Dodaj do ulubionych

poszukiwany "walhala"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:03
Poszukuję kontaktu z uczestnikiem forum o nicku WALHALA, a właściwie nie ja
lecz Krzysztof B. z Super Box. Krzysiek trafił na to forum w
temacie "zabrzańskie kapele" i chce powspominać stare czasy. Proponuję
kontakt z nim na P.W. tego forum:

www.forum.80s.pl/viewtopic.php?t=5613&start=0
Krzyśka nick to K.B.
Pozdrawiam, A.
Obserwuj wątek
    • Gość: drummer24 Re: poszukiwany "walhala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:42
      Może jednak ...?
    • Gość: drummer24 Re: poszukiwany "walhala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:03
      Pozwolicie kochani,że od czsu do czasu przetasuję ten komunikat?;-)
    • Gość: drummer24 Re: poszukiwany "walhala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:26
      ????????
      • Gość: tomek Re: poszukiwany "walhala" IP: *.com.pl 25.02.07, 18:55
        Witam. Znam gościa o tym nicku, nie wiem jednak czy sobie zyczy abym dawał jego namiary.
        • Gość: tomek Re: poszukiwany "walhala" IP: *.com.pl 25.02.07, 19:00
          A, Krzyśka B. też znam.
          • Gość: drummer24 Re: poszukiwany "walhala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:00
            Wszystko,to co chciałem,by walhala wiedział jest w poście inicjującym.Jeżeli
            walhala ,lub inny znajomy krzyśka;-)uzna,że chce pogadac z Krzychem,to przecież
            podałem namiary i sposób kontaktu.Ja tylko robie kumplowi przysługę - i napewno
            nie zabiegam o namiary osobiste na walhalę.Pozdrawiam,Drummer.
            • Gość: tomek Re: poszukiwany "walhala" IP: *.com.pl 26.02.07, 10:17
              Jeżeli Cię uraziłem to przepraszam. Chwile mi zajęło zanim zorientowałem się o kogo chodzi. Walhala to mój brat i w jakiś tam sposób jesteśmy "rodziną" Krzyśka. Niestety nasze kontakty z nim jakoś się urwały. Mam nadzieję że dzieki Tobie nawiązemy kontakt. Pozdrawiam.
              • Gość: drummer24 Re: poszukiwany "walhala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:49
                Cieszę się!A i Krzychu czekający na kontakt ucieszy się!Pozdrawiam!
                Adam Woroniak vel Pluto vel ...Drummer24 ;-)
                • Gość: drummer24 Re: poszukiwany "walhala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 16:08
                  I ciszaaa....
                  • Gość: tomek Re: poszukiwany "walhala" IP: *.com.pl 01.03.07, 23:43
                    Nio cisza. Nie idzie zarejestrować się na tej stronie żeby poklikać. Może przekażesz krzysiowi mój numer gg? 2878083.
                    • Gość: drummer24 Re: poszukiwany "walhala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:09
                      Wiem od Krzyśka,że kontakt został nawiązany.zatem spełniłem swoje zobowiazanie
                      i niniejszym temat zostaje zamknięty!..."sztandar-wyprowadzić!...":-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka