Dodaj do ulubionych

Telefoniczny apel WITY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:43
Jakim prawem TP wydzwania do mieszkańców apelujących o oddanie głosu na Pana
WITY. To skandal w jasny dzień, PIS dopuszcza się przestępstwa bo póki co PT
to państwowa firma która jak widać jest na usługach PIS-u.
Pozostali kandydaci dajcie prawny odpór zawładniecia krajem przez
nieodpowiedzialnych ludzi jacy są członkowie PIS. Oznacza to że TKM w prakyce
tej partii to życie na codzień.
Tym bardziej na tle herezji głoszonej przez przywódcę partii jakie to będą
osiągnięcia w najbliższej przyszłości.Słuchając tego ,to era Gierkowska była
PIPUSIEM.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kat Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:50
      A co apelował żeby na niego broń Boże nie głosować ?
      • Gość: jarek Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:35
        Jak chce dzwonić niech dzwoni, w końcu za swoje pieniądze, a nie za TP.Zawsze
        mogę odłożyć słuchawkę. Ja kończę kiedy chcę, ja!!!!!
        • Gość: Jadźka Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.debacom.pl 08.11.06, 21:53
          Kurde, rachunki telefoniczne są takie wysokie.
          Jak ten biedny Pan Wita sobie z tym poradzi?
        • Gość: heja Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.gl.digi.pl 08.11.06, 21:58
          w mojej słuchawce też usłyszałam głos p. Wity i wcale nie byłam wzburzona są to
          znane praktyki a TP nic nie robi za darmo. Pomysłowość ludzka nie zna granic
          wszystko zależy od tego ile się ma kasy. Dziś widziałam też na 3-go maja dwa
          motocyle z bilbordami Wity. P. Szulik ma np. sporo transparentów rozwieszonych
          w różnych częsciach miasta. No i ten samolot kto widział?
          • Gość: KAZIK Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:10
            Pan Wita ma najtańszą kampanię wyborczą w czym problem dlaczego nie oburzacie
            się na tych którzy wydali bardzo DUŻO np. pan Wereta Wójtowicz Szulik
            • Gość: Jadźka Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.debacom.pl 08.11.06, 22:22
              To za telefony nie każą mu zapłacić???
              A pojazdy ciągnące jego bilbordy dlaczego mają warszawskie numery?
              Też nie dostanie za nie rachunku?
              Och, jak dobrze, bo już się bałam...
    • Gość: kontur Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.stk.vectranet.pl 08.11.06, 22:35
      Wita ma cieńką kampanie ,liczy na Braci. A ile wydał oficjalnie się dowiesz
      kiedy się rozliczy.Wtedy zobaczysz czy zapłacił za telefony a jak tak to za
      ile.Zdziwisz się wtedy.Będzie "prawo i sprawiedliwie".
      • Gość: boko Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 01:07
        ludzie taki telefon to mniej kosztuje niż jedna ulotka że o plakacie czy
        bilbordzie nie wspomnę. Nie wygłupiajcie się. Ja w końcu uwierzyłam że on chce
        zostać tym prezydentem bo wcześniej nic nie robił i myślałam że to olewa bo mu
        kazali startować. Jak chłop chce z Warszawy dobrowolnie zrezygnować i użerać się
        z tym zabrzańskim urzędem i tymi zabrzańskimi spółkami to go podziwiam. Przecież
        on zna ten nasz ....bałagan bo był w radzie miejskiej. Jak chce wrócić to musi
        mieć jakiś plan naprawczy. Załuję że do mnie ani nie dzwonił ani żadnych jego
        pojazdów nie widziałam tylko setkę lawet werety aż się żygać chce. Trzymam za
        Witę kciuki.
        • Gość: xxx Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.stk.vectranet.pl 09.11.06, 21:28
          no jego to pewnie te telefony nic nie kosztują w końcu my za to płacimy z
          podatków na utrzymanie bira poselskiego
    • Gość: wyborca zadowolony Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 03:22
      Panie Wita, poczuć się zauważonym - to jest coś! Dziękuję za Pański telefon i
      za ulotkę w skrzynce pocztowej. To w zupełności mi wystarczy. Trzeba znać
      umiar. Ten np. samolot p. Szulik to śmieszne, czy czasem na takie bajery nie
      pójdą pieniądze podatnikow gdyby tak jej sie udalo? Wybieram umiar, rozsądek i
      realizm połączony z doświadczeniem. Panie Wita, jestesmy ZA.
    • Gość: Wyborca Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 07:35
      Panie -boko- Pan sięmyli lub pan udaje. Ostatnio poZabrzu szura cała kawlkada
      bilbordów z wizerunkiem "
    • Gość: M\rek Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.11.06, 21:25
    • Gość: Marek Re: Telefoniczny apel WITY IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.11.06, 21:25
      Pan da rade !! MOj głos oddaję Panu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka