Dodaj do ulubionych

Kurier Kupiecki ZSK

27.05.03, 11:32
Kurier Kupiecki www.kurier.kupiecki.prv.pl miał być 26 maja, a go nie ma.
Chwilowe kłopoty czy może rezygancja z publikacji w internecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stanisław Sidor Re: Kurier Kupiecki ZSK IP: 157.25.152.* 27.05.03, 17:06
      26 maja zkończono redakcję i oddano do druku. Napewno koledzy redaktorzy
      natychmiast sie pochwalą, jak tylko umieszczą ten numer na stronie.
      Dziękuję za zainteresowanie.
      St.S.
      • Gość: zabrzanin Re: Kurier Kupiecki ZSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:22
        Na czym polega partnerstwo Kurira kupieckiego ??

Na Waszej stronie nigdzie nie podaliście takich informacji, a przydało by się.
        Nie znam się na internecie zbyt dobrze, ale wasza strona wygląda dość kiepsko.
        Kompletny brak profesjonalizmu.

Dużo lepszą, miała za czasów ostatnich wyborów
        przepraszam za wyrażenie - zabrzańska samoobrona.
        Szkoda że zaprzestali działalności zarówno w internecie, jak i w Zabrzu.
        Powstali chyba tylko pod wybory, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ich
        temat.

Wracając do tematu.
        Powinniście dodać na waszej stronie www, informacje dotyczące partnerstwa.
        We wtorek strona była całkiem w rekonstrukcji i nic nie można było przeczytać.
        Tak się nie robi.
        Także adres e-mail podany na waszej stronie nie działa.
        kurrier.kupiecki@interia.pl.
        Wysłana wiadomość wróciła do mnie.

Chyba Panowie Kupcy jaja sobie robicie z tą waszą stroną, lub projektanta macie
        do dupy.

Z poważaniem

Grzegorz B.
        • zabrzanka Re: Kurier Kupiecki ZSK 29.05.03, 23:47
          Partnerstwo obrazują 1)piękne zdjęcie Pana St.S. z Panem Prezytentem Jerzym G.
          którzy przyjacielsko ściskaja sobie grabę, 2)na następnej stronie grupowe
          zdjęcie naszej Rady z wycieczki do Wrocławia, gdzie w samym środku Były Roman
          obejmuje przyjacielsko Obecnego Jerzego.

I po co Wy wszyscy tak debatujecie na temat sporów, waśni i róznic wśród
          ugrupowań naszych władz miejskich? Oni teraz wszyscy razem... jak jedna rodzina!

Ha! zapomniałam o Panu redaktorze naczelnym... no!no! (nikogo nie obejmuje ani
          nie sciska!) Ale cóż za funkcja... no! no! Kto by sie spodziewał!

A wiem to wszystko, bo ja "ściskałam" ten kurier dzis w rece!!!
          Pozdrawiam!
          • Gość: Naczelny Re: Kurier Kupiecki ZSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 00:11
            "Naczelny. No.No." - ty chyba nobilitacja .Ale do rzeczy !
            KK na internecie już jest . Zdjęcia jak zdjęcia jednych pobudzą , drugich
            uspokoją, inni zobaczą wojnę, inni pokój, dla każdego coś czego oczekuje, lub
            i nie, KK jest przede wszystkim dla Kupców i nie koniecznie dla tych, którzy
            już wszędzie byli, ale przede wszystkim dla tych, którzy sie jeszcze nigdzie
            nie wybrali, może zechcą się zaktywizować, a jesli nie to mają do tego święte
            prawo, tak jak z Unią: mogą być za, ale też ich prawo do tego by być przeciw,
            najważniejsze by mieli własny osąd, moim zdaniem nikogo na siłę nie wolno!
            powtarzam nikogo! przekonywać że czarne to białe. Bo to białe może się stać
            za trzy lata szare dla jednych, a dla drugich za pięć śnieżnobiałe.
            Bogusław Kaprak
            • Gość: Ulv Re: Kurier Kupiecki ZSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 21:00
              Ważne że strona w ogóle jest! Może nie jest "the best" ale przekazuje to co ma
              przekazać. Współpraca? JEST! Co do informacji na stronie www, to jak będzie
              potrzebna to się NA PEWNO tam znajdzie. I tyle na dziś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka