Gość: ula IP: *.zabrze.net.pl 05.12.06, 22:49 Tanio uczę,udzielam korepetycji z tych przedmiotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Język niem.i ros.- korepetycje IP: *.zabrze.net.pl 06.12.06, 18:10 nie ma chętnych do nauki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalu Re: Język niem.i ros.- korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:44 Pytanie, czy tanio znaczy dobrze. Poza tym, jak juz nieregulaminowo zamieszczasz tu na forum ogłoszenie, daj jakiś kontakt, maila albo telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula do portalu IP: *.zabrze.net.pl 06.12.06, 19:46 dlaczego nie regulaminowo? Proszę o wytłumaczenie,jestem na forum "świeża",więc może o czymś nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Język niem.i ros.- korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 08:52 A jakie masz udokumentowane kwalifikacje potwierdzające Twoje umiejetności. Czy masz przygotowanie pedagodiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Język niem.i ros.- korepetycje IP: *.zabrze.net.pl 10.01.07, 15:31 Mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalu www.dwukropek.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:29 Ula, nieregulamonowo dlatego, że ogłoszenia (a takim jest twoje dotyczące korepetycji) zamieszczamy na www.dwukropek.pl Odpowiedz Link Zgłoś