Gość: wyborca IP: *.com 08.11.06, 11:52 Co sądzicie o kandydaturze Z.Stryja (aktor, reżyser itp) na radnego w I okręgu? Z tego co słyszałem to bardzo porządny facet. I ma sporo ciekawych pomysłow. Nie tylko z dziedziny kultury... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wino Re: Zbigniew Stryj IP: 217.11.130.* 08.11.06, 12:26 Może i porządny i sensowny gość ale z jakiego ugrupowania startuje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Zbigniew Stryj IP: 81.210.91.* 08.11.06, 12:36 Gdyby był rozsądny omijałby Pis szerokim łukiem, szczególnie zaś niejakiego Giertycha. Niech zresztą zapyta o to Swoją Matkę, długoletniego szefz ZNP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Zbigniew Stryj IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 08.11.06, 14:23 co ma do tego jego matka troche przyzwoitosci głupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zbigniew Stryj IP: *.zabrze.net.pl 08.11.06, 16:49 super facet,ja głosuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: Zbigniew Stryj IP: *.gl.digi.pl 08.11.06, 18:55 też bym zagłosowała ale dlaczego PIS??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zbigniew Stryj IP: *.stk.vectranet.pl 08.11.06, 19:37 zawiódł mnie :( po pierwsze dlatego że startuje po drugie: PiS :( smutne ale prawdziwe.... koryto jest najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: Zbigniew Stryj IP: *.gl.digi.pl 08.11.06, 19:49 o przepraszam, każdy ma prawo kandydować gościu jest niegłupi i do tego znany dał sie tylko wmanipulować w niewłaściwą partię wiem, że zawiódł tym wiele swoich fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Zbigniew Stryj IP: 81.210.91.* 08.11.06, 20:27 Szkoda, ale SPISuje Go na straty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-PIS Re: Zbigniew Stryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:16 Szkoda, że z PIS-u. Nie bede popieral tej partii za nic na świecie... zobaczcie do czego są zdolni. Z drugiej strony zastanawiam się kiedy by miał mieć czas na politykę, skoro ciągle kręci w Warszawie seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Stryja Re: Zbigniew Stryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 00:52 Poczytajcie Gazetę Polską, Łysiaka, Wolskiego, Sakiewicza i innych to zrozumiecie i Stryja i sytuację w Polsce. Bo trzeba wiedzieć w czyich rękach są media. Nawet takie radiostacje jak Puls czy S-ka trafiły w ręce ludzi pokroju Czrzastego więc będą was ciągle straszyć PiSem. Ale nie boją się pisu ani zagraniczni inwestorzy ani dyplomaci. Mogą się śmiać niektórzy ale do czasu. Bo diagnozy o układzie rządzącym Polską już nikt rozsądny nie podważa. Ten układ esbecki bardziej przerażał zagranicę. Ten układ esbecki takie procedury wewnętrzne stworzył do przyjmowania środków unijnych żeby dostawać mogli głównie swoi. Dlatego mieliśmy najgorsze wyniki z wszystkich nowych państw unijnych. Dopiero znienawidzony PiS uprościł procedury i wszystko ruszyło. Bo w rządzie PiSu są prof.Lubińska. prof.Religa, min.Gęsicka wcześniej expert PO która jak zobaczyła kto chce pracować a kto uprawiać oszołomską fanatyczną propagandę wybrała pracę i efekty wszyscy widzą. Ale media będą ciągle twierdzić że wzrost PKB to tak przypadkiem powstał wbrew głupiemu PiSowi. Bo ci głupi ministrowie po nocach nie śpią nie wiadomo dlaczego. A niewidzialna ręka rynku która przez kilkanaście lat kradła teraz postanowiła sama w sposób niewidzialny popychać gospodarkę do przodu. Cudowna przemiana. Ale pan Stryj Gazetę Polską czyta od samego początku. Błędy PiSu czy wady na pewno zauważa bo przecież tam też są ludzie ale dostrzeże też zaangażowanie dla dobra i po dobrej stronie sam się zaangażuje. Pozdrawiam libertynów, stojących na głowie i innych pogubionych lub oszukanych. Czytajcie Gazetę Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johan Re: Zbigniew Stryj IP: *.zabrze.net.pl 09.11.06, 07:45 Panie Zbigniewie wybrał Pan właściwą partię. Rodowici Zabrzanie są z Panem.Te duractwa wypisuje jedna osoba z czerwonej gwardii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino Re: Zbigniew Stryj IP: 217.11.130.* 09.11.06, 09:02 Proszę nie mówić za wszystkich rodowitych zabrzań bo to jest nadużycie - sam jestem rodowitym zabrzaninem i nie popieram ani Pana Stryja ani ( tym bardziej ) PiS - u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Zbigniew Stryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:45 Pana stryja znam jest super ale nie dostanie mojego glosu bo z PISu.Lysiak, Sakowicz , TV trwam to czysta propaganda wg starego szymela propagandowego PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Zbigniew Stryj IP: 81.210.91.* 09.11.06, 11:12 Rada do znajomego Stryi. Poszukaj chłopie adresu najbliższego psychiatry i nie żałuj grosza. Myślę, że stryj ma więcej rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Stryja Re: Zbigniew Stryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:55 Dzięki za "merytoryczną polemikę" jak brak argumentów to można tylko obrażać. A koń jaki jest każdy widzi. Zbyszek to gwarancja wielkiego sukcesu Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Zbigniew Stryj IP: *.zabrze.net.pl 10.11.06, 18:03 popieram Stryja Odpowiedz Link Zgłoś