Gość: aga9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:57 czy w zabrzu sa jakies fajne zajęcia taneczne dla dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peter Re: kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:16 czuję się wywołany do tablicy ;-) było na forum już parę razy (poszukaj w archiwum)- mamy w Zabrzu coś takiego - mogę polecić kurs tańca w klubie tanecznym przy ul. fabrycznej koło linodrutu. ja połknąłem bakcyla trzy lata temu, tańczę do dziś. a żeby utrzymać klimat polityczny forum ;-) dodam, że można tam było spotkać byłego prezydenta Zabrza (nie wiem czy jeszcze tańczy). Pzdr. Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga9 Re: kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:46 Dziękuję:)) a czy mógłbyś podać numer telefonu do tej szkoły?? zadzwonię i dowiem się wszystkiego już na miejscu.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:02 numeru nie mam pod ręką. możesz przyjść zobaczyć jak się odbywają zajęcia wieczorem i zapytać o cokolwiek - na fabrycznej naprzeciw bramy linodrutu spokojnie w godz. 18.30-21.00 kogoś zastaniesz, wcześniej chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: kurs tańca IP: 212.106.128.* 21.02.06, 15:17 W głosie Zabzra i Rydy Śląskiej lub w Nowinach Zabzrańskich reklamują się z tym kursem tańca :-)Wystarczy iść do empiku, skopiować namiary i wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek14_24 Re: kurs tańca 21.02.06, 21:03 znajdź w wyszukiwarce polecam GOOGLE Odpowiedz Link Zgłoś