Gość: Andrew IP: 83.230.24.* 20.08.06, 22:19 Kupię Opla Vectra B. rocznik 1996 - 1997 , gdzies do 14 tys pln.Ma może ktoś do sprzedania taki samochód.Czekam na propozycje.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aw Re: Opel Vectra B. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:58 buraki w mikulach mają.....ale pewnie ma spalone blaty hahaha popytaj w mikulach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Re: Opel Vectra B. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:34 Miałem ten samochód kilka lat temu... sprzedałem i bardzo się z tego cieszę. Niestety Vectra B ma kilka wad i jedną z nich jest to, że bardzo lubi padać jakiś czujni w silniku co powoduje, że silnik przechodzi w stan awaryjny, falują obroty, gaśnie. Koleżanka miało to samo w Tigrze a kolega w Astrze. Teraz jeżdżę niekiedy służbowo Vectrą C i chyba sobie poradzili z tym problemem. Aha... kolejnym mankamentem Vectry B jest niby słabe tylne zawieszenie, choć ja nie miałem z tym problemów. Jeśli szukasz solidnego auta rozejrzyj się może za Mercedesem klasy E z rocznika 94/95 lub ewentualnie Passatem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Opel Vectra B. IP: 83.230.24.* 29.08.06, 17:35 Dziękuję zabrzanin za radę. Odpowiedz Link Zgłoś