Gość: amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:51 Gdzie w Zabrzu można dokonać naprawy bądź przeglądu kamery analogicznej marki Sony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pestka Re: Naprawa kamery Sony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 16:55 Jestem w posiadaniu kamery z 1995 roku Sony CCD-TR380E i mam problem który polega na ukazywaniu się ikony zawilgocenia kasety, chociaż ona nie jest zawilgocona. Przypuszczam że coś nawala, ale nie wiem co, bo się nie znam. Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Naprawa kamery Sony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 10:32 Spróbuj na Zaborzu koło firmy Bater. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "kamerzysta" Re: Naprawa kamery Sony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 20:34 Mam taką z 1992 r i leży bezyżyteczna. Jak miałem problem to zawsze umiał naprawić elektronik ze sklepu -naprawy TV na ulicy De Gaulea /od strony DMiT za skrzyżowaniem z Reymonta po prawej stronie ulicy na przeciwko solarium/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Naprawa kamery Sony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 15:02 dzięki dla "kamerzysta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator_1 Re: Naprawa kamery Sony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 16:30 Może jeszcze jakieś wskazówki? Odpowiedz Link Zgłoś