Dodaj do ulubionych

do Rafała Marka

IP: *.za.digi.pl 18.11.06, 14:48
Czy przedstawi nam pan oficjalnie kandydatow na stanowiska wiceprezydenta
przed wyborami? Krążą plotki że ma byc to Grzegorz Turek i Sławomir Pelec. To
by dopiero byl wybor na prawde. Pan Turek jeszcze nie ma wyzszego
wyksztalcenia a takie jest wymagane. Chcemy na pana oddac glos ale prosze nie
wciagac tegopierwszego do gry bo to bedzie porazka dla tego miasta no a pan
Pelec bynajmniej zostal wybrany przez wyborcow to ma jako taka legitymacje do
tego stanowiska (choc skromna bo uzyskal tylko 156 glosow. Mozna przecież
wybrac lepiej. (chocby pan Nawrat bynajmniej umie pozyskiwac srodki unijne i
robil to z powodzeniem, choc slyszalem ze panowie sie nie lubia - moze warto
dla dobra miasta odlozyc to na bok) Pozdrawiam i prosze o duzy rozsadek
zebysmy sie nie rozczarowali po raz kolejny. Jak pan dobrze wybierze to
bedzie pan mial poparcie w nastepnych wyborach.
Obserwuj wątek
    • Gość: I co Re: do Rafała Marka IP: *.za.digi.pl 19.11.06, 22:10
      i co bedzie odpowiedz
      • Gość: Do Wyborcy Re: do Rafała Marka IP: *.stk.vectranet.pl 19.11.06, 22:22
        A kandydatów na wice. z drugiej strony zasz?Przecież musisz mieć jakieś wyjscie
        awaryjne ,nie ten kandydat to może tamten?
        • Gość: to-ja Re: do Rafała Marka IP: *.zabrze.net.pl 19.11.06, 22:25
          Wyborco,myślę,że kandydatura Nawrata to dobry pomysł,mógłby się zająć np
          oświatą i pozyskiwac fundusze na remoty szkół oraz zajęcia pozalekcyjne dla
          młodziezy.
          • Gość: sceptyk Re: do Rafała Marka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:43
            Nawrat ma tyle wspólnego z oświatą, co kozia dupa z trąbką
            • Gość: Wyborca Re: do Rafała Marka IP: *.za.digi.pl 21.11.06, 11:26
              Po pierwsze chcialam pogratulowac porownania - na prawde bardzo inteligentne. A
              po 2 Aleksander Nawrat od 12 lat jest wykladowca akademickim zna biegle bodajze
              2 jezyki nie wiem czy nie wiecej i wykladal nawet na zagranicznych uczelniach.
              Dostal nagrode za najlepszy doktorat roku bezplatnie uczy dorostlych i dzieci
              karate i tak mozna by bylo pisac i pisac. A i z powodzeniem pozyskuje fundusze
              europejskie dla polibudy i jeszcze zajmuje sie konstruowaniem bezzalogowych
              obiektow latajacych. Nie wiem jak tobie ale mi szczeka opadla :)
          • Gość: sylwio Re: do Rafała Marka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:48
            Z tego co wiem to Nawrat oficjalnie powiedział ze nie chce być v-ce prezydentem
            u Rafała Marka ani u Szulikowej. To nie sa autorytety które mają jakąkolwiek
            wizje dla miasta. Dlatego dla nich moga pracowac inni pokroju Pelca, Budki,
            Władacza itd.
          • Gość: wyborca Re: do Rafała Marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:20
            kandydatura Nawrata na wice to dobry pomysł - natomiast Turek to ośmieszenie
            miasta i katastrofa - on przecież nic nie potrafi, ma jakis własny interes,
            rozwoził mleko samochodem w mleczarni, teraz robi studia zarzadzania i
            dyrektoruje Wicie w jego biurze!!! Wydaje mu się, ze coś potrafi a tak w
            gruncie rzeczy dużo gada i nie przynosi to najmniejszego efektu. Pozdrawiam
    • Gość: Piotr Re: do Rafała Marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:01
      Rafał Marek nie przedstawia kandydatów na wiceprezydentów a spekulacje, które
      pojawiły się na tym forum są wyssane z palca
      • Gość: Wyborca Re: do Rafała Marka IP: *.za.digi.pl 21.11.06, 11:21
        No i dobrze wiedzieć wybralem sie na konferencje i uslyszalem to z ust pana
        Marka. Kandydatow przed wyborami nie bedzie.
    • Gość: ;) Re: do Rafała Marka IP: *.stk.vectranet.pl 20.11.06, 23:08
      pie..nie
    • Gość: 11``1 Re: do Rafała Marka IP: *.za.digi.pl 22.11.06, 21:47
      no i nie bedziemy znali kandydatow :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka