Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

• Gość: beta Re: dobry ginekolog IP: *.kliknet.pl 27.02.08, 17:28
      moja ciążę prowadził dr Wyszyński (przyjmuje w szpitalu na Janika - w
      przychodni), moźna powiedzieć ze jestem zadowolona, ale... w szpitalu juz po
      porodzie, udawal ze mnie nie zna i wogole sie mna jako swoja bylą już pacjentka
      nie interesował.
      • Gość: Pacjentka Re: dobry ginekolog IP: *.gprs.plus.pl 01.03.08, 21:30
        Niestety panowie doktorzy są czasami strasznie nieludzcy. Panie
        doktorki zresztą też
      • Gość: pacjentka Re: dobry ginekolog IP: 83.230.14.* 08.06.08, 12:42
        wiadomo nie dałaś nic w kopercie
    • Gość: OLA Re: dobry ginekolog IP: *.zabrze.net.pl 02.03.08, 18:20
      A CO SĄDZICIE O DR S. DĄBROWSKIM ??
      • Gość: das walków już nie przyjmuje w Zabrzu szukaj w Bielsk IP: 83.230.13.* 03.03.08, 13:22
    • Gość: Bolek Re: dobry ginekolog IP: *.bater.net.pl 04.05.08, 23:35
      za ponad 1500 zł za weekendowy, czasami wyspany i spokojny dyżur tez byłbym miły
      i sympatyczny... ale realia życia są inne - ktoś zap....cały miesiąc i ma mniej
      niż" oni" za 2 dni.
      • Gość: kojot Re: dobry ginekolog IP: *.eranet.pl 14.05.08, 23:12
        Witam Drogie Panie.
        Moja kobietka wybiera się do dr Barczyńskiego.
        Będę wdzięczny za wszelkie informacje o tym lekarzu.
        Z gory dziękuję i pozdrawiam.
      • Gość: Ewa Re: dobry ginekolog IP: *.gprs.plus.pl 16.05.08, 23:34
        Niestety lekarze mówią zbyt często, że mają zbyt ubogo. Ale
        zazwyczaj to nieprawda. Większość ludzi chciałaby tak zarabiac jak
        oni
    • marekpiec.zabrze Łapówki w słubie zdrowia 18.05.08, 20:42
      A ile bierze dobry ginekolog w kopercie w szpitalu?
    • Gość: 33 Re: dobry ginekolog IP: *.scom.za.digi.pl 21.05.08, 16:11
      jest taki?
      • Gość: gość Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:29
        jest :))))
    • Gość: * Re: dobry ginekolog IP: *.scom.za.digi.pl 24.05.08, 22:18
      docent Kazimierczak
      • Gość: Naja Re: dobry ginekolog IP: *.zabrze.net.pl 04.06.08, 14:50
        Witam,
        szukam dobrego gina ktory specjalizuje się w problemach z zajsciem w ciąze czy ktoś może jakiegoś polecic ????
        • Gość: violka Re: dobry ginekolog IP: *.stk.vectranet.pl 25.09.08, 23:53
          polecam novomedica w mysłowicach,znajdziesz w internecie telefon
    • Gość: Dana Re: dobry ginekolog IP: 212.106.165.* 08.06.08, 11:43
      Kristofkowej nie polecam !!! zawsze u niej jest wszystko
      pieknie ładnie - cytologia dobra ,usg też - zero skierowania
      na badania - w rozmowie gładko i na okrągło . Po 6 m-cach na
      wizycie u innego ginekologa pobrana cytologie - którą przekazano do
      onkologii.
      • Gość: ainka Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 08:38
        Ja za to polecam dr Kowalskiego. Jest naprawde mily i fachowy.
    • Gość: alka Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:53
      Zgadzam się, Krzysztof Wojcieszek jest super, bardzo miły. Teraz
      przyjmuje w Salubrisie w Zabrzu. Chodzę do niego od paru lat, teraz
      prowadzi moją ciążę, chociaż nie pracuje w żadnym szpitalu. Jestem z
      niego zadowolona. Wizyta trwa z pół godziny, jest miły i zawsze pyta
      o jakiekolwiek problemy, bada dokładnie. Usg robi zwykle w soboty,
      dodatkowo płatne, ale nawet trwa to z godzinę, zależy co bada.
      Przyjmuje tylko prywatnie i badania trzeba sobie robić za kasę, ale
      wolę wydać te parę groszy i zrobić badanie w prywatnym laboratorium
      bez kolejki, niż tłoczyć się w przychodni. Polecam go, bo jest
      naprawdę fajny, można z nim pożartować i porozmawiać poważnie,
      chociaż już starszy wiekiem, ale pracował lata w położnictwie, więc
      ma doświadczenie.

• Gość: alka Re: dobry ginekolog Wojcieszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 23:03
        dodam, że wizyta kosztuje 50 zł, a usg od 50 do 150 zł (zależy jakie
        badanie, np. prenatalne w ciąży są droższe, albo 3D)
        • Gość: aga Re: dobry ginekolog Wojcieszek IP: *.bater.net.pl 23.09.09, 17:23
          Napewno ta wizyta kosztuje tylko 50 zł? nie wieżę
      • Gość: sandii Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 20:16
        Mogła byś mi podać gdzie on przyjmuje dzieki napisz mi na E-
        mial:sanderka1993@onet.eu
    • Gość: Kasia z Zabrza Re: dobry ginekolog IP: 89.107.158.* 10.09.08, 14:54
      Gorąco polecam panią doktor Danutę Kristofek. Jest fachowcem w
      swojej dziedzinie. Mam do niej pełne zaufanie. Jest szczera i
      rzetelna! Gorąco ją polecam! Dziewczyny to najlepsza lekarka na
      Śląsku! Nie wypuści Cię z gabinetu dopóki nie ma pewności, że
      wszystko zrozumiałaś i udzieli fachowych rad. Jest otwarta i pomocna
      w każdej sytuacji!

S U P E R L E K A R K A!!!
      • Gość: ........ Re: dobry ginekolog IP: 83.230.14.* 18.01.09, 21:55
        wcale nie
    • Gość: adddd Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 15:11
      mam pytanie czy jest w zabrzu dobry ginekolog ktory przepada mnie itd. z nfz
      ?>????????????
      • Gość: ksia Re: dobry ginekolog IP: *.domainunused.net 01.10.08, 14:47
        Pewnie że jest. W przychodni w Mikulczycach dr Oleś.
        • Gość: Zabrzanie Re: dobry ginekolog IP: *.za.digi.pl 02.10.08, 10:12
          OLEŚ ?!
          No nie wiem czy nadal jest taki dobry!!!
          10 lat temu prowadził mi ciąże i było ok ale to lata wstecz na kończycach
          jeszcze przyjmował.
          Rok temu zamieszkałam na Mikulczycach, zaciążyłam i poszłam do Olesia.
          Byłam zadowolona że on tam przyjmuje... do czasu... do 14 tyg. ciąży... po
          pierwsze nie miałam usg... pierwsze miałam jak wylądowałam w szpitalu, jedynie
          badania ogólne, wykonane na początku, brak zaświadczenia do pracy.
          Pracowałam i poszłam z silnymi bólami brzucha do niego w 12 tyg. a w 14 trafiłam
          do szpitala i miałam łyżeczkowanie. płód się nie rozwinął :-( diagnoza puste
          jajo płodowe i jego wielkie ździwienie.
          Pól roku później znów z ciążą poszłam do niego... w 17 tyg zmieniłam lekarza.Bo
          ponownie wystąpiły u mnie bóle (nawet mnie nie zbadał)jeszcze nawymyślał że
          udaje aby wymusić L4 - a ja nie z takich. Jak bym chciała L4 to ide do
          prywatnego i od pierwszego dnia bym je miała bez problemu, ze względu na ryzyko
          poronienia.
          I cały czas prosiłam się o usg, którego nie miałam aby sprawdzić czy tym razem
          jest wszystko ok.
          Jak upierałam się o usg w poniedziałek to kazał dzwonić do siebie w czwartek i
          pytać czy w piątek będzie w szpitalu,czy będzie mógł zrobić mi usg (wielka
          łacha) bo nie znał swoich dyżurów a usg robi osobiście nie wysyła już jak kiedyś
          ze skierowaniem.
          Jak by chciał to zrobił by mi usg na miejscu bo w przychodni jest aparat do usg,
          a tym bardziej że byłam po nie udanej ciąży, nie tak dawno.
          O L4 mogłam pomarzyć, odmówił mi i skręcając się w pracy z bólu musiałam
          pracować, a nie mam pracy przy biurku tylko muszę dźwigać.
          Oczywiście nie dostałam też zaświadczenia o ciąży do pracy.
          Inny lekarz złapał się za głowę jak to wszystko usłyszał, od razu miałam usg i
          zwolnienie z zagrożeniem poronienia i oczywiście zaświadczenie do pracy.
          W tym okresie ciąży kobieta powinna mieć co najmniej już 3 usg a tym bardziej po
          powikłaniach aby sprawdzić czy płód dobrze się rozwija.
          Nic dodać nic ująć
          Albo z pierwszą ciążą miałam szczęście, bo rozwijała się dobrze albo on się tak
          postarzał że nadaje się już tylko do wypisywania recept na tabl. antykoncepcyjne.
          I lubi jak się go podpłaca, wiem bo leżałam z jego dwoma pacjentkami które
          chodziły do przychodni ale w łapę dawały a najlepsze jest to że nic z tego nie
          miały. Myślały że będą lepiej traktowane...Jedna zrezygnowała z niego pod koniec
          ciąży i poszła do innego lekarza i szpitala.
          Ja nie jestem za tym aby lekarzowi dawać w łapę więc może to było moim
          problemem. Oni i tak mają więcej kasy niż ich pacjentki. I nie po to płacę
          składki na leczenie, choć rzadko zdarza mi się kożystać ze służby zdrowia.
    • Gość: Pacjentka Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 16:05
      Re: dobry ginekologIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: PACJENTKA 03.10.08, 16:01 Odpowiedz
      Bardzo się zmienił!Nie wiem czy to pieniądze?-tak na ludzi wpływają?Wizyty coraz
      droższe.Pan doktor nie wykonuje badań hormonalnych ani nawet badania stanu
      naszej wątroby przed wypisaniem tabletek antykoncepcyjnych,jak te nie pasują to
      daje inne!Wogóle nie bada piersi(a powinien,głupio mi prosić samej o takie
      badanie)!USG robi,cytologię też(prywatnie najlepiej)a przecież wiele kobiet
      dostaje zaproszenia na bezpłatną cytologię właśnie do jego przychodni-dlaczego
      nie może się wysilić i zaproponować takiego badania na NFZ??Przy stanach
      zapalnych,też nie kieruje,choćby na posiew co to za dziadostwo,tylko daje
      globulki,jak te nie pasują to następne,a wizyty kosztują?Jak zależy nam na
      zdrowiu to płacimy,tylko można by szybciej się wyleczyć a tak pozostaje taki nie
      smak!Ogólnie jest miły,delikatny w badaniu tylko ale...
      Ja nie dawno rodziłam,chodziłam do niego całą ciążę,miałam nadzieję,że odbierze
      mi poród(zawsze powtarzał niech się pani nie martwi!)a tu zostawił mnie,bo czasu
      niema,jakoś zaczął się tak mętnie tłumaczyć,wiadomo chodziło o kasę!Ale nie
      przeszło mu to przez usta...urodziłam przy jakimś pierwszym lepszym co szył na
      żywca?-masakra ,ale to już inna historia!
      Mam nadzieję,że poczyta te wypowiedzi i zmieni swoje podejście do kobiet!!!!
      chodzi o Dr.ANDRZEJA DłUBAKA!ZABRZE SOLUBRIS UL.WOLNOśCI.
    • Gość: sandra445 Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 20:55
      Polecam dr Bartlinskiego.
      • Gość: adaa Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 14:02
        rowniez polecam tego lekarza ;]
    • Gość: Emilia Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 20:14
      A ja polecam doktora Andrzeja Wojcieszka...prowadzi moja ciaze..wizty sa na luzie nie krepujace...
    • Gość: Pacjentka Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 16:46
      OLEŚ-chyba zły ginekolog a nie dobry!!!

Ja to się wogóle dziwię jak taki lekarz może przyjmować pacjentki?
      Odpowiada nie tylko za życie swoich pacjentek ale też ich nienarodzonych dzieciaczków,nie kieruje na żadne badania,nawet ginekologicznie ,jak kobieta z problemem przychodzi to nie bada!!O cytologii czy badaniu USG to chyba nie słyszał?Jest taki rozlazły,nieprzyjemny,jak zbada to czuje się to 2 dni,ja po kilku wizytach nigdy więcej do Niego nie pójdę,bo zależy mi na zdrowiu!!!

• Gość: liza Re: dobry ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.09, 13:05
      Prawda jest taka, że w okolicy nie ma dobrych ginekologów. Albo ja
      ich nie znam!
    • Gość: maja Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 23:34
      Marek Pabian - najlepszy w całym Zabrzu.Od roku chodzę do niego,
      jestem bardzo zadowolona. "Twój Styl" przyznał mu tytuł Lekarza
      przyjaznego kobiecie - uważam że w pełni zasłużony
      • Gość: goga Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 17:22
        czy ktoś cos wie na temat Pani dr Merta ...przyjmuje na
        ul.Konradowicza??????prosze o pomoc???
        • Gość: AQWRT Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 16:42
          ja zawsze bede polecala wszystkim doktora Bartlinskiego! to najlepszy gin
          jakiego znam, lezalam 3 razyw ciazy w szpitalu i troche tych lekarzy
          poznalam, i czesto mialam mieszane uczucia, dr.bartlinski zawsze gdy mial
          obchod intersowal sie mną osobno mnie prosil jeszcze na badanie zeby wszystko
          bylo w porzadku, Dzieki niemu mam 3-miesiecznego syna.POLECAM
          • Gość: edyta Re: dobry ginekolog IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.09, 10:37
            witam mam mieszane uczucia który lekarz jest naprawde dobry juz sama
            nie wiem do ktorego sie udac aby wrescie urodzic jestem poraz 3 w
            ciazy poprzednie dwie poroniłam obecnie jestem w 8 tyg ( znowu
            plamienia i bóle ) a moj lekarz kazde przychodzic co tydzien i
            ciagle powtarza musimy czekac ,za kazda wizyte słono płace a poprawy
            zero Prosze o polecenie lekarza ktory zna sie na swoim fachu
            pozdrawiam
            • Gość: aqwrt Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 11:48
              to idz do 2lekarzy na raz ? wogole lekarz przepisał ci jakies leki? ja jak
              mialam ciaze na poczatku zagrozoną to przepisał mi duphaston, dostawalam tez
              zaszczyki kaprogestu i no spe doraznie na bóle, aan i jak zaczealam plamic to
              skierowal mnie do szpitala i tam bylam 3 tyg pod stala kontorla dzieki temu
              mam 3 miesiiecznego syna
              • Gość: edyta Re: dobry ginekolog IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.09, 12:52
                biore rowniez dupfaston a moj lekarz ciagle sie zastanawia szpital
                czy moze jeszcze tydzien w domu Probowałam sie zarejestrowac do
                innego lekarza pani ktora odebrała tel (powiedziałam ze jestem w
                ciazy ) zapisac mnie moze na termin najwczesniej 2 grudnia -
                recepcjonistka doktora Cholewy sama nie wiem do jakiego innego
                jeszcze lekarza isc po przeczytaniu całego forum mam mieszane
                uczucia co do kompetencji zabrzańskich lekarzy
          • Gość: dor Re: dobry ginekolog IP: *.stk.vectranet.pl 07.07.10, 12:43
            to Ci się udało
    • black-carmen Re: dobry ginekolog do Edi 04.10.09, 20:53
      ja rowniez nie powiem zlego slowa na tyczynskiego
      prowadzil moja ciaze od poczatku a nie bylo lekko bo byla zagrozona
      zawsze uslyszelismy od niego z mezem dobre slowo, jak dla mnie jest super w zyciu nie powiedzial nam nic przykrego a tymbardziej obrazliwego i to w sumie dzieki niemu zawdzieczamy ze nasza dzisiaj 9- miesieczna dzidzia jest zdrowa i przyszla na ten swiat jak nalezy

prowadzil tez ciaze mojej siostry ba byl przy porodzie sostra bardzo sobie chwalila
      nie wspomne o dwoch ciazach mojej znajomej i jeszcze kilku innych

mam rowniez znajome ktore chodza do niego na regularne wizyty prywatnie jak i na NFZ i od zadnej nie uslyszalam na jego temat zlej opinii

wiem jedno jezeli przyjdzie mi dane nosic pod serduszkiem jeszcze raz dzidzie to on bedzie prowadzil moja ciaze
    • syka7 Re: dobry ginekolog Stanisław Bartliński 10.01.10, 13:22
      Ja korzystam z usług dr Bartlińskiego i bardzo sobie chwalę. Prowadził moją ciąże w 2007r (z NFZ przy ul. Wolności Vademecum ) Miałam cesarkę i wykonał ją osobiście z dr Tyczyńskim. Chciałam zaznaczyć że nie pobrał ani 1zł ani nie wspomniał o pieniądzach ani o gabinecie prywatnym. Pierwszy kontakt wydawał się chłodny ale po kilku wizytach był raczej jak przyjaciel nie lekarz. Zawsze jest pod telefonem i służy pomocą a wierzcie mi miałam wiele kłopotów w 2008 roku poroniłam w 12 tyg zadzwoniłam na tel. prywatny kazał przyjść do przychodni po skierowanie do szpitala i osobiście wykonał zabieg czyszczenia na Janika wtedy, oczywiście bez żadnych opłat i sugestii w tym kierunku.W chwili obecnej jestem w ciąży zagrożonej, i też prowadzi mnie dr Bartliński w przychodni Vademecum. Gorąco pozdrawiam pana doktora i polecam tego człowieka z czystym sumieniem.

syka7 Zabrze
    • Gość: .. Re: dobry ginekolog IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.10, 22:48
      wójtowcz
    • Gość: JKaja Re: dobry ginekolog z NFZ IP: *.stk.vectranet.pl 31.08.10, 19:17
      A mnie najbardziej wkurza to że wszyscy polecani ginekolodzy są
      mili, uprzejmi jeżeli korzystamy z ich usług przywatnie...a skoro
      mnie nie stać na wizytę prywatną, to do ktorego ginekologa mam się
      udać? pewnie nikt mi takiego nie poleci....
      • Gość: ja Re: dobry ginekolog z NFZ IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.08.15, 22:35
        a wie ktoś coś o pani dr Kliś? Przyjmowała w przychodni na Makoszowach i od stycznia przepadła, niby jest za nią ktoś na zastępstwo ale trzeba z NFZ długo czekać na wizytę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka