Dodaj do ulubionych

kiedy wyleci Urbanczyk?

IP: 192.168.33.* 07.12.01, 14:24
...wydaje mi sie iz to kwestia czasu,iz za zadow tego pana miasto tak zuborzalo
jka nigdy,i ow ten pan nie nadaje sie na sternika miasta ,jak blado ono
wyglada w porownaniu z innymi,do trzody chlewnej z nim!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zabrzani Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.zab.zigzag.pl 09.12.01, 20:32
      Po stylu poprzedniej wypowiedzi nawet poznaję który radny SLD to pisał
      • Gość: Przeciwn Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 14:29
        Gość portalu: zabrzani napisał(a):

> Po stylu poprzedniej wypowiedzi nawet poznaję który radny SLD to pisał

Na szczęście nie tylko radni SLD są przeciwni panu Urbańczykowi. Mam nadzieje, że
        kiedy niektórzy księża zrozumieją jego obłudę, a ludzie poznają skrót SRaKa -
        Stowarzyszenie Rodzin Katolickich Katolickich, skończy się era pana U.
    • Gość: rodowity Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: 192.168.33.* 11.12.01, 14:15
      ...mam nadzieje niz wraz znim cala rada miejska z SRK,lacznie z panem
      Pochopieniem,znajdzie sie dla niego miejsce przy oltazu......tam gdzie robil
      swa kampanie,zreszta bez skutku....
    • Gość: Felix Głeboko antyurbańczykowa wypowiedź... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 16:40
      ...jak również antyklerykalna. Rzeczywiście, pachnie to skrajnie lewicującym
      odłamem SLD. Niestety nie wiem który radny to napisał - chętnie bym się
      dowiedział. Przy formułowaniu tego rodzaju zarzutów i postulatów, w dobrym
      tonie byłoby poprzeć to np. jakimiś drobnymi faktami. Jestem ciekawy, KTO jest
      faworytem autora tytułowego paszkwila na prezydencki stołek?
      • Gość: mark przy takiej frekwencji w wyborach samorządowych IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:10
        To Roman U. może sobie spokojnie spać. Jest (niestety) świetnym politycznym
        graczem - raz dorwanego stołka nie tak łatwo da sobie odebrać.
        • Gość: Felix Roman jak Roman... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 22:54
          ...ale zapijaczonego Cholewę powinno się jak najszybciej zmienić. To już nie
          czasy dla zasłużonych związkowców, takich jak Zygmuś.
          • Gość: holewka Re: Roman jak Roman... IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 20:10
            ty idoito holewa pisze się przez samo H to po primo, po secundo gość jest
            spoko i nie dam na niego złego słowa powiedzieć, znam go osobiście choć nie
            jestem zwolennikiem tej opcji politycznej że se czasem chlapnie to nie znaczy
            że jest złym prezydentem każdy kto tego czasem nie zrobi to może sfiksować
            a podstawą jest to że czasami chcesz coś naprawdę zrobić dla naszego miasta a
            na to nie ma naprawdę pieniędzy i szlag cię trafia bo musisz patrzeć ludziom w
            oczy i robić dobrą miną do złej gry wiem coś o tym bo jestem blisko finansów
            publicznych naszego miasta
      • Gość: quba Re: Głeboko antyurbańczykowa wypowiedź... IP: 213.227.100.* 27.12.01, 11:49
        Gość portalu: Felix napisał(a):

> ...jak również antyklerykalna. Rzeczywiście, pachnie to skrajnie lewicującym
        > odłamem SLD. Niestety nie wiem który radny to napisał - chętnie bym się
        > dowiedział. Przy formułowaniu tego rodzaju zarzutów i postulatów, w dobrym
        > tonie byłoby poprzeć to np. jakimiś drobnymi faktami. Jestem ciekawy, KTO jest
        > faworytem autora tytułowego paszkwila na prezydencki stołek?

Chyba sobie Pan nie wyobraża, ze autor teraz zadzwoni do Pana i poda swoje
        nazwisko ? Wszak nie o to chodzi na tym forum- forum jest anonimowe więc
        niestosowne jest dopytywanie się kto napisał konkretna wypowiedż.
    • Gość: GROM Re: Typowa pyskówka IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 23:22
      Dyskusja jest bezsensowną pyskówką - typową zresztą w ostatnich czasach - wart
      pałac Paca a Pac pałaca
      • Gość: Kierowca Re: Typowa pyskówka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 13:59
        Kto to jest Urbanczyk ?Czy to jest ten facet co kiedyś w mleczarni robił ?
        • Gość: Ruda Re: Typowa pyskówka IP: *.bnet.pl / 10.10.40.* 13.03.02, 18:10
          Istotnie to jest ten sam człowiek.Nie rozmawiałam z nim od tamtej pory.Nie mam
          nawet odwagi się z nim spotkać ,by nie zostało to odczytane jak chęć
          przypodobania się .Pozatym Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
    • Gość: Ela Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 23:57
      Pan Urbanczyk może czuć aie zmęczony 12 lat rzadow to długo. Powinien odpoczac
      Są inni młodzi pan Wita,Śliwa i inni.
      Ale powinien dostać order świętego Kamila
      • slezan Re: kiedy wyleci Urbanczyk? 09.03.02, 09:57
        Zamiast orderu proponuję solidnego kopa w rzić. A do rady proponuję wybrać
        normalnych ludzi, reprezentujących lokalne społeczności, a nie jakiś łachmytów
        z SLD czy innej partii (lub takich co to wycierają sobie gębę Panem Bogiem).
        • meg_s Re: kiedy wyleci Urbanczyk? 09.03.02, 12:15
          slezan napisał(a):

> A do rady proponuję wybrać normalnych ludzi, reprezentujących lokalne
          > społeczności, a nie jakiś łachmytów z SLD czy innej partii

i w tym tkwi problem, a właściwie dwa problemy
          po pierwsze gdzie znaleźć porządnych ludzi, którzy traktują władze samorządowe
          jako SŁUŻBĘ publiczną, a nie okazję do napchania kieszeni
          po drugie - niestety - jakże często punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
          i nawet porządnych ludzi władza demoralizuje

a po piąte przez dziesiąte - jak długo na wyborach będzie tak marna frekwencja -
          to będzie wygrywać .. no kto?
    • Gość: kat Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 14:57
      WARA od URBAŃCZYKA !!! Niejedni zazdroszczą nam takiego Prezydenta. Spójrzcie
      na inne miasta ......
      • Gość: Koka Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.bnet.pl / 10.10.40.* 14.03.02, 09:52
        Posiadanie władzy demoralizuje.Jakie to są lokalne społeczności?
        Osiedle ,zakład pracy czy stowarzyszenia ? Bywa,że właśnie w takich lokalnych
        społecznościachjest najwięcej kontrowersji.Niby dlaczego On a nie Ja? Taki
        człowiek musi mieć siłę przebicia i odpowiednie argumenty,jak również myślenie
        o przyszłości miasta ,a nie swojej.Takich ludzi jest niewiele .Kiedy już jesteś
        kimś ,wtedy nie wystarcza dotychczasowe mieszkanie.Musisz mieć domek z dużym
        ogrodem i wysokim płotem ,by nikt nie widział co tam się dzieje.Każdy twój
        kumpel chciałby zaraz posadę na wieki.I jak masz się do tego ustawić?A pan
        prezydent Urbańczyk jeśli sobie zrobi sobie dobrą kampanię wyborczą to chwała Mu
        • Gość: Mant Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 23:09
          Jak będziecie się wszyscy modlić to wyleci prędzej.A jak to znowu będzie dupę
          truł
          • Gość: Memory Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.bnet.pl / 10.10.40.* 18.03.02, 09:40
            Mimo,że miał wielką wpadkę ze sprzedażą terenów po Hucie Zabrze i tak jest
            nadal na stanowisku.Jego urzędnicy nie popisali się i tyle.Pozatym uważam,że
            własność prywatna jest najlepszym wyjściem na przyszłość.
            • 0lin007 Re: kiedy wyleci Urbanczyk? 18.03.02, 20:58
              Jak może wylecieć, przecież jest ssakiem, a nie ptakiem? (do nietoperza też nie
              jest podobny???)
              • Gość: e456 Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 11:15
                Pracownicy z mleczarni w której pracował Urbańczyk ciekawe rzeczy opowiadają na
                mieście.
                • Gość: To ja !! Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 00:35
                  Oby nie tak szybko "wyleciał" Urbańczyk z fotelu Prezydenta !!! Kto miałby
                  rządzić tym miastem - te półgłówki które tu opisują bzdety i głupoty ???
                  Panie Prezydencie - będzie Pan nim nadal w następnej kadencji... a tymi
                  bzdetami proszę się nie przejmować...
                  MIESZKAŃCY
                  • Gość: Ginter Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 19:27
                    Żeby jak najszybciyj wylecioł.Bo jak nie to bydymy musieli czekać do
                    pazdziernika.I dopiero w grudniu bydymy mieli fajne świynta i bydzie szło
                    fajrować.Zaroz jak wyleci to jadymy wszyjscy do Piekor żeby za to piyknie
                    podziynkować
                    • Gość: TO_JA Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 21:29
                      Gość portalu: Ginter napisał(a):

> Żeby jak najszybciyj wylecioł.Bo jak nie to bydymy musieli czekać do
                      > pazdziernika.I dopiero w grudniu bydymy mieli fajne świynta i bydzie szło
                      > fajrować.Zaroz jak wyleci to jadymy wszyjscy do Piekor żeby za to piyknie
                      > podziynkować

ALE TY GŁUPI JESTEŚ.... że aż szkoda słów...
                      • Gość: Ginter Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 21:56
                        Gość portalu: TO_JA napisał(a):

> Gość portalu: Ginter napisał(a):
                        >
                        > > Żeby jak najszybciyj wylecioł.Bo jak nie to bydymy musieli czekać do
                        > > pazdziernika.I dopiero w grudniu bydymy mieli fajne świynta i bydzie szło
                        > > fajrować.Zaroz jak wyleci to jadymy wszyjscy do Piekor żeby za to piyknie
                        > > podziynkować
                        >
                        > ALE TY GŁUPI JESTEŚ.... że aż szkoda słów...

WYLATUJ CHOPIE I TO JAK NAJSZYBCIYJ GAŃBY SIĘ OSZCZYŃDZ

• Gość: ania Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 23:12
                          Proszę po polsku mówić i pisać
                          • Gość: Tereska Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 18:11
                            Gościu skutecznie wykańcza wszystko jak leci.
                            Kina wszystkie wykonczył elegancko
                            Firmy zabrzańskie-w trakcie wykanczania
                            Trzeba go wymienić i to jak najszybciej bo wszyscy będziemy dziadami.
                            • Gość: Rivaldo Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 19:24
                              Urbańczyk prezydentem Tarnowskich Gór
                              Ksiądz Robert już tam jest.
    • Gość: HugoBoss Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.zabrze.net.pl 16.06.02, 12:19
      Gość portalu: rodowity napisał(a):

> ...wydaje mi sie iz to kwestia czasu,iz za zadow tego pana miasto tak zuborzalo
      >
      > jka nigdy,i ow ten pan nie nadaje sie na sternika miasta ,jak blado ono
      > wyglada w porownaniu z innymi,do trzody chlewnej z nim!!!!

Jeszcze się wszyscy zdźiwicie!!!!!!
      • Gość: mario2 Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 17:01
        Jeszcze nie zostal wybrany, a ty juz straszysz?
        • Gość: kulka Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 23:10
          ... kto straszy to straszy ... Lepiej mieć za prezydenta Urbańczyka (niezłego
          fachowca) niż jakiegoś zabrzańskiego Leppera z pułkiem niekompetentnych
          doradców z SLD bądż właściciela kopalni z Biskupic...
          • Gość: Maria Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 00:02
            Gość portalu: kulka napisał(a):

> ... kto straszy to straszy ... Lepiej mieć za prezydenta Urbańczyka (niezłego
            > fachowca) niż jakiegoś zabrzańskiego Leppera z pułkiem niekompetentnych
            > doradców z SLD bądż właściciela kopalni z Biskupic...

Niezłego fachowca od czego
            proszę o wyjasnienie.

• Gość: Leon Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.com.pl / 192.168.2.* 18.06.02, 07:18
              Po wczorajszej publikacji Rzeczpospolitej musiałby wylecieć natychmiast!
              • quba Re: kiedy wyleci Urbanczyk? 18.06.02, 08:25
                Gość portalu: Leon napisał(a):

> Po wczorajszej publikacji Rzeczpospolitej musiałby wylecieć natychmiast!

\
                a co tam takiego bylo ?
    • Gość: Nie wiem Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 11:24
      Nie wiem
      • Gość: krzysio Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 21:05
        A kiedy są w ogole wybory ?
        • Gość: Leon Re: kiedy wyleci Urbanczyk? IP: 213.17.142.* 10.08.02, 22:53
          27 pażdziernika - a jak pierwsza tura nie przyniesie rozstrzygnięcia, to druga
          potyczka w listopadzie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka