muman1 04.09.06, 15:14 Co sądzicie o muzyce granej w nowym lokalu w centrum Zabrza? Jeżeli o mnie chodzi, to nie ma chyba takiego drugiego miejsca w którym słychać tak świeże i ciekawe klimaty...(mówię oczywiście o Zabrzu...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mumuu Re: Muza w Off'ie. IP: *.gl.digi.pl 06.09.06, 10:59 potwierdzam, klub jak z londynu w sercu .... Zabrza. Ktoś zrobił pierwszy krok w stronę otwierania porządnych miejsc. Bohema też się zmienia (Otwarcie nowej Bohemy juz w ostatni weekend września), Furtian zdaje się ma podobne plany. Byle tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Muza w Off'ie. IP: *.nott.cable.ntl.com 06.09.06, 17:45 >>potwierdzam, klub jak z londynu w sercu .... Zabrza o ktorym klubie w Londynie mowisz?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:00 W piątek może być w Off Side fajna muza. Będzię grał sam ADAMUS! Odpowiedz Link Zgłoś
lothian Re: Muza w Off'ie. 07.09.06, 11:10 co rozumiesz pod pojęciem fajna muza. To wyrażenie bardzo względne. Może się tam rzeczywiście wybiorę tylko nie wiem jaka to jest "fajna muza", którą tam grają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 13:56 Oh yeah guys! Definetly it's the best club in our city!! Bywam w warszawie w clubach i przyznam szczerze ze mozna go postawic na wysokiej polce!! jestem pod wrazeniem!! tylko blagam ludzie wyjdzcie z domów i docencie to ze ktos chce fajnego klimatu w naszym beznadziejnym zabrzu!! rzeba isc do przodu a nie siedziec dalej w tych bezndziejnych smierdzacych, zawalonych gowniarzami zabrzanskich knajp[ach...czasem jest mi wstyd ze tu mieszkam! So I hope offside is just the beginning of our new city! kisses and hugs ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fil Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:13 i hope that in this city're more people that think like you m8 pozdrawiam i do zobaczenia w Offside Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykk Re: Muza w Off'ie. IP: *.crowley.pl 09.09.06, 19:13 rzeczywiscie, muzyka wczoraj była calkiem ciekawa:) Choc dla mnie Adamus grał bardzo nierówno, nie ustrzegł się też wpadek przy sklejaniu kawałków:)Ale to tylko szczegol, ogolnie muzycznie na plus. Oby muzyczna oprawa pociągnęła za sobą polepszenie klimatu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KxxxL Re: Muza w Off'ie. IP: *.stk.vectranet.pl 09.09.06, 19:53 muzyka? ciekawa? mayyyk chyba żartujesz... to jakieś techno było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fi Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:12 Daj spokój. Wątpię czy ty tam wogóle byłeś.Nie było techna a Adamus grał po prostu rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykk Re: Muza w Off'ie. IP: *.crowley.pl 09.09.06, 21:00 nie no, kxxxL ma troszke racji, pisząc "nierówno" miałem na mysli niektore wstawki, które pod słabiutkie dyskotekowe techno podchodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitos Re: Muza w Off'ie. IP: 83.16.17.* 11.09.06, 14:22 niesamowite House dotarł do Zabrza;)Impreza była świetna tylko dlaczego prawie nikt się nie bawił?Ludzie jak Wy dajecie radę usiedzieć na tyłku kiedy gra muza?;)Pozdro dla wszystkich tancerzy piątkowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Muza w Off'ie. IP: *.zabrze.net.pl 15.09.06, 16:34 dla mnie muza była ok, pobujało się trochu.Czy przewidziane są teraz jakies gwiazdy specjalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fil Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:56 Pytałem wczoraj, do końca roku będzie dużo gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Muza w Off'ie. IP: *.zabrze.net.pl 15.09.06, 17:00 jakieś szczegóły-moze jest jakaś stronka klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:29 A cenowo jak tam jest? Ile kosztuje np. piwko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drillek Re: Muza w Off'ie. IP: *.zabrze.net.pl 16.09.06, 12:23 wlasnie, stronka klubu,to PODSTAWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:12 Piwo nawet drogie bo po 7 zł.Natomiast wódka Absolut tylko 6 zł.Mają też szeroki a nawet bardzo szeroki asortyment drinków które są bardzo dobre i w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Time Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:31 Jezeli chodzi o stronke www do dwóch tygodni powinna ruszyć (www.offsideclub.pl). Natomiast jezeli chodzi o klimaty muzyczne to juz od przyszłego tygodnia dj-e z Wrocławia i Krakowa (Floor i MP Cossy) natomiast w październiku: - w pierwszy i trzeci czwartek m-ca wystep zespołu jazzowego z Wrocławia (Freewolni) -pierwszy i trzeci piątek m-ca wieczór R&B - z gwiazd Dj-skich z polskiego podwórka (Easy, Adamus, Novika, K.Mill, Bartek Winczewski) być może też gwiazda z zagranicy ale szczegóły są dopinane.. Oczywiście na miejscu w każdy piątek i sobotę rezydencje w klubie prowadzi DJ Meehow a od 24.09 w każdą niedzielę "Lazy Sundays"- chillout i ciekawe atrakcje które mam nadzieję pomogą odreagować cięzki weekend... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 09:25 Freewolni są zajebiści !! :) zajebiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
muman1 Re: Muza w Off'ie. 21.09.06, 14:24 Od przyszłego tygodnia,(we wtorki lub środy), zapraszamy na DeepHouse'owe brzmienia...Mam nadzieję, że jest grono ludzi, którzy z chęcią przyjdą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k4mil Re: Muza w Off'ie. IP: *.stk.vectranet.pl 21.09.06, 15:57 bardzo chętnie :)a kto będzie grał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek co jutro w klubie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:15 strona nadal nie dziala pomiomo zapewnien, nie ma gdzie sprawdzic grafiku, jaie plany na weekend ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Time Re: co jutro w klubie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:17 Jutro Dj Meehow vs Dj K.Mill a w sobote Dj Floor z klubu Daytona we Wrocławiu ze stronka jeszcze chwile cierpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
muman1 Re: Muza w Off'ie. 22.09.06, 14:08 Od tego weekend'u zachodzą "małe" zmiany (zaczynamy grać bardziej komercyjnie), dlatego też we wtorki lub środy rozbrzmiewać będą dźwięki mocniejsze, bardziej przesycone elektroniką i raczej unikatowe na śląsku...(poza kilkoma wyjątkami "K") Wszystkich mających ochotę posłuchać, zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirq Re: Muza w Off'ie. IP: *.crowley.pl 22.09.06, 14:19 co rozumiesz przez bardziej unikatowe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
muman1 Re: Muza w Off'ie. 22.09.06, 18:02 Napisałem: "...bardziej elektroniczne i raczej unikatowe...", a co pod tym rozumiem...Jeżeli mówi Ci coś: Spirit Catcher, Jimpster, Funk D'Void lub Hiroshi Watanabe..., to właśnie TO. Na Śląsku tego typu klimaty można usłyszeć naprawdę w niewielu miejscach... Peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Muza w Off'ie. IP: *.zabrze.net.pl 23.09.06, 19:16 To teraz juz w ogole beznadzieja!Nigdzie w Zabrzu nie mozna sie pobawic przy housie.Kto imprezuje we wtorki i srody? Posluchac moge w domu.Do klubu ide potanczyc, house w off-side przyciagal-przynajmniej mnie;)Moze warto jednak puscic cos w weekendy, zeby to dretwe Zabrze poznalo troche dobrej muzyki, ktorej slucha caly swiat tylko nie Zabrze?:))Jak mam ochote potanczyc r'n'b i coco jambo to ide do esencji.Dajcie housik w ktorys dzien weekendu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:43 Masz to Oliwko załatwione.lecz dopiero w przyszły piątek.Dziś wpadnij będzie dobry d.j. z Wrocławia. Powinno ci się podobać.Jest dobry.Miłej soboty i dozobaczenia w Offside. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Muza w Off'ie. IP: *.zabrze.net.pl 24.09.06, 12:02 Cos mi sie jednak wydaje, ze takie klimaty nie sprawdza sie w Zabrzu.Wczoraj zrobilam 'pub crawling' po kilku naszych knajpkach i z przykroscia stwierdzam, ze tlumy najlepiej sie bawia przy prostej komercyjnej muzie. W offie pustki.Szkoda.Atmosfere tworza ludzie. Pozdrawiam dj-ow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:40 to ze ludzie bawią sie przy komercji to oczywiste. Ludzi mało, ale nie ma sie czemu dziwić, lokal przecież jest nowy, W gliwicach ludzi mase, ale kogo pytam to większość nie z samych Gliwic lecz okolic -a do Zabrza narazie nikt nie przyjezdza wiec tez ludzi mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykk Re: Muza w Off'ie. IP: *.crowley.pl 27.09.06, 22:34 smigam po imprezach w podobnych klimatach juz od dobrych kilku latek, w off'ie byłem, ale mimo wszystko na dobrą bibę wole pojechac do katowic, gliwic czy nawet do krakowa. W offside brakuje mi jednej elementarnej dla tego typu imprez rzeczy...klimatu!Podoba mi sie wystrój, muzyka, ale bez dobrego klimatu to nie wystarczy. Z drugiej strony, wlasciciel nastawiony był na daną grupę klientów, i nie wartościuje tego. To po prostu nie jest miejsce dla mnie na doskonałą impreze:) ps. niezależnie od tego, ciesze sie, ze w Zabrzu wreszcie jest jakis pożądny lokal, a nie wixiarskie dicho a la esencja czy vip =] Odpowiedz Link Zgłoś
muman1 Re: Muza w Off'ie. 28.09.06, 10:55 Po części się z Tobą zgadzam, ale nie zapominajmy, że klimat tworzą Ludzie, a do OFF'a chyba boją się przychodzić...z niewiadomych przyczyn... Mnie nie chce się wierzyć, że w Zabrzu, które przecież nie jest małym miastem, nie może się znaleźć 100-150 osób, które mogłyby stworzyć ten "klimat"... Mam nadzieję, że to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Muza w Off'ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:59 W Nowinach Zabrzańskich jest dzisiaj grafik imprez które odbędą się w pażdzierniku w offie. Jest dobze. Odpowiedz Link Zgłoś