Gość: sarin IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 20.12.02, 22:36 Dajcie mi tylko snajperka kupe naboi oraz licencje na zabijanie a ja zrobie w tym mieście świąteczne porządki:) -zaczne od tych nad pobudliwych a skończe na tych co tylko obiecują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: Świąteczne porządki 21.12.02, 05:07 Gość portalu: sarin napisał(a): > Dajcie mi tylko snajperka kupe naboi oraz licencje na zabijanie a ja zrobie w > tym mieście świąteczne porządki:) > -zaczne od tych nad pobudliwych a skończe na tych co tylko obiecują a co będzie dalej jeśli ci się to spodoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: Świąteczne porządki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.02, 09:45 Będzie DARTH SARIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin:) Re: Świąteczne porządki IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 21.12.02, 12:06 -jak to co -jak skończe z jednym miastem to pużniej pujde do drugiego :) np.gliwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Świąteczne porządki IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 21:12 to będzie SARIN ZAWODOWIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modus2 Re: Świąteczne porządki IP: *.wanadoo.be 21.12.02, 23:59 Sarin, chcesz zabijac? A przykazania Twojago boga? Badz konsekwentny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: Świąteczne porządki IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 22.12.02, 01:38 i jestem bo gdybym nie był już dawno by był porządek tyle że niestety jestem konsekwentny-ponadto czasem trzeba urzywać metafory!!!-by dosadnie coś powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś