście lat.
      Spójrzmy jednak na drugie miejsce i zastanówmy się chwilę.
      • kasiora Re: Gołubowicz do domu!! 05.11.02, 16:23
        p.ZIUTO vel Krystyno Roxxx Lxxxxx-ja nie majacze.Czas mija,a listopad juz
        jest.Napewno jeszcze Pani zdazy poczytac pare postow.Pozdrawiam-kasiora.
        • Gość: krysia Re: Gołubowicz do domu!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 23:59
          Roman UrbaŃczyk - NASZ Prezydent . Głosujemy zsa Urbańczykiem
          • Gość: Do Krysi Re: Gołubowicz do domu!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 18:24
            A kogo? co? ten U. zsa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka