Dodaj do ulubionych

Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 23:43
wiem, że Piasek ma zagrać jutro w Waszym mieście. wiem też tylko
tyle, że o 20.00 na stadionie Górnika Zabrze. czy ktoś wie coś
więcej? czy koncert jest biletowany? co to za impreza? jak tam
dojechać?
szukałam tych informacji w sieci, ale znaleźć nie umiem :(
proszę o pomoc - przyjeżdżam z tarnowskich gór i nie chciałabym się
rozczarować.
dzięki wielkie wszystkim :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ok Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.debacom.pl 05.07.08, 09:31
      koncert za darmo w ramach muzycznego lata. z dworca autobusowego dojedziesz linią nr 32 niemal pod sam stadion.
      • Gość: Melania Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 10:14
        Dziękuję za pomoc :)
        • Gość: Melania Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:54
          Przeglądałam rozkład jazdy tej linii nr 32. Czy ktoś wie, na którym
          przystanku wysiąść?
          • Gość: Greex Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.down.debacom18.123.De.Gaullea.e-zabrze.pl 05.07.08, 15:04
            Zabrze Kosciol sw. Józefa
            • Gość: Melania Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:38
              Dzięki bardzo :) Wybieram jednak autobus, bo samochodem to tam u Was
              całkiem się pogubię... Pozdrawiam!
              • Gość: normalny Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:49
                Piasek..? To ten pedal ktory sie Pirogowi wypinal ?
                • Gość: rafi Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:16
                  bleeee, u szulikowej na kampani też grał
                  zakamuflowany gej
                  • Gość: janiewiem Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.debacom.pl 05.07.08, 22:28
                    czy na tym forum zawsze jakis debil jeden z drugim musi dodac swoje urojone przemylenia wyssane z dupy?
                    • Gość: normalny Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 00:06
                      nasepna ciota

• Gość: Melania Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 22:40
                        Dziękuję Wam raz jeszcze za pomoc :) Pojechałam zgodnie z Waszym
                        poleceniem i trafiłam. Zabrzanie są jednak ok :) - pomijając
                        oczywiście niektóre przypadki na koncercie...
                        Pozdrawiam!
                  • Gość: normalnaaaaa Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 22:06
                    wiesz co... jesteś po prostu nietolerancyjny!
                    A poza tym skąd wiesz że niby Piasek jest gejem? pewnie gdzieś tak tylko
                    usłyszałeś taką plotkę i ją dalej ciągniesz... a niepotrzebnie... nie wypowiadaj
                    się na czyiś temat jeśli nie wiesz czy nie mówisz może kompletnych bzdur!!!
                    Andrzej Piaseczny jest bardzo wartościowym człowiekiem, jest miły i sympatyczny
                    a tobie nic do tego z kim śpi!!!!!!!
                    • Gość: Zabrze Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.za.digi.pl 10.07.08, 21:15
                      Z tego koncertu też zrobiono skuteczny wiec, za który płacą wszyscy
                      zabrzanie. Nie tylko Piasek, ale nawet pogoda sprzyja "dobrym
                      ludziom", jak się raczyła wyrazić nasza władza.
                      • Gość: wyborca Re: Andrzej Piaseczny "PIASEK" w Zabrzu IP: *.za.digi.pl 15.07.08, 18:00
                        Podczas kolejnego koncertu na Zabrze spadły pioruny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka