Gość: wreszcie IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 19:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=77030962 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rokitniczanin Re: Sprawa dla straży miejskiej IP: *.tpnet.pl 21.06.08, 14:40 I dalej nic nie zrobiono w tej sprawie ! Straż miejska pobija rekordy nieudolności. Czy to ktoś wreszcie zauważy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Straż miejska nie ma psów IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.08, 16:12 To nie straży psy srają pod oknami - straż nie ma psów.Nikt nie będzie wam pilnował srających psów pod oknami. Jak srają to polej ich gorącą wodą albo strzel z wiatrówki albo kopnij w dupę i po problemie.PUKNIJCIE SIĘ W MÓZGOWNICĘ - KTO BĘDZIE WAM PUILNOWAŁ SRAJĄCYCH PSÓW.NIKT I NIGDY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokwa SM dalej nieudolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 16:55 To jest Waszym zasranym obowiązkiem leniwy strażnicy zająć się psami które zanieczyszczają miejsca publiczne. Za to Wam się płaci ! Pani Prezydent - widzisz i nie grzmisz ? Przecież tu trzeba zmienić kierownictwo SM i to jak najszybciej skoro nie wie po co powołana jest SM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: SM jest super IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.08, 17:09 To twoim "mokwa" zasranym obowiązkiem jest wyprowadzić psa aby wysrał się a ty masz sprzątnąć po nim jego gó.. i zabrać sobie na pamiątkę do domu.Kto cię kołku będzie w tym wieku wychowywał jak należy czynić???Każdy ma obowiązek sprzatnąć po swoim psie a jak tego nie robi to zgłoś go do Policji,sądu grodzkiego albo do uwielbianej przez ciebie straży miejskiej ,ale konkretną osobę z imienia i nazwiska albo dokonaj ujęcia obywatelskiego.Będziesz świadkiem w sprawie i jednego psa masz załatwionego. A nie siedzieć z dupą w domu i czekać aż ktoś będzie odganiał psy srające od czyich okien.I pisać głupoty o obowiązkach ,który to punkt obowiązku strażnika mówi aby odganiał srające psy spod okien- popieprzyło ci się w tej mózgownicy totalnie.ZGŁOŚ POLICJANTOWI ŻE PSY CI SRAJĄ POD OKNEM TO JESZCZE I ON CIĘ OSRA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokitniczanin Rozwiązać SM IP: *.tpnet.pl 21.06.08, 17:51 adsl.inetia.pl - Twoja wypowiedź tylko utwierdza mnie w przekonaniu że trzeba albo wymienić całe kierownictwo w SM albo rozwiązać SM w naszym mieście. Ja żądam Waszych działań i mam do tego prawo, a Wy jak zwykle nic nie robicie. Pani Prezydent. Czas na decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: Rozwiązać SM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 19:18 A ja wyprowadziłem się z Zabrza na wieś i tutaj nikt nikomu nie sra pod oknami. O dziwo wieśniacy mają więcej kultury niż mieszczanie. Odpowiedz Link Zgłoś