Gość: klaus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 16:04 Czy już skończyli robić to rondo na AL. Korfantego pomiędzy Makro a Kopernikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whitedove Re: rondo na Koperniku 16.11.07, 18:27 Mam nadzieję! Ostatnim razem, gdy tam przechodziłam wpadłam do błota, aż do kolan. Było wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
krepelx Re: rondo na Koperniku 16.11.07, 18:36 Wiosną skończą, bo teraz zima ich zupełnie niespodziewanie zaskoczyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gram Re: rondo na Koperniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:37 moja tam robi, jak skaoncza to wam napisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: rondo na Koperniku IP: *.zabrze.net.pl 18.11.07, 09:01 Z okna to wyglada tak, ze jak nie bedzie jakiegos duzego mrozu (sniegu) to za okolo 3 tyg. powinni skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Formua 1 Re: rondo na Koperniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:05 a na wiosnę znowu będą tam łatki kleić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firanka Re: rondo na Koperniku IP: *.cable.ubr06.harb.blueyonder.co.uk 18.11.07, 15:33 Z mojego okna oceniajac, to otworza przed swietami razem z salonem black red white i poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: rondo na Koperniku IP: *.zabrze.net.pl 19.11.07, 08:39 ze ty z uk takie rzeczy widzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firanka Re: rondo na Koperniku IP: *.cable.ubr06.harb.blueyonder.co.uk 19.11.07, 16:55 duze okna mam ;) (i czyste) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Rondo otwarte :) IP: *.zabrze.net.pl 17.12.07, 12:56 Uroczyście oglaszam ze rondo otwarte. Musiala byc niezla szopka oczywiscie na otwarcie - pare garniturkow sie zjechalo. W sumie nie dziwie sie - to chyba najwieksza inwestycja drogowa od 2-3 lat w Zabrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bim Re: Rondo otwarte :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:40 Podobno jeszcze jest niedokończone. Ale potrzeba sukcesu u naszych wladz jest wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
whitedove Re: Rondo otwarte :) 18.12.07, 18:14 I dobrze, ze doszła do skutku. Moim zdaniem efekty są zadowalające ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: rondo na Koperniku IP: *.scom.za.digi.pl 05.01.08, 10:16 Trzeba bylo pofrunąć jak Biały pingwin lub Biały gołąb bo jak gołąbek pokoju to już nie umiesz fruwać????? Rondo bylo potrzebne ale po co komu takie DŻIWNE !!!! Nasi drogowcy to wszystko umieją popsuć by nie napisać że Spiep....! Może to pomysł zza biurka??? Odpowiedz Link Zgłoś