Dodaj do ulubionych

rondo na Koperniku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 16:04
Czy już skończyli robić to rondo na AL. Korfantego pomiędzy Makro a
Kopernikiem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ed Re: rondo na Koperniku IP: *.zabrze.net.pl 15.11.07, 19:14
      nie
    • whitedove Re: rondo na Koperniku 16.11.07, 18:27
      Mam nadzieję! Ostatnim razem, gdy tam przechodziłam wpadłam do
      błota, aż do kolan. Było wesoło!
      • krepelx Re: rondo na Koperniku 16.11.07, 18:36
        Wiosną skończą, bo teraz zima ich zupełnie niespodziewanie zaskoczyła
        • Gość: gram Re: rondo na Koperniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:37
          moja tam robi, jak skaoncza to wam napisza
          • Gość: zigi Re: rondo na Koperniku IP: *.zabrze.net.pl 18.11.07, 09:01
            Z okna to wyglada tak, ze jak nie bedzie jakiegos duzego mrozu (sniegu) to za okolo 3 tyg. powinni skonczyc.
            • Gość: Formua 1 Re: rondo na Koperniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:05
              a na wiosnę znowu będą tam łatki kleić
            • Gość: firanka Re: rondo na Koperniku IP: *.cable.ubr06.harb.blueyonder.co.uk 18.11.07, 15:33
              Z mojego okna oceniajac, to otworza przed swietami razem z salonem black red
              white i poczta.
              • Gość: zigi Re: rondo na Koperniku IP: *.zabrze.net.pl 19.11.07, 08:39
                ze ty z uk takie rzeczy widzisz ;)
                • Gość: firanka Re: rondo na Koperniku IP: *.cable.ubr06.harb.blueyonder.co.uk 19.11.07, 16:55
                  duze okna mam ;) (i czyste)
                  • Gość: zigi Rondo otwarte :) IP: *.zabrze.net.pl 17.12.07, 12:56
                    Uroczyście oglaszam ze rondo otwarte. Musiala byc niezla szopka oczywiscie na otwarcie - pare garniturkow sie zjechalo. W sumie nie dziwie sie - to chyba najwieksza inwestycja drogowa od 2-3 lat w Zabrzu.
                    • Gość: bim Re: Rondo otwarte :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:40
                      Podobno jeszcze jest niedokończone. Ale potrzeba sukcesu u naszych
                      wladz jest wielka.
                    • whitedove Re: Rondo otwarte :) 18.12.07, 18:14
                      I dobrze, ze doszła do skutku. Moim zdaniem efekty są zadowalające ;)
      • Gość: waldek Re: rondo na Koperniku IP: *.scom.za.digi.pl 05.01.08, 10:16
        Trzeba bylo pofrunąć jak Biały pingwin lub Biały gołąb bo jak gołąbek pokoju to
        już nie umiesz fruwać?????
        Rondo bylo potrzebne ale po co komu takie DŻIWNE !!!!
        Nasi drogowcy to wszystko umieją popsuć by nie napisać że Spiep....!
        Może to pomysł zza biurka???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka