busstop 27.05.03, 11:32 Kurier Kupiecki www.kurier.kupiecki.prv.pl miał być 26 maja, a go nie ma. Chwilowe kłopoty czy może rezygancja z publikacji w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanisław Sidor Re: Kurier Kupiecki ZSK IP: 157.25.152.* 27.05.03, 17:06 26 maja zkończono redakcję i oddano do druku. Napewno koledzy redaktorzy natychmiast sie pochwalą, jak tylko umieszczą ten numer na stronie. Dziękuję za zainteresowanie. St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: Kurier Kupiecki ZSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:22 Na czym polega partnerstwo Kurira kupieckiego ?? Na Waszej stronie nigdzie nie podaliście takich informacji, a przydało by się. Nie znam się na internecie zbyt dobrze, ale wasza strona wygląda dość kiepsko. Kompletny brak profesjonalizmu. Dużo lepszą, miała za czasów ostatnich wyborów przepraszam za wyrażenie - zabrzańska samoobrona. Szkoda że zaprzestali działalności zarówno w internecie, jak i w Zabrzu. Powstali chyba tylko pod wybory, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ich temat. Wracając do tematu. Powinniście dodać na waszej stronie www, informacje dotyczące partnerstwa. We wtorek strona była całkiem w rekonstrukcji i nic nie można było przeczytać. Tak się nie robi. Także adres e-mail podany na waszej stronie nie działa. kurrier.kupiecki@interia.pl. Wysłana wiadomość wróciła do mnie. Chyba Panowie Kupcy jaja sobie robicie z tą waszą stroną, lub projektanta macie do dupy. Z poważaniem Grzegorz B. Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzanka Re: Kurier Kupiecki ZSK 29.05.03, 23:47 Partnerstwo obrazują 1)piękne zdjęcie Pana St.S. z Panem Prezytentem Jerzym G. którzy przyjacielsko ściskaja sobie grabę, 2)na następnej stronie grupowe zdjęcie naszej Rady z wycieczki do Wrocławia, gdzie w samym środku Były Roman obejmuje przyjacielsko Obecnego Jerzego. I po co Wy wszyscy tak debatujecie na temat sporów, waśni i róznic wśród ugrupowań naszych władz miejskich? Oni teraz wszyscy razem... jak jedna rodzina! Ha! zapomniałam o Panu redaktorze naczelnym... no!no! (nikogo nie obejmuje ani nie sciska!) Ale cóż za funkcja... no! no! Kto by sie spodziewał! A wiem to wszystko, bo ja "ściskałam" ten kurier dzis w rece!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naczelny Re: Kurier Kupiecki ZSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 00:11 "Naczelny. No.No." - ty chyba nobilitacja .Ale do rzeczy ! KK na internecie już jest . Zdjęcia jak zdjęcia jednych pobudzą , drugich uspokoją, inni zobaczą wojnę, inni pokój, dla każdego coś czego oczekuje, lub i nie, KK jest przede wszystkim dla Kupców i nie koniecznie dla tych, którzy już wszędzie byli, ale przede wszystkim dla tych, którzy sie jeszcze nigdzie nie wybrali, może zechcą się zaktywizować, a jesli nie to mają do tego święte prawo, tak jak z Unią: mogą być za, ale też ich prawo do tego by być przeciw, najważniejsze by mieli własny osąd, moim zdaniem nikogo na siłę nie wolno! powtarzam nikogo! przekonywać że czarne to białe. Bo to białe może się stać za trzy lata szare dla jednych, a dla drugich za pięć śnieżnobiałe. Bogusław Kaprak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulv Re: Kurier Kupiecki ZSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 21:00 Ważne że strona w ogóle jest! Może nie jest "the best" ale przekazuje to co ma przekazać. Współpraca? JEST! Co do informacji na stronie www, to jak będzie potrzebna to się NA PEWNO tam znajdzie. I tyle na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś