Gość: alojz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 15:50 taka konwencja jak za Gierka w Spodku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaprio Re: Religa- wybory 14.10.07, 16:24 Alojz co ty masz przeciw Relidze -mow zaraz,Hilda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanka Re: Religa- wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:06 tylko PIS na czele z prof.Religą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpilowuhajama Re: Religa- wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:15 Zbysiek Religa jest dobrm fachowcym. I co z tego jak za jego kadyncji strajki rosnom jak grziby. Jakby był HONOROWY to by juz dwno kopnoł w horczyk PISOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilowyhajama Re: Religa- wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:20 Nadaja z Lublina i sie pytom jako Hanys co sie stało ze Kaczyński niy kuknoł na Ślonsk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpilowuhajama Re: Religa- wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:23 Szanowno HILDO jo misza z Lublina i tu mieszkom,mało wiem co sie dzieje na mojej Ślonskiej ziemi,I sie pytom ciebie niy znajomo. Czymu Kaczyński niy kuknoł na Ślonsk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Re: Religa- wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:35 Hilda ! do Profesora nic, ale ten Spodek i ten zlot z calego Slaska i ta feta ! ! ? ? Co ty na to Hilda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: Religa- wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:57 Religa i tylko Religa! Ten kto jest zdrowy to niech na niego głosuje, będzie miał szansę przekonać się jak zachoruje, jaka jest służba zdrowia za jego ministrowanie. Brak jakichkolwiek lekarst w wszpitalach, na śniadanie 2 kromki chleba, obiad-polewka, kolacja-2 kromki chleba, a zapomniałem o maśle do chleba. A na specjalistę poczeka TRZY miesiące, to będzie miał czas wyzdrowieć, bez niczyjej pomocy, albo trafić do szpitala w stanie zagrożenia życia. Czego nikomu nie życzę. Mojm zdaniem, rząd jak leczy wszystko to nie leczy NICZEGO! JA NIE ZAGŁOSUJĘ NA TYCH CO JUŻ BYLI! Bo to już znamy! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprio Re: Religa- wybory 15.10.07, 22:13 a jo wom padom dziolchy i synki ze profesor to jest richtig fajny chop,A jak tym szakietem ciepol w domicie,Ja to bylo dawno -Alojz Gierek tyz byl richtig szykowny ,Poradzil pogodac jak tyn Profesor Religa,Fajnie bylo w latach 70 -jo to rada wspominom.Alojz wiela wom lat bo mie sechcig,grus Gott Hilda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkadius Re: Religa- wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 10:27 Mam zaszczyt głosować na Pana Profesora!!! Ten pełen mądrości i dystynkcji Człowiek w ciągu swoich lat pracy nie wziął nigdy łapówki.Ma czyste ręce i wielkie SERCE!!! Pozostawił Zabrze znane dla wielu...Cieszę się że został ZABRZANINEM tak bardzo tego pragnęłam. Wreszcie Ktoś SILNY, MĄDRY i ODWAŻNY. Zabrzanie trzymajmy sie swojego kanydata. Panie Profesorze życzymy ZWYCIĘSTWA w PIS> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość bezwstydny Religa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:16 Że tez Religa ma czelność pokazywać się np. w Instytucie Onkologii. Niech powie ludziom którzy po kilka miesięcy czekają na zabieg jak to sie robi, że ma sie operację na drugi dzień po diagnozie? Wszyscy jesteśmy równi? Ale niektórzy równiejsi. Proszę oddzielać zasługi lekarza Religi od Religi pseudo-polityka i w dodatku sprzedajnego. Tak daremnego ministra jak Religa trudno sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkadius Re: bezwstydny Religa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:23 Widać, że POtobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpilowuhajama Re: bezwstydny Religa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 18:27 Kim jest Religa? Fto był w jego miszkaniu w Zabrzu to WIY Odpowiedz Link Zgłoś
straszny_nudziarz towariszcz Gość - paszoł won. 18.10.07, 17:32 > Że tez Religa ma czelność pokazywać się np. w Instytucie Onkologii. Niech powie > ludziom którzy po kilka miesięcy czekają na zabieg jak to sie robi, że ma sie > operację na drugi dzień po diagnozie? Teraz czeka sie tylko 6 miesięcy - mój ojciec miał czekać 3 lata ( to było w 1981 roku) - jak mieć operację w drugi dzień po zabiegu - żaden problem - wystarczy koperta i 5 tysięcy w środku - bardzo tanio w 1981 ( u Adamusa) to kosztowało 2500 dolarów. > Wszyscy jesteśmy równi? naprawdę? kiedy i gdzie? Ale niektórzy równiejsi. A kiedyś równiejszych nie było - z jajka się wykluli? Proszę oddzielać zasługi > lekarza Religi od Religi pseudo-polityka i w dodatku sprzedajnego. Tak daremnego - daremnego? a czy ktoś zna jakiekolwiek zasługi innych polityków, i ministów zdrowia. Jeśli strażak nie ugasi pożaru - kto jest winien strażak - czy podpalacz? Odpowiedz Link Zgłoś