Dodaj do ulubionych

Modelki w Bohemie...

IP: *.26-203-Malgorzaty.e-zabrze.pl 10.12.07, 23:11
Zabrzańskie Centrum Inicjatyw Społecznych zaprasza 15 grudnia o godz. 16.30 na
wernisaż wystawy „Interpretacje Aniołów”.Swoje prace przedstawią Ewa Kuchna i
Seweryn Wiatr.Spotkanie odbędzie się w Klubie Muzycznym „Bohema”, przy pl.
Teatralnym 1, budynek Teatru Nowego.
źródło:
www.um.zabrze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3137&Itemid=53
Obserwuj wątek
    • Gość: eldorado Re: Modelki w Bohemie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 07:03
      no ale co z tymi modelkami ??

ps.
      przecież i tak wiadomo, że moja dziewczyna jest najlepsza i
      najładniejsza :)
      • Gość: zabrzanin Re: Modelki w Bohemie... IP: *.26-203-Malgorzaty.e-zabrze.pl 11.12.07, 18:40
        Podobno oprócz obrazów na miejscu, będą modelki, które pozowały nago. Może być
        ciekawie... :)
        • Gość: Prezes Re: Modelki w Bohemie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:59
          A nic mi o tym nie wiadomo? :)
          Ale podobno ma być darmowe wino!?

Heh.
          • Gość: misiakowa Re: Modelki w Bohemie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 22:08
            Napewno będzie DARMOWA dobra zabawa :-) :-)
            • Gość: gliwiczanin Re: Modelki w Bohemie... IP: *.gl.digi.pl 14.12.07, 13:54
              Zanosi się na dobrą imprezkę i trzeba tam iść. Byłem kilka razy w
              Bohemie i jest tam całkiem fajnie.
    • tiboo Re: Modelki w Bohemie... 12.12.07, 19:32
      Ale czego to ma być wystawa? Fotografii, malarstwa...? Bo to info z UM jest dosć zdawkowe, a to co udało mi się wygooglować o Ewie to że jest niepełnosprawna i maluje, a o Sewerynie nic - więc brzmi to wszystko dosć enigmatycznie. Ktoś coś więcej wie?
      • Gość: koneser Re: Modelki w Bohemie... IP: *.zabrze.net.pl 12.12.07, 20:13
        no wiadomo co trzeba
        darmowe wino i panny
        co wiecej trzeba?
        • tiboo Re: Modelki w Bohemie... 14.12.07, 13:42
          Gość portalu: koneser napisał(a):

> no wiadomo co trzeba
          > darmowe wino i panny
          > co wiecej trzeba?

No jeszcze jakby ktoś komuś wpie..spuścił to już by była pełnia dobrej zabawy, nie?

Morał: Jak tak czytam co typy pokroju konesera mają dopowiedzenia to odnoszę wrażenie, że wernisaże w Zabrzu chyba nie powinny być publicznie otwarte...
      • Gość: ja Re: Modelki w Bohemie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 23:07
        na tej stronie organizatorów pewnie bedzie wiecej...
        www.zcis.pl
        pozdrawiam

• Gość: zabrzanin Re: Modelki w Bohemie... IP: *.26-203-Malgorzaty.e-zabrze.pl 13.12.07, 12:36
          to będą rysunki-akty kobiet. www.zcis.pl
          • Gość: gliwiczanin Re: Modelki w Bohemie... IP: *.gl.digi.pl 14.12.07, 13:31
            Z ciekwości, się wybiorę. Taka impreza w Zabrzu? Hm... naprawdę
            ciekawie to zapowiadają...
            • Gość: gaga Re: Modelki w Bohemie... IP: *.stk.vectranet.pl 29.12.07, 01:05
              fiu bzdziu, a nie impreza.
              obce słowo " wernisaż" i się buraki raz na ruski rok chcą gdzieś pokazać
              zwłaszcza jak można ryj za darmo zamoczyć
              • Gość: gosc Re: Modelki w Bohemie... IP: *.zabrze.net.pl 29.12.07, 18:41
                to ze jak??? to zle ze za darmo cos bylo? czy ze sie ktos pokazal?
                bo co do slowa "wernisaż" to pl.wikipedia.org/wiki/Wernisa%C5%BC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka