Dodaj do ulubionych

Zbigniew Stryj

IP: *.com 08.11.06, 11:52
Co sądzicie o kandydaturze Z.Stryja (aktor, reżyser itp) na radnego w I
okręgu? Z tego co słyszałem to bardzo porządny facet. I ma sporo ciekawych
pomysłow. Nie tylko z dziedziny kultury...
Obserwuj wątek
    • Gość: wino Re: Zbigniew Stryj IP: 217.11.130.* 08.11.06, 12:26
      Może i porządny i sensowny gość ale z jakiego ugrupowania startuje!!!!!!!
      • Gość: Hanys Re: Zbigniew Stryj IP: 81.210.91.* 08.11.06, 12:36
        Gdyby był rozsądny omijałby Pis szerokim łukiem, szczególnie zaś niejakiego
        Giertycha. Niech zresztą zapyta o to Swoją Matkę, długoletniego szefz ZNP
        • Gość: ada Re: Zbigniew Stryj IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 08.11.06, 14:23
          co ma do tego jego matka troche przyzwoitosci głupku
    • Gość: ... Re: Zbigniew Stryj IP: *.zabrze.net.pl 08.11.06, 16:49
      super facet,ja głosuję
      • Gość: heja Re: Zbigniew Stryj IP: *.gl.digi.pl 08.11.06, 18:55
        też bym zagłosowała ale dlaczego PIS???
    • Gość: xxx Re: Zbigniew Stryj IP: *.stk.vectranet.pl 08.11.06, 19:37
      zawiódł mnie :( po pierwsze dlatego że startuje po drugie: PiS :( smutne ale
      prawdziwe.... koryto jest najwazniejsze
      • Gość: heja Re: Zbigniew Stryj IP: *.gl.digi.pl 08.11.06, 19:49
        o przepraszam, każdy ma prawo kandydować gościu jest niegłupi i do tego znany
        dał sie tylko wmanipulować w niewłaściwą partię wiem, że zawiódł tym wiele
        swoich fanów.
        • Gość: fan Re: Zbigniew Stryj IP: 81.210.91.* 08.11.06, 20:27
          Szkoda, ale SPISuje Go na straty
          • Gość: Anty-PIS Re: Zbigniew Stryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:16
            Szkoda, że z PIS-u. Nie bede popieral tej partii za nic na świecie... zobaczcie
            do czego są zdolni. Z drugiej strony zastanawiam się kiedy by miał mieć czas na
            politykę, skoro ciągle kręci w Warszawie seriale.

• Gość: znajomy Stryja Re: Zbigniew Stryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 00:52
              Poczytajcie Gazetę Polską, Łysiaka, Wolskiego, Sakiewicza i innych to
              zrozumiecie i Stryja i sytuację w Polsce. Bo trzeba wiedzieć w czyich rękach są
              media. Nawet takie radiostacje jak Puls czy S-ka trafiły w ręce ludzi pokroju
              Czrzastego więc będą was ciągle straszyć PiSem. Ale nie boją się pisu ani
              zagraniczni inwestorzy ani dyplomaci. Mogą się śmiać niektórzy ale do czasu. Bo
              diagnozy o układzie rządzącym Polską już nikt rozsądny nie podważa. Ten układ
              esbecki bardziej przerażał zagranicę. Ten układ esbecki takie procedury
              wewnętrzne stworzył do przyjmowania środków unijnych żeby dostawać mogli głównie
              swoi. Dlatego mieliśmy najgorsze wyniki z wszystkich nowych państw unijnych.
              Dopiero znienawidzony PiS uprościł procedury i wszystko ruszyło. Bo w rządzie
              PiSu są prof.Lubińska. prof.Religa, min.Gęsicka wcześniej expert PO która jak
              zobaczyła kto chce pracować a kto uprawiać oszołomską fanatyczną propagandę
              wybrała pracę i efekty wszyscy widzą. Ale media będą ciągle twierdzić że wzrost
              PKB to tak przypadkiem powstał wbrew głupiemu PiSowi. Bo ci głupi ministrowie po
              nocach nie śpią nie wiadomo dlaczego. A niewidzialna ręka rynku która przez
              kilkanaście lat kradła teraz postanowiła sama w sposób niewidzialny popychać
              gospodarkę do przodu. Cudowna przemiana. Ale pan Stryj Gazetę Polską czyta od
              samego początku. Błędy PiSu czy wady na pewno zauważa bo przecież tam też są
              ludzie ale dostrzeże też zaangażowanie dla dobra i po dobrej stronie sam się
              zaangażuje. Pozdrawiam libertynów, stojących na głowie i innych pogubionych lub
              oszukanych. Czytajcie Gazetę Polską.
              • Gość: Johan Re: Zbigniew Stryj IP: *.zabrze.net.pl 09.11.06, 07:45
                Panie Zbigniewie wybrał Pan właściwą partię. Rodowici Zabrzanie są z Panem.Te
                duractwa wypisuje jedna osoba z czerwonej gwardii
                • Gość: wino Re: Zbigniew Stryj IP: 217.11.130.* 09.11.06, 09:02
                  Proszę nie mówić za wszystkich rodowitych zabrzań bo to jest nadużycie - sam
                  jestem rodowitym zabrzaninem i nie popieram ani Pana Stryja ani ( tym
                  bardziej ) PiS - u
              • Gość: malutka Re: Zbigniew Stryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:45
                Pana stryja znam jest super ale nie dostanie mojego glosu bo z PISu.Lysiak,
                Sakowicz , TV trwam to czysta propaganda wg starego szymela propagandowego PRL
              • Gość: sceptyk Re: Zbigniew Stryj IP: 81.210.91.* 09.11.06, 11:12
                Rada do znajomego Stryi. Poszukaj chłopie adresu najbliższego psychiatry i nie
                żałuj grosza. Myślę, że stryj ma więcej rozumu
                • Gość: znajomy Stryja Re: Zbigniew Stryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:55
                  Dzięki za "merytoryczną polemikę" jak brak argumentów to można tylko obrażać. A
                  koń jaki jest każdy widzi. Zbyszek to gwarancja wielkiego sukcesu Zabrza.
                  • Gość: irek Re: Zbigniew Stryj IP: *.zabrze.net.pl 10.11.06, 18:03
                    popieram Stryja
                    • Gość: Kol Re: Zbigniew Stryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka