marekpiec.zabrze 15.05.08, 20:07 Zamiast kurzyć "cygarety" niedawno wybrałem prawdziwe cygara. Palę też fajkę. Jakie tytonie fajkowe polecacie? Macie jakiś ulubiony gatunek cygar? I ile to kosztuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubapupa Re: Cygaro i fajka 17.05.08, 19:03 Próbowałeś cygaretek? Tych cienkich z plastikowym filtrem. Dobre do kawy, koktajlu, po kolacji... Dla dziewczyny i chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Cygaro i fajka 18.05.08, 20:45 Zapaliłem dziś taką cygaretkę. Ojej... to obciachowe jest strasznie w wyglądzie i duszne w smaku. Lepsze jest prawdziwe cygaro. Albo fajka "blujerka" z dobrym tytoniem np. niearomatyzowanym "Prince Albert". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cygaro i fajka IP: *.zabrze.net.pl 17.05.08, 19:57 najlepsze jest "zioło" Odpowiedz Link Zgłoś
rama29 Re: Cygaro i fajka 17.05.08, 20:15 Bardzo dobry jest tytoń Monte Christo , z którego są robione cygara w prowincji Pinar del Rio na Kubie. Ta przyjemność jest jednak dość droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cygaro i fajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 21:33 dodatkowa atrakcja - spocone uda Kubanek. Takie cygara smakują najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Cygaro i fajka 20.05.08, 20:42 A jakie cygara z ud Kubanek paliłeś? Inne niż Romeyo i Julia. Bo uważam, że te akurat to robi spocony kombajn do robienia cygar a nie Kubanka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Cygaro i fajka 21.06.08, 00:45 Szukam teraz tytoniu fajkowego, który nie jest aromatyzowany... Duża sztuka trafić na taki. Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Cygaro i fajka 22.06.08, 19:30 Tytonie fajkowe oferowane teraz w Polsce - szczególnie w foliowych paczuszkach - są absolutnie nie do palenia. Lepiej zaoszczędzić parę euro i pojechać za granicę na zakupy. Czasem nie trzeba euro - wystarczą korony. W Czechach i na Słowacji jakość tytoni fajkowych jest znacznie lepsza. Ciekawe od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Cygaro i fajka IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 16:04 Używki w czechach i na Słowacji zawsze były lepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Cygaro i fajka 20.06.08, 20:56 Do: GOŚCIA, Jak nie masz przygłupie pomysłu, to nie stawiaj kropek zamiast wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Cygaro i fajka IP: 195.94.210.* 23.06.08, 22:58 Do Marka: weź sobie zapal dobrego Philipa Morisa i wyluzuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palacz Re: Cygaro i fajka IP: *.gprs.plus.pl 26.06.08, 19:28 A gdzie można kupić papierosy marki Philip Morris? Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Cygaro i fajka 26.06.08, 20:41 Ja palę fajkę, ale skądinad wiem że najbliższy kiosk, gdzie dostaniesz Philip Moris znajduje się w... Niemczech! Odpowiedz Link Zgłoś